Тото много иска да се ожени

Има най-красивата жена, суеверен е и си изхвърля дрехите всеки месец

Обратно в новината

Коментари - Тото много иска да се ожени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от хорица с големо самочувствие без покритие...

Тото е истински бог и трябва да има много деца от различни жени, за да се разпространяват уникалните му гени!

И те са коректни и когато изчезват мнения, после, ако отговарят на правилата се връщат. Добър-лош, за мен лично, вече 20-години, по-добър новинарски сайт от Дир.бг. - няма.

Този певец ли е??? Гледах го в Биг Брадър, много просто парче е завалията, пък и се пали като пие, налита на бой.

рапърите не се водят певци, те само мрънкат като диджеи на фона на 'мелодия'

да си изхвърля дрехите всеки месец. Щото някакъв тъпак се чудил какво да му каже. Ако го срещна и му кажа, че като жена ще е по хубав какво ще последва

Не знам защо, но този индивид ми е страшно антипатичен. Може и проблемът да е в мен, но ще се радвам да чуя мнения.

Кой му пречи,много важно?

Ако смисълът на живота са децата, то циганите имат най-смислените животи.

Смисълът на живота е да си отговорен и зрял. Дали ще се грижиш за деца, партньор, родители, бездомни животни, обезлесяването на горите и т.н., но да направишнещо извън себе си и кухия си г*з вместо всеки месец да подреждаш нови дрехи в гардероба си.

За всеки един човек смисълът на живота е различен. Не можеш да кажеш на друг човек какво трябва да цени най-много и към какво да се стреми.

Ами да се жени тогава и да направи поне 3 българчета, да ги игледа заедно с жена си и тогава ще го призная за голям пич.

Но няма желание...

така трил коментари, които не нарушават правилата... Трил коментари, трил коментари, трил коментари, вместо да вземе да вникне в това, което го съветват читателите. И Дядо Коледа му донесъл за празника заповед за прекратяване на трудовото правоотношение по чл.70, ал.1 от Кодекса на труда.

Даже не е и преразказ. Стилът е като на донос на нещатен сътрудник на Държавна сигурност, който се е крил в студиото на предаването и е подслушвал какво си говорят.

Това не е новина. Сяда редакторът и гледа едно предаване по телевизията. После сяда и го разказва на читателите. Точно като някоя вуйна на пейката пред блока. Това е преразказ на предаване без елементи на разсъждение. А имате бутонче "Обратно в новината".

Ама нямах желание.