Тото от "Скандау" беше гост в предаването на Сантра "Close Up" по телевизия The Voice и сподели много неща за себе си, за личния си живот, за работата си и за успеха на групата им с Лъчо.

Ако не е на участие, Тото става в шест сутринта. Приготвя си кафе и разглежда You Tube до към 10:00 - 10:30 ч.

"Правя го, за да съм в крак, ако може и една крачка напред", откровен е изпълнителят.

Признава, че си изхвърля дрехите всеки месец или на месец и половина. Причината?

"Купих си един червен анцуг за клипа на "Чужди усмивки". След два месеца излязох с него за първи път. И един пич дойде при мен и ме пита: "Брат, ти друго нещо нямаш ли?" Тогава осъзнах, че хората, като гледат постоянно клипа, си мислят, че нося едни и същи дрехи", сподели той.

Суеверен е. Любимите му числа са 7, 8 и 11. Внимава с кого общува. Много рядко си говори със случайни хора, които искат да се снимат с него. Казва, че красивите мъже са силните мъже, а красиви са жените, които са стабилни. Умният човек според него е онзи, който е бъркал много пъти, затова определя и себе си като такъв.

"Трябва да се говори с един човек добре и със затворени очи", откровен е Тото. Той много държи на приятелите си и дори работи с някои от тях, с които се познават още от деца.

В дома на Тото по време на заснемане на предаването е и приятелката му Кристин. За нея Тото казва, че е най-красивата жена. Освен това не крие, че има много голяма нужда от любов и че смисълът на живота е в детето. И много иска да се ожени.