Това са хората на годината според "People"

От новоизлюпени звезди до вечни природни сили, те ни караха да говорим за тях през 2023 г.

Обратно в новината

Коментари - Това са хората на годината според "People" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я избацайте една класация според ,,Родопа" за най големите свине в политиката.

...т'ва ора ли са. Защо няма доктори( не от СЗО- то)и учени

Има толкова много бели на фона на призивите че белите са виновни за всичко

А защо всички "хора на годината" са от развлекателната индустрия - певици, актьори, бивши кралски височества, известни с жълто-кафеникавите си занимания.? Що не е някой , който е направил нещо, имащо или което ще има значителен ефект върху хода цивилизацията , като хората, които работят върху ИИ, или някой измисил нещо в биохимия, измисилл ново ГМО , нещо от сорта. А-а да , щото истинските хора на годината, стоят зад кулисите е се стараят да разсейват масата, докато те концентрират още повече ресурс и стесняват още повече кръга от хора, имащи достъп да управлението на този ресурс.

Putin що не е в класацията. 350К укри и 350К орки му лежат на съвестта, ако изобщо знае какво е съвест. Не че комунист по принцип има такава.

А Тиквата що я няма?

Какво толкова са направили за благоденствието на цялото човечество група т.нар. селебретита от Холивуд. Освен да попълнят банковите си сметки. Как пък един учен, открил нещо, не влиза в тия класации. Или някой обикновен човек, спасил животи.

звездният час на Тейлър Суифт, но всичко е до време, сладурана, но повече ми харесваше като пееше кънтри

Въздбеличка "суифти" като повечето й празноглави, пищящи в хор фенки ?

Това са хора, които правят шоу и събират хиляди по концерти и салони, хората искат да ги гледат и слушат! Това е в америка и в цивилизования свят и никой не го е еня какво мислят разни ватове някъде си!

Да де, циркаджии с публика умнокрасива, като теб! Жалка картинка!

Събира много хора, които искат да я слушат по концерти и САЛОНИ. Това прави ли я част от ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ ТИ СВЯТ? А? Инфленцарите в Тубата и Онли фенс се лендзат и олигофренясвят всеки ден и ги гледат милиарди? ТОВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЛИ Е ЗА ТЕБ?

За безлични никаквци като тебе, щом концертите са най-важното нещо в света.

А Манолчо Пейков защо не е в класацията?

Щеше да е на корицата като издател на книги повлиял най-много на обществения живот с кампаниите си за помагане на хора в беда. Сам, без фондации, гръб от държавата или каквато и да е друга помощ от някой. Истински човек.

Че англо-саксонците заминаха в кенефа като цивилизация. Хората на годината са курви и лъжци, които идиокрацията тачи най-много. Вместо запада да ни дръпне той ни стигна.

Глупости. Това са "хората на годината" на жълтото списание People.

Прошу не эбаться с Товарищем Путиным, бля.

не са, иди виж представление в театър "Глобус" в Лондон и ще се убедиш, дори придават стил и стойност на американските филми, веднага личи британският почерк

Пълни измишлютини!

Гледат филми, слушат музика, четат книги. Мурзилките се радват на един тиранин как убива невинни. Завиждат на останалите и кроят планове как да им навредят.

Професор Гълъбова пита за теб преди малко!

На Натаняху ли се кефят?

Как се познавате конформистите и натегачите! Преди 89-та със същия телешки възторг защитавахте СССР :)

Тази на Кобилкина или нещо на Чехов, Толстой, Тургенев, Достоевски? Може би си слушал Спрингстийн и Морело? Или пък си чел Кафка, Стайнбек, Буковски? Пусни си нещо на Тейлър Суифт, мечтай за Сабертрък, гледай коледно Барбенхаймер, удари едно на ЛГБТКЮ дружката и call ii a day. И не забравяй коктейла от хлебарки и синтетично месо на Били Гейтса. Виден фараон. Кажи баба технкю за бустера и питай Чат Джи Пи Ти какво да правиш утре.

Препоръчвам ти я.

На последните решеният на Китайският Комунистически Конгрес. Там повече неща ще научиш. Пък и такива дето директно ще ги усетиш.

Е сериозна измишльотина, както доста изследователи твърдят. Как стотици милиони са отвличани от улиците и пращани в лагери.

Явно не сте били на запад! Да, зяпат филми, да слушат "музика", но книги четата много малък процент.

По-нечетяща нация от българите не съм видял.

Или още Мъск не ти е споделил?

Ерина

Какви хора на годината да тия посредствени артисти би. Няма и един от тях направил нещо смислено за човечеството.

А, те повечето евреи. Ясно.

Циркаджии и панаирджии на годината!

Ако това са ви хората на годината ... Бог да ни е на помощ!!!!

Нали ги е избрал да ни пасат и трепят тея боклуци. Гоите да им служиме. Как пък никой не зацепи че няколко века ционисти ни мачкат през ложите си, които не са религия, ма са благотворителна организация. Творят само благини за Златната пирамида.