"Той не е подходящият": Защо Памела Андерсън се развежда за пети път

Актрисата разбрала, че съпругът ѝ не е онзи, за когото го мислела в началото на романса им

Обратно в новината

Коментари - "Той не е подходящият": Защо Памела Андерсън се развежда за пети път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото при всеки развод взима 50% от парите на мъжа, който освен това ще й плаща всеки месец "alimony", нещо като издръжка.

Американските издания пишат, че не е ясно къде точно е отседнала (Памела) В съседната статия пък пише, че Джейсън Момоа (Конан Българина) е отскоро свободен и си има кемпър. Той цени по-възрастни жени и умее да поддържа дълги връзки. Дано Памела Андерсън чете дир.бг и види информацията — усещам, че ще стане заварката!

Какво ви говори фактът, че се е женила и развеждала 5 пъти, а човекът все не е правилният, но всъщност, причината никога не е в нея, а в другия? Освен това “След като опозна съпруга си, тя разбра, че той не е подходящият човек за нея, не е този, за когото го е мислила в началото”. Ами за това се опознаваш със съпруга(та) си преди да се ожениш, а не след това.

Кофти детство с липса на баща като образ и позитивно влияние. Нищо чудно и да е била изнасилвана. Повечето жени, които си падат твърде много по "лоши момчета" са с такива психологични заболявания. У нас повече от 70 процента от женките са с подобна симптоматика. Никога не могат да се почувстват достатъчно защитени и спокойни, от там изпадат или в пасивно отчаяние или в изблици за хиперконтрол върху близките им. Един патологичен цикъл, които след това се предава на децата, като от момчетата прави мъже с едипови комплекси а от момичетата леки жени и интересчийки.

т.е 70 % от момичетата в България растат без бащи. И къде са великите мъже? По кръчми и по к*рви че така им е по-лесно. После майката все виновна. Майката поне в доста по-голяма степен не бяга , а си гледа децата Психолог, много често нещата са по-сложни и не са описани в книгите. Виж реалността и вземи се огледай в живота на хората, недей да цитираш какво пише по книгите чужди мисли,. нарцистичо е само по себе си ( повтарянето на чужди мисли)

Много повърхностна автоматична реакция направихте, госпожо. Може би не само книгите а и личният ми опит го е доказал. Българското общество има невероятни динамики и традиции, от жената - безплатен работник, през боса и по пеньоар в кухнята, до съвременните силиконови принцеси-кариеристки, бездетни и след 30, вечно мрънкащи, търсят и чакат принца, премахвайки около себе си мъже с качества всеки ден. Еманципацията е хубаво нещо, само необразовани и комплексирани мъже не могат да го разберат. Проблема е, че в добавка на това и жените тълкуват еманципацията избирателно. Тоест, когато към тях има изисквания и очаквания, посоката се сменя рязко и стават "слабия пол". И да, повечето мъже са курвари, въпроса е с какво си лягат? Може би с "извънземни". Не е лошо и Вие да се огледате, към властните майки, които вместо да изгонят от живота си неадкватните подобия на мъже, които са избрали през социална проекция и лични заблуди, пренасят агресията си към децата си. Някой "дами" директно си пращат дъщерите да проституират в София и големите градове, да търсят "тариката", който ще им угажда и слугува. И може би ще Ви учуди и факта, че повечето не са циганки и неграмотни. Просто са покварени от безхарактерност и нежелание за приемане на истината.

Трябва да се въведен лимит на допустими бракове. Иначе става каша. В това отношение най-правилно са постъпили арабите-четири брака най- много колкото при пророка Мохамед

Да следваме примера му и да се женим за 9 годишни, а?

Пами е много яка!

Сигурно я е изнасилил:))))

....защото министър Сербезова(напоследък) е по петите й.

Свършила е кинтите и сега си търси реклама, белким някой продуцент се смили да я наеме тая стара чанта. Е, иначе като за един път все още става, даже за няколко пъти...

Ако сега не е доволна, на шестата сватба може и да уцели точния човек, ако и тогава не се случат нещата, на седмата, на осмата и т,н,

Малко работата като тая с бустерите ;)

Не и сбъднал очакванията. Е то 100% са така, 70% се развеждат, 30% се нагаждат някак си

Тя може да си позволи лукса да се разведе, а мнозинството не могат. За това се търпят някак си..

Е ми тя сие курса и търси нещото

Много им хлопам, и черните мамби не ме щат!

Аз съм подходящият човек ма, како! Как да се свържа с теб?

Не мога да ги разбера някои хора защо се женят за всеки, с когото спят... И накрая излизат най-неопитните в интимната сфера защото са все изненадани, че човекът всъщност бил друг. Обаче всеки път като намерим поредния се бият тъпаните до небето. Това ако не е оптимизъм.

Памела щеше да има не 5 брака, а стотици бракове, ако се женеше за всеки,с който е спала.

Значи в крайна сметка % сватби на Памела е приемлив спрямо броя сексове ...

Хиляди:)

"След като опозна съпруга си, тя разбра, че той не е подходящият човек за нея, не е този, за когото го е мислила в началото." Други си е да опознаваш партньора си, СЛЕД като се омъжиш за него.

Крайно време е да обявят разводите за вид женски спорт и да го включат в олимпийските игри !