След като наскоро Памела Андерсън, многократно сочена за най-големият секссимвол на 90-те сред представителките на нежния пол, подаде молба за развод в канадски съд, стана ясно, че и петият ѝ брак не е щастливият приказен край на нейната лична история. Сега, едва една година, след сватбата ѝ с Дан Хейхърст, звездата от "Спасители на плажа" стигна до заключението, че е направила грешен избор, вричайки се във вечна любов на телохранителя си.

Слуховете за раздялата им започнаха да обикалят задокеанската преса преди около две седмици, когато блондинката бе забелязана в Малибу без брачната си халка, при положение че след заветното им "Да", тя и съпругът ѝ се преместиха да живеят в провинциалната къща на звездата, разположена в близост до родния ѝ град Лейдисмит. Именно там, в задния двор на имота, навръх Бъдни вечер през 2020 г. двамата размениха своите клетви без излишен шум. На скромната им церемония не присъстваха гости, дори и най-близките им хора, вместо това на нея бяха само младоженците, венчалият ги свещеник и фотографът, запечатал специалния ден.

Вижте снимки на Памела >>

И въпреки че малко по-късно актрисата, която тогава току-що отново бе влязла в отбора на омъжените дами, сподели пред медиите, че се намира на правилното за нея място, и по-точно в обятията на мъж, който я обича, очевидно е преосмислила думите си с времето. Описвайки връзката ѝ с Дан като "пандемичен вихър", близък на холивудската знаменитост неотдавна заяви пред списание "Rolling Stone", че тя "обича по същия автентичен начин, по който преминава през живота".

"Техният романс просто достигна своя финал... След като опозна съпруга си, тя разбра, че той не е подходящият човек за нея, не е този, за когото го е мислила в началото. Отношението на Дан към нея е всичко друго, но не и мило, а освен това не ѝ оказва никаква подкрепа. В момента нещата между тях изобщо не са приятелски, защото Пам разбра, че нямат нищо общо помежду си. Той не се държи с нея така, както тя искаше", казва той пред изданието.

Рекордьорката по украсени корици на "Playboy", появила се на общо 14 първи страници на мъжката библия, и бившият строител се срещнаха през първите дни на пандемията. Тогава тя нае мъжа за свой бодигард и двамата започнаха да прекарват много време заедно, реновирайки къщата на остров Ванкувър, която звездата купува от баба си и дядо си преди повече от две десетилетия. В едно от интервютата, които даде след венчавката им, тя каза, че първата една година с Хейхърст се усещала като седем, защото са били неразделни. В същия разговор Андерсън изтъкна, че двамата се допълват взаимно и са напълно подходящи един за друг.

Сега обаче изглежда, че тя е напуснала временно дома им в Канада, връщайки се обратно в Калифорния, за да бъде по-близо до двамата си сина в този труден за нея период. Американските издания пишат, че не е ясно къде точно е отседнала, тъй като наскоро имението ѝ в Малибу бе отдадено под наем срещу сумата от 50 хил. щатски долара.