Коментари - Трагичната съдба на Палечка от Холивуд: Джудит Барси бе застреляна от баща си на 10 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В преследване на въздесъщата американска мечта... Уж герой, избягал от ужасния соц, където поне щяха да са живи, хукнал да гони американската мечта и по пътя й съвсем е изтрещял и полудял, та избил семейството си и се самоубил. Е, кое е по-зловещото в случая ? Спокойният соц или стреса на американската мечта ????? Жалко за сладкото, невинно ангелче !

"спокойният соц" ?!? ма ти сериозно ли? задай си въпроса: Кой бяга от хубавото? пътьом се запитай колко са избягалите от запада към "спокойния соц" - единици ... айде нека са десетки или стотици, а обратното от "спокойния соц"към запада - стотици хиляди сигурно и милиони. Всеки с неговите си причини, но сигурно е имало защо. Е това "има защо" явно често се е случвало в "спокойния соц". това, че бащата главата не му е била уред е друг въпрос. това се е случвало и в соца и на запад безчет пъти.

Напълно сериозно. Цялото ми детство мина по време на соца. И помня всичко. Как живееха близките ми, съседите, роднините. Колко спокойно беше. Как всички празнувахме какво ли не,ходехме си на гости, беше весело, пеехме, почивахме всяка година, вратите на жилищата и автомобилите бяха отключени... А днес всеки е намусен, стресиран, нещастен. Безпарични никой не празнува и не иска да го канят по събирания, защото няма пари за такива разходи, камо ли почивки. Всеки е потънал в своя свят, потънал в грижи.отчаян, болен. Оключени, с решетки като в затвор живеем. Ай, млъквайте пишман демократи, че съвсем омръзнаха тъпотиите и попагандата ви на хората. На моето мнение са всички около мен. Само едни мислят различно и прославят Америка, но те сбяха 1 година там на "специализация" на разноски на сороско НПО и същевременно върли гейберасти. Та разбираемо. Нищо, че мъжът е от богат комунистически род. Но това не му пречи да смени софрите. Та не ми казвай как съм живял тогава, как живееха всички около мен тогава и как преживяват днес.... Аман от изперкали боклуци !

И колко бягаха ? Единици като тоя, дето си е намерил мястото най после: в гробищата. Те и днес бягат от Западнала Европа и САЩ, много повече напускат тая манна небесна на демокрацията и търсят наистина по спокоен и без стрес живот. Масово напускат Канада и САЩ и заживяват в Мексико, на Антилите, в Южна Америка... От Западнала Европа сума ти пенсионери налазиха спокойните селца из Източна Европа... Айде, холан ! Аз не познавам някой, който да е бягал, или да е искал да бяга. Сега що не бягат, а дремят на място като крепостни селяни, щото нямат пари.

A щото в ком страните не пият и не тормозят и убиват жени и деца....яд ви е на запада ваша си работе , не пишете глупости...

"вратите на жилищата и автомобилите бяха отключени..." - ха-ха-ха...да бяха, щото нямаше какво толкоз да се краде ! Във всяка къща имаше едни и същи боклуци долнопробни. Всичко беше еднакво, соц. уравниловка му викаха. Кво да откраднеш тогава ?? За кво толкоз да се заключваш ?! Имаше повече само в домовете на "богоизбраните" - комунягите, които си пътуваха из "загнилият Запад" дето още го чакат да се разпадне. И пак само те имаха $$$ и пазаруваха от Corecom , ако въобще знаеш кво беше това. Долърт "на черно" вървеше по 3 лв. и ако те видеха "милиционерите", че пазаруваш там и те водеха в районното да те разпитват откъде имаш долари, ако семейството ти не е от номенклатурата и не пътува. Айде, джа...помним ги тия времена и знаем какъв беше "хубавият живот" по соца и какво значеше "Белене" !!!

То пък щото днес има нещо за крадене... Масово живеят в олющени панелки от соца със 70 годишни мебели, и карат западни 40 годишни таралясници... Ама пак се краде, просто щото глада идва в повече май, демократична либерастка кратуно! А Белене беше пълен с криминален контингент, 99 % бяха извършители на особено тежки престъпления. Днес подобни се разхождат по улиците ни и тормозяят останалите. Млъквайте, че сте се осрали до уши с демокрацията ви... Да не споменавам и масово ровещите по кофите за боклук в наши, демократични дни. А навремето се лееше алкохол и храна по сбирки и празници. Днес преглъщаш като уличен помияр и гледаш морето на картинка.

Едно време, драги, карахме чисто нови коли, а не 50 годишни западни бръкми за скраб. И влизахме в нови, качествено строени жилища, а не като днешното прескъпо и некачествено ново строителство с ниски, често и падащи тавани, клаустрофобично, дето всичко чуваш от съседите и прозорците ти са навряни в съседната сграда... Ай, мерси за "демокрацията" ти, лумпен заблуден !

Наистина сбъдната американска... действителност ;)

Абсолютно!

Точна реклама на американската мечта...въпрос на чисто физическо оцеляване.

Очаквайте Бойко Рашков да обвини Борисов и Гешев за това престъпление, а Сашо Диков да го покани в предаването си, за да покаже доказателства във вид- "Една жена каза....".

Ти си много тъп, ама много!

Защо бе Кутев?

Само в Чикаго за първите 6 месеца на тая година има застреляни повече отколкото има утепани в ивицата Газа. Не виждам от къв зор рано сабаале в неделя дираджиите са решили да ни запознаят от близо с убииства в САЩ гачили ний си имаме малко такива в България Оня ден един закла и изнасили едно на 8 години тука у нас Едва ли някой у Чикаго му дреме за тоя случай обаче ние сме длъжни да отразиме сичкото боклук.

Ти какво правиш толкова рано в интернет? Защо ги четеш тези неща? Това влиза ли ти в служебната характеристика? НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО РАЗНИ НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО С УДОВОЛСТВИЕ ПОГЛЪЩАТ ТАКИВА ИСТОРИИ ЗА УБИЙСТВА СЛЕД ТОВА ПИШАТ КОМЕНТАРИ ОТ ТОЗИ ТИП. НЕ ЧЕТИ КАТО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА. ЧЕТИ ЗА ЦВЕТЯ И ПЕПЕРУДИ, ЗА ЛЕНИН, ЗА ХО ШИ МИН, МАЙ ДЗЕДУН, МАДУРО И ДРУГИ ТАКИВА ПРЕКРАСНИ ИНДИВИДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти бая неща ми се струва, че не можеш да разбереш, ама нейсе....! Поизнервил си се нещо, май ????? Анален сърбеж ?????

Този поне се гръмнал,а нашата дето закла двете си деца осъди баща им за домашно насилие.

А в днешно време, подобни истории са просто ежедневие!

Да, такова е кървавото ежедневие в демократичните либерастки щати. Чудя се на акълите на авантюристите, тръгнали затам да гонят американската мечта. Да гонят Михаля, демек. Ако някой луд не ги отстреля.

Баща е осъден, нали, а тук един Викторио , който застреля съпругата си и бебето им, заради стреса на който бил подложен беше осъден едва на 12 години затвор и ще излезе след 8 максимум. Ето за това трябва да пишете, мисирки!

Явно не си дочел статията.

R.I.P. Yep! Yep! Yep!

Защо ни занимавате с този ужас от преди 34 години? Лошия баща антикомунист ?

абсолютно съм съгласен с теб да тъжна историйка ... но защо трябва да ми пука за това момиченце. преди 34 години ... че то тогава например лагера за политически затворници в Белене е бил още в действие. подобно на всеки концлагер, тъжни истории там са безброй. ние българите си имаме предостатъчно тъжни историйки за помнене, няма нужда да ни се насаждат чужди такива за сметка на лично нашите.

Ти сериозно ли? Преди 34 години в България имало концлагери? Явно си промит мозък на 17-18, ама нейсе, бягай да гониш американската мечта...

А ти, бе нещастни къде си бил?

смешници, да съвсем сериозно, обаче явно идея си нямате дори за какво говоря. да официално Белене не е концлагер, властта го нарича Лагер за принудителен труд, в него се попада без съд и присъда, попада се с "препоръки" от власт имащите. не се и излиза копаят те в гробище на място, или след години ако случайно си жив съответния власт имащ прецени, че не си бил всъщност толкова страшен за народа, но това са повече изключения. Може да не е имал размаха и мащабите на концлагерите на Хитлер и Сталин, но целта му е била идентична - хора влизат, хора не излизат. Всъщност и "концлагерите" на Хитлер и Сталин не са се наричали официално концлагери. потърсете малко, препоръчвам ви книгата „Концлагерът „Белене” 1949-1987” от Борислав Скочев, сборник от исторически документи и разкази на преживели Белене, а за по накратко примерно главата за Белене в Български хроники том 4 от Стефан Цанев или който и да е друг осмелил се да пише за Белене. Предупреждавам: няма да намерите историйки за цветенца, пеперудки и пеещи динозавърчета! ... тогава ми разправяйте алабализми. прощавайте, че накърнявам нежната ви детска психика и петня самовлюбения ви сляп патриотизъм ясно защо ни пускат сълзливи статийки за някви си момиченца, за да забравяме своите срамните тъжни истории, които би трябвало да помним. вие сте чудесен пример, че стратегията работи.

"Журналистите" са ексхумисти и лешояди. Та затова.