17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е добре,хубаво събитие,нека се подкрепят младите таланти,стига да няма толкова първенющина! всъщност основния организатор е принц Кирил,който е известен в Лондон и има достатъчно контакти и имидж да покани достатъчно хора..Не знам точно какъв млад талант е Марта Вачкова,освен че е приятелка на мутресата Дарина Павлова,която й е платила мастрафа.Иначе Дарина Павлова малко е наддавала,колкото има плаща няма да и стигне живота да връща откраднатото.

Това не са принцове, а князе!

Ама прочетох само заглавието, а статията я минах на диагонал. Може да спестите подонбни новини. Аман от суета и парвенющина. Ако някой наистина иска да е благотворител, ще го прави без да се афишира. Стигнали чак Лондон....балът е струвал много повече от събраните пари, но това няма значение! Важното е лелите и чичковците да се снимат с фалшивите си усмивки и скъпите рокли, и да се покажат.

Аууу, много сте сладки!Искам и аз покана!А принцовете имат ли GSM номера?

Извинете ,но моля припомнете ,кой е този Стоян Камберев .Сигурно 20год. слушам за него .А освен за тъгата на Деси да се говори-нищо друго.Писател,музикант,художник???? Благотворителност?_Деси за това си вее байряка по света.Нищо лично.

Високо технологичен подарък за баня

Гнусна гротеска.

И кое е гротеска? Че някой не мисли само за себе си? Че дава от времето и енергията си, за да направи този спектакъл ? Защото всичко това се прави с цел да се съберат малко средства за тези таланливи млади хора, които ако чакат подкрепа от държавата...

Сигурен ли си, че събира за други хора, че нещо се съмнявам.

1. Самата Тенекия е гротеска 2. Някои все още помнят мотивите й да се прилепи към Камбарев. 3. Експлоатирането на името на Камбарев за нейна лична изгода и бизнес, също е гротеска. Камбарев пък, лека му пръст, не беше нито Стефан Командарев, нито Рангел Вълчанов. А, Деситу сама по себе си е кръгла нула в артистичен и творчески аспект, въпреки неимоверните усилия да се прави на актриса, певица и т.н.

Са много повече от похарчените. Целта е да се покажат. Целта е да нахранят егото си и суетата си. Истинската благотворителност е тиха, скромна и анонимна.

Какви принцове ? От кое кралство са ?

Медийни "принцове". Виртуални. За зомбита.

Принцът Кирил мяза на Сатаната, деситУ премрежила високомерни очички... единствено Мириам е естествена и непринудена, както подобава на истинска аристократка.

Всичко добре, но роклята на Д. Тенекеджиева е ужасно вулгарна с това деколте.

Роклята е уникална и й седи страхотно . Хайде сега- да си сложим ръка на сърцето.. Ако беше с изкуствени огромни цици като фолкаджийките , щеше да е вулгарно. Но Деси има красив естествен бюст. И това деколте е супер шик. Все пак е вечерен бал!

Вечерен бал, а Мириам по тениска!

А Мириам защо е по тениска? И какво ни интересува някакво събитие в Лондон, на което Деси си кани български и чужди гости? Да бяхте написали какво подпомага тази фондация, носеща името на мъжът й, защото така изглежда, че всичко си остава в Англия, тъй като самата Деса живее там.

Наемът в Челси, какво - нали 'спонсорите' трябва да бъдат поканени някъде ...

Класа е тази Деси! Може да е грозна, но има излъчване, което много красавици нямат.

Не знам от къде тръгна това, че е грозна Деси?! От дебилното Шоу на учиндолския красавец ли? В Деси има толкова клас и стил, освен това е толкова ярка и запомняща се. Вижте я на тези снимки за Бога? Покажете ми едно нещо, което да не й е перфектно?! А това, което прави с тази Фондация е респектиращо. Но това е друга тема, до която дори не можем да стигнем от плюене..Жалки сте.

Отвратителен нос, като човка, щом питаш!

И какво точно прави тази фондация? От години се чува само за балове в Лондон, да си покажат марковите дрешки, ама то като я гледам Мириам с това блузе, добре ги е "уважила" на бала. Ако има някой подпомогнат по някакъв начин /стипендия или нещо подобно/, както Бербатов го прави, следва да се обяви. Тъй като госпожата едва ли работи в Лондон, следват съмнения, че събира пари да живее в чужбина.

Така си мислиш, защото не я познаваш. За това, че е грозна външно, не е редно да я корим, но за душевната грозота (алчност, арогантност, вулгарност) отговорността си е нейна. Жалко, че спекулира с името на покойния си мъж, той не заслужаваше това проклятие...

Бедност няма да ме принуди да емигрирам, но повсеместната простотия - сигурно! Деси Тенекеджиева - вършете си работата и не четете българската преса.

Да де - да гледаме по един пУзитивен начин (както обичаше да казва царо на заро) на геноцида над българския народ. И да ръкопляскаме на престъпниците, които се опитват да ни се правят на "елит", зад гърба на талантливи деца.

Това събитие беше уникално! Присъствах заедно със съпруга ми, който е англичанин. Изумена съм от това, което чета. Затова сме на такова дередже в тази държава и читавите и смислени хора бягат. Това, което прави Деси Тенекеджиева е повече от достойно и завладяващо! Възхищавам й се.

"ани, женена за англичанин", ще сведеш ли до знанието на "простотията" и "плебеите" свършихте ли поне нещичко полезно, освен да мрънкаш за "дереджето" ни, което не би трявало да те касае? защото имаме доста обосновани съмнения, че освен "аристократична" хвалипръцковщина, нищо съществено не се е случило...

Крадци ...(меко казано). Откупили били картините на младите таланти, за да ги били търгували на мероприятието си. Ограбили са младите таланти, не са им платили истинската цена... за да могат те лапнат истинската печалба на бала си. Отврат !

В едно предаване една от тия родни звезди каза че се натаковала, по най грозния начин който може да съществува го каза, щях да повърна тогава от нейната изява.

при цялото ми уважение към царското семейство, принца да внимава с коя родна простакеса се забавлява

той не е принц. дори да бяхме монархия, А НИЕ НЕ СМЕ, щеше да има титла "княз".

Какво имаш предвид? Добре изглеждат двамата един до друг с Деси, междудругото. Май са близки.

Какви принцове, какви глупости!, България е република. Това са едни паразити, както и всички представители на разните монархии в Европа.

Народа се забавлява за сметка на Стоян Камбарев.............

Тези снимки, описанието му и самото събитие визуално и емоционално изглежда са продължението на Мисия Лондон 2. Има ли видео, което да се превърне в хит?

че яли, пили и се забавлявали, колко пари са събрани на това благотворително събитие и за какво точно ще се използват?

Какви принцове, какви принцеси? Българските царски родове са изтребени през 15 в. Оттогава български царе няма. Кобургите са едни чужденци, нагли кърлежи, които смучат и ще продължават да смучат кръв от България. Всеки, който им прави евала, е вреден.

Дарина Павлова се е облякла като Цеца Величкович. Само, че онази е кафанска певица, а тази има претенции за "бизнесдама" и "елит"

Истина е че тези боклуци ограбиха България, и арогантно показват че са някакъв елит над правосъдието. Дарина вместо да наддава, трябва да е в затвора. Сега харчи откраднатото от Илия Павлов създаден от БСП.

Принцове на какво ??? Пишете пълни глупости! А това чудо Деси..нямам думи, рядко срещано нахален и прост човек е тя.

Прочетох "български елит" и организмът ми не издържа на психоческото натоварване. Пиша ви от тоалетната...

Тази фондацийка да е дала за нещо друго освен за наема на апартамента - е.алник на Деси и синчето и в Лондон, Челси и за издръжката им ... колко спонсори- баджанаци и прости.тутки се извъртяха там, че просто не е истина.

Това е грозно и може да влезеш директно в затвора за клевета . Само да не се криеш под псевдоним, а да застанеш с името си и пак да го напишеш. Нищо не знаеш нито за Деси, нито за сина й. Нямаш си представа за какъв щедър и супер талантлив човек става въпрос. Бахти уродите нещастни сте тук в дира...

За сметка на това, от теб лъха на аристократичен изискан финес. Страхотен постинг. Каймакът на помията.

Деска, нямаш ли си друга работа, освен да пишеш под всеки коментар? Не те харесват хората, не харесват и това, което правиш под каквата и да е форма. Живучкай си там на острова и си трай.

Еврейско парти в Лондон. Една клика която е причинала толкова много злини и нещастие на българският народ и продължава. Какви принцове и принцеси са тези, дори бивши не са. България 500 години е била под туско и всякакви връзка с последните ни царе е заличена, но след освобождението веднага попадаме в лапите (както и понастоящем ) на едни чичковци с много пари, банки и от един и същи етнос. Същите тези ни натрисат така наречения цар, докаран от някъде си без да има никаква наследствена връзка с царете ни... за да могат да му дърпат лесно конците. И го правят. Войните и националните катастрофи не са случайни, а грешките царя ги е правел, защото друг му е нареждал какво да прави, и то не в интерес на България..

Никой от тях няма да ми липсва.. Обяснете на Марта, че това не е закусвалня на гара Подуене и не е редно да си подпира главата с лакти на масата.. ;)

Панаир на суетата. Толкова блудкав, че да повърнеш.

Много противно сборище. От къде са ги събирала тези? Тази Деси тенекеджиева е една проста и противна крава.

Може Тенекеджиева да не е Клаудия Шифер, но има голяма класа. И е много талантлива. И рядко умна. Така че, си в дълбока грешка.

За умна, явно е умна щом вече толкова години осребрява паметта на Ст.Камбарев, ама тия дето и се хващат на игрите не са много умни.

И класна, и красива, и умна, и прекрасна, и чаровна, и атлетична, и талантлива, и интелигентна, и сладкогласа, и добра, и ... и... и.... Десо, аре стига вече!

Гадно сборище на псевдоинтелектуалци и лумпени, проститутки и спекуланти, паразити и мошеници с титли и скъпи тоалети.

Тази Деси Тенекеджиева е малко като E.T. the Extra-Terrestrial в лицето, но иначе обади страхотна фигура и бюст :)

Г-н Кирил Симеонов Сакскобургготски е княз, а не принц, неграмотници такива!!!!!

"Княз"-а на дебилите.

Парад на кича и суетата на отбрани богати парвенюта-безделници, никичени с титли и парцали..кой е този Камбарев и с какво е заслужил фондация? Български изгъзици..

Омешали се дърти мошеници и парантии, с талантливи деца и се направили на "елит".

Кирчо да приема православието и да се прибира.

Киро е на кирия. В лондонското "сити". Там всички са сити. Гладни нема. На гърба на гладните по света и у нас.

да се прибира?! Той не е българин, България не му е Родина. Съмнявам се, че наистина липсва на някого тук. Баща му също ни идва в повече.

бла-бла-бла. глупости на търкалета... -от какво би могло да се издържа треторазрядна българска актриска в лондонистан, че и фондацийка да върти? -България принцове няма, ние сме република. хеле пък, някаква си мириам търновска, която дори не може да посочи Велико Търново на картата. -дарина мултигрупова е станала по-широка и от приятелката си марта.

Деси Тенекеджиева да не е дошла направо от плажа?

Стоян камбарев беше един от най-известните и най-добри режисьори в България помина се млад, а за ония които не знаят кой е простено им е онези, които знаем можем да разказваме само.

Известен "режисьор"?! ... на 5-6 театрални постановки - че и фондация след това. Тези през соц-а - когато е учил, бяха само партийни евреи. И сега пак еврейски номера.

Щом не е присъствал лорд Евгени Минчев, значи зашеметяващото събитие не се е състояло, колкото и да се напъва някой да го рекламира. Еле па Бехар.

ujasT.ama kade e lordO ? evgeni min4evia de ? Po goliama pomia riadko se vijda na edno miasto.Ne 4e niama i 4itavi hora tam, samo deto se 4udia kakvo gi e sablaznilo da idat . Marta bilia za6emetiava6ta. Za6emetena i debela- da. I nakraia pak ridaia - kade e lordO evgeni. v potres sam.

Стоян .. не знам кой си ... известен на жена му и почти на никой друг .. да го прости Мойсей. Фондация за събиране на пари. Български еврейски номера на Лондонска територия.

Беше от най-добрите и известни режисьори в България ти като си проста ти не разбираш Простено ти е

Авраме, научи български - само на вашия език има само женски род.

Само цар Киро го е нямало, за да е панаира завършен.

Панаир на суетата.

Их ма начи!

Помия, нали?

"...зашеметяващата Марта Вачкова..." Е с това определение направо ме зашеметихте! Нок-Аут!

Принцове на хартия и българка облечена като проститутка.

Суетата, в случая, е автентична.