Коментари - Царица Маргарита отбеляза своя 88-и рожден ден не с торта, а с Богоявленски козунак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dir.bg, като редакционна политика ли трябва да бъде приета ненамесата на администратор в случаи като коментара от 22:20:20?

Кралица Маргарита е дъщеря на Мануел Гомес-Асебо и Модет, маркиз на Кортина, и съпругата му Мария де лас Мерседес Сехуела и Фернандес. Честит рожден ден Madame и дълъг живот!

Каква царица е милата женица?! Мончо губи всичко, което България му подари, в казината, тя се чуди с какво да си изхрани родата.

Гнидо миризлива на коруве крадлива, лапай този смрадлив хой и да ходимд на запой, де що е банкет да ми врътне по един .....каскет

И нека преместването в посока от единия крачол към другия започне сеееега

логично е да празнува на 6.01. с Богоявленски козунак, защото в Испания Богоявление е официален празник, на който се яде такъв козунак roscon de reyes и на този ден има шествия по улиците, върви каруца, каляска, камион-платформа и трите влъхви хвърлят бонбони на тълпата

ша ядем джиту?

Невероятно красива, елегантна и фина жена.. Потомците на овчари и пъдари, плюещи отдолу, нямат капацитета да го проумеят

Прав си още е млада и красива като изсъхнала на слънцето слива

Доня Маргарита е фин човек, добронамерена, скромна и благородна. Истинска аристократка с потекло. Съпруга и майка отгледала 5 деца, и за съжаление тя си знае мъката по загубата на големия им син. Нека да е жива и здрава с н.в. Симеон Сакскобурготски, да са все така предани и отдадени един на друг!

Нейно Величество на какво е монарх, че пропуснах?

Честит да й е рождения ден! Здраве и щастие!

Ей тъпунгери, от 45 г вече няма цар и царица

Има, има, къде забрави Цар Х*йло в бункера???

Престанете с тези титли царици, царе и т.н. България е република, не монархия. Стига вече безумие, спрете се. Съпругът на госпожата лапа български/държавни имоти, защото някой някъде го титулова цар и той се взе на сериозно.

И вие престанете с глупавите реплики. Това че България е република, не значи че и липсва близко минало. И то е че е била монархия, имала е цар и наследници, които дори и да не са действащи, винаги ще са с това потекло.

Синя кръв, разбираме. Жалко, че има мислещи като вас. Монархията е отживелица, която забавлява простолюдието

Говори ли български дуня Марго?

тя е свества но мъжа и не е

Достолепна възрастна дама, майка на 5 деца. Държи се скромно и приветливо. Лоша дума не е казала. Засрамете се от коментарите си.

На кой е зарица този глист????? Ще я чукам до като се счупи и другата става, смрадове. Вън от България, крадци на имоти

Да са живи и здрави!

9999

Да сте видяли 88 годишните ви баби или майки да изглеждат така? Не, не сте. Така сравнително добре и запазени изглеждат тези, които цял живот ядат със златна лъжица без да имат каквито и да било заслуги

Виждали сме. Въпрос на вътрешно самоуважение и възприятие, както и на това на нейните наследници. Като престанете да натоварвате родителите си с вашите проблеми и ги уважавате поне малко, и те ще изглеждат така.

Господ здраве да ѝ дава!

Ей,не мрат ли тия изроди бе?

След 100 и да мрат не разбират ,че мрат . Цял живот са на чер хайвер , а народа нагъва пасти !

много стилно се облича, на Великден беше с високи токове и си помислих, че е опасно

" както и 50-годишния юбилей на княгиня Калина, която е единствената дъщеря на някогашния министър-председател на родината ни в периода 2001-2005 г." "Родна реч - омайна. сладка" :)

Бабата на крадливия мадридски дядо. И друго - той никога не е бил български цар, явно Дира се натяга за да падне някой лев от НДСВ.

Като си възстанови ставата да заповяда при нас да си възстанови мозъка. Всичко включено.

стелиянчо, от над 70 г. сме РЕПУБЛИКА! Не знам тая на коя държава е царица, но на България не е никаква! Забийте си го това в празните кратуни най-после!

Имаш предвид заради незаконния фалшифициран референдум и комунизма, от който все още дуржавата ни не може да се съвземе ли?

lu4ka

Абе нали имаше един законен референдум , да не се закриват блокове на АЕЦ Козлодуй. По тоя въпрос нещо, а? А референдума на Слави? За него какво? И тези ли референдуми бяха незаконни?

Тез "царе" и "царици" пълна бутафория за олигофрени.

За пореден път - България е република, тия не са никакви царе и царици, няма да се върнат обратно в парламента колкото и да им се иска.

Не рзабирам откъде толкова злоба и омраза у теб? Радавай се, че имаме умни и дълговечни цар и царица,! Опитай да ги стигнеш по интелект, образованост и мъдрост! Опитай и децата си да възпиташ да приличат на тях! Злобата в теб ще ти докара злобна болест!!!

А Вие откъде разбрахте, че "имаме умни и дълговечни цар и царица"? По неистовото им желание да вземат всичко, заграбено от техния дядо и от баща им?

Ехааа, видяхме "царя" е гол! Аз гласувах за него, а той се оказа един обикновен ТАРИКАТ, е малко по-интаалегентен от другите....

Какво образование бе, дебил - "царят" ти няма и средно, завършено.

И къде вудя злоба у мен, моме заблудена? Споделих три неоспорими факта.