17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бая nymka е направила, пълни шепата....

не съм я чувал тая ама бих сложил 10лв. че не е 'цвети' по паспорт

Па убаво си е, кво му е? Да не е болно нещо момето, та й е като за последно, а? Ако е нещо леко, има си антибиотици за сичко.

Бих я замоторил с кеф, тая пица, може би 2 или 3 пъти. А ако лапа и гълта добре, ще я черпя и една ракия. Може и две. Па и 5 льева ше й дам, да си има. Абе, сгодна е, еле па ако съм вкарал 3 ракии...

Защо жените, които се предлагат не се снимат голи и широко разкрачени, да се вижда дали си струва плащането?

Да мачка повече мъжки кревати там. Ако остане само със снимките жалка работа...

Само известно количество негърски паламарки около нея, които ще поеме във всички дупки.

Чалгаджийките са по-добре облечени и по-млади, таз не мож им подби цената, а и английският й е като на Издислав, че и по-зле. Да пее на цигански по-добре, ще й подхожда!

Такива вампири са причината нацията да се топи. Снимките им придизвикват еректелна дисфункция у мъже и у жени...

да даде пари за тая повлекана ..и кво точно пее ?

Дете ти роди все пак. Ще търпиш.

Само етикет с цената липсва!!!

Тая, ако я видиш в някой МАГАЗИН, дори НЯМА да я познаеш, заради нашите мошеници- министри, които искат да ходим с МАСКИ.. На нас, БЪЛГАРИТЕ, ни трябват Депутати и Министри, които да МАХНАТ носенето на арабски МАСКИ в БЪлгария... Да ИЗГОНЯТ всякакви маймуни, които се разхождат по футболните стадиони и заразяват ни с ВИРУСИ, и КРАДАТ Парите и Работата на българите... Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци... Това е Агенция за превърляне на арабско- негърски башибозуци през турската граница.. Филип ДИмитров от СДС я направи през 1992 г, за да го сложат турските ШПИОНИ от ДПС, да управлява БЪлгария за 1(една) година. Обаче тоя ИДИОТ- Филип ДИмитров, ЗАБРАВИ да закрие тая агенция, след като турците-ДПС, спряха да го подкрепят и подаде ОСТАВКА.. Трябват ни Министри, които да РАЗЧИСТЯТ това лайно, останало от Филип ДИмитров- Агенция за башибозуци- бежанци.. И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на нас, българите. Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

Дамата няма много бюст. И малкто дето има е доста сплескано и поувиснало. Това широко боди хич не изглежда секси. Може би някой стилист можеше да я посъветва какво да показва и как.

Каква е тази женска простотия да си показваш интимностите ? Всичките имат едно и също! Превръщате се в порно сайт! Която иска да се рекламира- плаща си ---