Цвети Радойчева представи най-ноата си песен, чието заглавие е "Let me be". Музиката на парчето е написана от самата изпълнителка по време на първия локдаун, когато тя оползотворява дните, прекарани в пределите на своя дом, творейки. Текстът е написан от нейния приятел и колега Красимир Аврамов -Човека Глас, а аранжиментът е на Росен Стоев - Dg Rossko.

Видеоклипът към трака, даващ сериозна заявка, е дело на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев.

За снимките поп певицата се спира на луксозната обстановка на столичен, която е в унисон с холивудската визия, предтавена от нея пред камера. Хубавицата показва горещ сексапил и перфектна фигура в кадрите, като стилист на визията си е самата тя.

Вижте снимки >>

За външния си вид тя е избрала дълга червена рокля с паети, дело на прочут дизайнер, както и предизвикателно златисто боди с дълъг ръкав и изключително дълбоко V-образно деколте, наред със сако, обсипано с пайети. Дръзките визии, подчертаващи женствените извивки на нейното тяло, направиха сериозно впечатление на нейните почитатели, които са свикнали да я виждат в далеч по-скормно облекло. Този път обаче тя ги изненада, при това положително.

Телевизионната премиера на "Let me be" се състоя в предаването "Преди обед" по bTV, в рамките на което брюнетката показа още своите кулинарни умения в компанията на Рая Пеева.

"Let me be" е поредната песен на Цвети със социална насоченост, с която тя казва на аудиторията, че най-важното нещо в живота е човек да бъде себе си, автентичен и истиснки! Именно това е най-сигурният път към успеха, твърди тя.

Снимка: Ивелина Миланова