17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя има слабост към скачания от високо

Едни хора, след тежка психическа травма и/или повратен и много тежък момент в живота си, влагат усилия и пари да помогнат на други хора, опитват се да се борят с тези неща. Други хора "продължават напред" с хапване и пийване, подплатени с евтин пиар. Разни хора, разни идеали...

Не съм сигурна, но може скока с парашут да й е препоръчан като психотерапия - нещо като клин клин избива. Иначе тя определено си има проблеми в главата, но то кой няма. Както е в песента на Горан Брегович "Ако не полудееш, не си нормален"...

Хубаво момиче. И тъпо, тъпо...

След като си скочил без парашут и си оцелял, къф ти е проблема да скочиш с парашут?!

Това момиче си е с диагноза,дори и неспециалист ще види нещо налудничаво и неуравновесено в думите и делата й.Поне този път не е забравила парашута!

Искам да видя 3-4 бебета от нея! Много е красива. А изглежда и много свястна...

психичните заболявания се предават по наследство

Какво означава "втори живот"?Не се е излекувала от тежко заболяване, а просто не се е получило самоубийството.Да е живо и здраво момичето, но от както се възстанови, постоянно говори за "новия" , "втория" живот който живее и как е радостна, че има този шанс.Как хем искаш да се самоубиеш, хем се радваш, че не си успял?Целта е постигната, по медиите е вече, приятел си намери...Да е жива и здрава!

Неуравновесена!

Неуравновесена!

I az sym скачал.

нещо започва да ме дразни

Колко мъка има по този свят... Миличка, като си плащаш да ти върнат някакъв положителен имидж медиите, защо не избереш наистина нещо положително да афишира? Тази статия нещо не предизвиква възхищение за новите ти щуротии.

Браво цвети, миналия път забрави парашута и натовари здравната каса планово,всички солидарно заплатихме. Днес вече е по-добре с парашут. Забавлявай се.

Направо е чудо, че тя оцеля след глупостта, която направи... Но наистина помогнаха и огромните средства, които бяха вложени за спасяването и. За съжаление не всеки е такъв късметлия... Аз лично ако бях направила това щях да се покрия от срам, а камо ли да показвам непрекъснато какви правя... Но всики са различни...

Параплан бе “журналисти” параплан!!! И да с него не се СКАЧА а се лети! Плюс, че в случая я извозват!!!

Това момиче има проблем.

Защо да има проблем ти пък си много безпроблемен че чак и чуждите проблеми взе да оправяш.

Той може и да има, ма не си ги вее из медиите през ден... Голямо чудо станало... Опита да се самоубие, оказа се некадърна ... От тогава насам се насраха да ни информират за детайлите що е решила да прави... Да е жива и здрава, но нито е била жертва на нещо и се е спасила, нито нищо... Жертва на собствената си глупост беше... Да си живее живота и да не занимава хората през ден... Голямо чудо станало....

Цвети да си плати десетките хиляди, които бяха похарчени заради простотиите и.

Цвети Стоянова да си живее втория живот и да не занимава аудиторията със себе си.

а предният път що беше без парашут? Само си усложни живота... Едва ли след онези акробатики не ѝ е останал спомен за цял живот, ей така да ѝ напомня.

Слава Богу че не е забравила парашута!

Слава Богу че не е забравила парашута!

Браво Цвети! Много си готена...

Особено готЕна...неграмотници ......

въх, ней готЕна, а е готЯна.

Николета пръдна... Топ новина на водещ банер. Писинг с много силна струя на бг медийките...

Това не е парашут а парапланер!

Цвети, пожелавам ти да си щастлива, да си силна, уверена в себе си и да преодоляваш лошотията, предателството и омразата както си доказала че преодоляваш трудностите в спорта.Успех мило момиче и моля те дори и в трудностите каквито неминуемо има в живота на всеки човек си спомни че все някой те обича и го е грижа за теб.

Тя и без парашут скочи, има тренинг.

Адреналинът на максимум, парното на минимум.

Че може да скача, може. Който го влече - скача от където падне.

Тези за каски чували ли са?

Ако слагат каски , на селфито няма да се вижда лицата добре и няма фа сме сигурни дали е тя ..

Ама верно й хлопа дъската на това момиче. Правилно казваха хората около нея, че трябва да се лекува. Жив инвалид.

Всъщност тя и без парашут да скочи, вече няма проблем - натренирана е и нищо няма да й стане.

Дано потърси скоро психиатрична помощ, защото тези глупости, които пише, са толкова клиширани и лишени от смисъл, че няма на къде.

Знаем я, че обича да скача!

Добре че този път се е отворил :)

Тя от балкон скочи, с парашут ли няма да скочи?

Пара-шут, пара-планер, пара-лелепипед, пара...под налягане. С тези социални мрежи всеки си мисли, че е поет, ама на много малко им се отдава.

И как жена с лабилна психика и опит за самоубойство е треньорка на деца. Трябва да е в психиатрията а не да и скимне пак да се самоубива и да плаща държавата милиони за лечението и за да скача с парашут след това.

И аз това се питам, явно е ,че не е добре с мозъка, но са и поверили деца да тренира. Май тя има нужда от треньор и след всичко почвам да се съмнявам доколко са и били животозастрашаващи раните и дали не е рипнала от 2-рия, вместо от 6-тия ет. за да накаже някого, факт е ,че нейните съотборнички не искат и да я чуят.

ДИР-ниците пак се изказаха компетентно...!! От Витоша, драги ДИРници, се лети с парапланер.

Да, това на снимката е парапланер, а не парашут. Ще се научат някой ден... може би.

да е живо и здраво момичето,но зашо ние трябва да знаеме за нейните адреналини,или се е почуствала забравена в собствената си трагична глупост дето направи