Цял Холивуд се събра на пищния "Мет гала"

Почти всички известни личности, за които можете да се сетите, се събраха на ежегодния моден бал на "Метрополитан"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък ми харесаха. Много изпипана екстравагантност. То по принцип повечето от тях така изглеждат и по концертите си, така че едва ли е новост за тях. И според мен има голяма разлика между екстравагантност и кич. За съжаление, кича в пълният му блясък сега ще се прояви по баловете. И не знам кой е по-лицемерен - тези от бала или пишещите тук.

Такава сбирштина от шумерски и кабалистични символи на едно място има само в музеите на Близкия изток. Преклонение пред божествените проявления на смъррта: крила, лилии, отсечени глави, факли, лунни сърпове и звезди. Леко прикрити като проява на ексцентричност, уж американския флаг и статуята на свободта.

Цирк, бате!

Ама иначе половината от тях се борят срещу бедността, гладът, мизерията, посланици са на уницеф, грийнпийс и не знам си още какво, а другата половина са върли феминист(к)и, плюят замърсяването, против са убиването на животни за кожи и тн, и куп други проблеми, а за сметка на това всички се обличат като тотални олигофрени, чак и ги носят, да не си изтъркат петите, видиш ли. Ето за това е лошо да си олигофрен с много пари, защото нищо не те прави по-различен от останалите олигофрени, освен банковата ти сметка! Ако имаше повече хора като Гейтс и Мъск, светът щеше да е една идея по-добър и надеждата за прогрес щеше да е доста по-реална и голяма...

О май Год! Изтрещяла работа. И всяка година все по-зле става!

Парад на кича и простотията на войнствуващите паразити: една си показва дебелия г.з, друга - избръснатата п.тка, трета - дебелите бълдъри, четвърта - малките цицки, пета - кривите крака, шеста - маймунската прическа, да се отврати човек и да стане импотентен..а нашата "звезда", не показа нищо, дири и себе си..

Бал на паразитите, и нашенска паразитка, кандидатка на славата, неуспешна за сега..

"Звездата" на Холивуд - Нина Добрев сте поставили на второ място преди Деми Мур, но не ни съобщавате как се е дегезирала, като спукан капут или като балон с въздух под налягане?

Наша Нина и тя си изкарала дебелите самуни.

Нищо чудо, че след като са се родили такива, са прекрали остатъка от живота си, за да се престорят на нещо друго. На авторката защо не й купихте една рокля от Асеновградските модни къщи("Мегз стайл" например) и не я засилихте и нея там :)

Кво да праиш! Баба ми казваше в подобен случай-На Вили си на масрафа!

Гордейте се,че има една наистина красива и това е Нина Добрев !Ония грозни вещици Сребрина Уилям и Ким Кардашиян да се застрелят по-добре !

И нашите проститутки и педераси припадат от екстаз!!

Звезди? Не видях никоя. Аз лично бих се радвал да видя Чанинг Тейтъм и Джена Дюан, но те вече не участват в такива събития. Накичени, издокаорани. Показаха се. Видяха ги. Ние също видяхме снимки. Добре. Все така!

Суета....всичко е суета....

Точно това смятах да напиша!

И аз. Ама много от тях просто не смеят да си го признаят. А когато стане тъжна случка с някой от тях, пак въртят, сучат, гледат как да се възползват лично.

А колко гладни хора има !!!!

И като има гладни, какво?

Клоуни. Дай им хелоуин и маскаради. И разбира се цялото това разточителство, кич и парвенющина е Бла-го-тво-ри-тел-но!!!

.... Хелоуин и хероин .

Доста инфантилно, дори не е интересно. Ама накъдето показалеца, натам и ние. Някога търчахме подир идеи , сега - подир ....... какво?????

никой не ни е спрял да търчим след идеи, в далечния изток знаеш ли колко пространство има свободно за тичане, а дори и край софия има комплекс камбани към който папа-та е добавил вчера ватиканска камбана, идеи всякакви

парад на уродите

Мет събира, мет разделя.

Хуй разваля, хуй оправя! Стига да знаеш как да го използваш!

Парад на кича и пошлостта. Изобщо не мога да разбера каква е целта на подобно събитие.

И после ще пищят "пък той ме погледна в деколтето, дето си бях извадила циците на показ!"

забавляват се богатите, живота им е забавление

Панаир на суетатата!

Мда...хора без работа, да се правиш на клоун по цял ден за да пишат някакви жълти списания и сайтовр за теб за да го четат хора с "жълти мозъци".

Определено не са без работа. Но може би ти.

Ммм...грешиш :)