Кирил Ефремов става водещ

Актьорът Кирил Ефремов, който се оказа Къртицата в приключилото наскоро едноименно шоу, и фолк певицата Камелия, ще бъдат водещи на ново риалити шоу – "Мис България 2013".

Обратно в новината

Коментари - Кирил Ефремов става водещ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната ТВ тъпня. А кой е Киро изобщо не знам. Явно е много "известен" иначе как щеше да стане водещ.

Тоя е неприятен!Много му приличат ролите на бандюги!

Тук само хейтъри са се изказали, не знам какво ви бърка в здравето Киро, но е много готин, умерен и позитивен човек. Риалитито сигурно ще е тъпня иначе

Поредният питекантроп!

Що не вземе пак с Кофе Бабоне и Въргала да тръгнат с чурния бус да веселят училища и далечни паланки?! Там му беше силата, защо сега се бута между шамарите? Пак древната поговорка от Месопотамия - "Каквото и да ти говорят, става дума за пари!"

Лайфовете!!!

Какъв водещ... този е ужасна флегма.

Рядко противно същество. То беше ясно, че получи ролята да бъде къртица чак накрая на предаването. Всичко беше една театър.

Не знам дали знаете (това до хората следили Къртицата), но през цялото предаване къртица... нямаше. Беше избрана чак накрая, когато останаха 6 човека... И ето каква й е наградата...

Време е тази нескопосана измислена държавичка на фолккурви, реалити псевдомъже, плеймейки и прочие сволоч да се закрие. Да направим за света поне едно добро.

Поредната тъпня с чалга привкус.