Добрите самаряни имат по-силна имунна система

Добрите самаряни се радват и на по-добро здраве, защото разполагат с по-добра имунна система, сочи американско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Добрите самаряни имат по-силна имунна система | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аби другари и госпожи, тези неща са казани и обяснени в Светото Писание (Новио Завет на Св. Библия). Като откривате "топлата вода", то поне имайте доблестта да кажете: както гласи...ние установяваме, че казаното там....е вярно!

Ако имаш две ризи, не давай едната на ближния си ... ако той по този начин е събрал шестнадесет.

Ето за това става въпрос - не гледай кой колко има и как го е получил, защото съдиш. Като дойде време да отговаряш за делата си няма да те питат за чуждата лакомия, а за твоята завист. Затова трябва да се помага безкористно или изобщо да не се помага - както учат всички религии.

г л у п о с т и

Това са пълни глупости Егоцентриците са си ок. даже са по-здрави от добрите хора.

по тази логика нашите политици трябва да са измрели, тия американци са тъпи и само се чудят как да намерят формула на щастието, такава няма, щастие също няма, това са глупости, просто се раждаш, живееш, оставяш нещо след себе си или паразитираш и си отиваш, ако удоволствията, които си създаваме се приемат за щастие така да е, всичко друго е празни приказки

или не, няма значение, мразя егоистите и егоцентриците, писнало ми е да говоря с радиоточки, аз, аз, аз, аз ...За съжаление бр. им се увеличава, дали щото се ражда по едно дете, дали щото живота започна да предлага по-много от всичко, но ми прави впечатление, че сред младите поколения е изключително засилено. Описание на въпросните хорица: краткотрайни връзки главно с някаква изгода, по-нататък късни бракове и деца, последващи от бързи разводи, иначе да плямпат и да имат десетки хиляди приятели равни нямат, но опре ли до помощ, пък било то и на мн близки, роднини, та дори и на собствени деца (което е отврат) ги няма никакви. Та дали ще живеят такива 100 или 150 години хич не ми пука, мисля, че са далече от това що е живот и що е да обичаш друго човешко същество със същата сила, както и собственото си мизерно съществувание.

Как така са сред младото поколение, пък имат късни бракове? Това не го разбрах

От смисъла на инфото на статията! За такива като теб са създадени неделните медресета, където се обяснява същността на библейското послание. Просто вземи (едно добронамерено пожелание) и прочети "Подражание на Христа" - Тома Кемпийски (изд. Изток-Запад), за да разбереш духа на истинското християнство и какво иска да каже тази статия! (Не че авторите й разбират за какво всъщност става дума...)

Когато помагам на непознати без да искам или очаквам каквото и да било от това направо изпитвам оргазъм :) На моменти направо се хващам, че търся такива ситуаци. И адски се радвам, когато ми се даде възможност за това. Още по хубаво ми става и когато цялото това стане без някой да разбере, че съм помогнал. И не се считам за нещо повече от безгръбначен червей, наистина.

..почитател на Андрей Левшинов, спазваш ли правилата му по отношение на оргазмите? По този начин произвеждаш милиони стволови клетки и така може да се обясни здравата имунна система. Но аоко само се заяждаш или подиграваш не е добре не само за възпитанието и културата ти, но и за здравето.Всичко добро!

Добрите самаряни?!?! А лошите самаряни?!

Наистина глупости. Не познавам лош,зъл, егоист да е зле и да боледува. Всички лоши лица са супер и без проблеми. Добрите и помагащи хора се изразходват и са уморени, болни и с проблеми.

май има нещо вярно в това, дето казваш

пълни дивотии

LikeABird

разбира се, че са дивотии - имам приятелка, която мисли изключително за собствения си кеф и е с ебаси якия имунитет! а аз, самарянката се скъсвам да боледувам, вкл. и посред лято! :(( дори само откъм логика, като се замислиш по-логично е егоиста да е здрав, понеже се грижи добре за себе си, а самарянина докато мисли за другите, често забравя да помисли за себе си :(

Според мен бъркате понятието с алтруизъм.

И аз така - раздавам каквото имам на нуждаещи се близки - храна, пари...Работя двойно, за да смогна. И в резултат добих автоимунно заболяване. Тези, на които помагам живеят едно лежерно и инертно. Не мога да кажа колко са здрави, но аз съм по-болна :)