Убиха внучката на Морган Фрийман

Идина Хайнс (33 г.) - кръщелница и доведена внучка на Морган Фрийман (78 г.), е убита с нож на улица в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Убиха внучката на Морган Фрийман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма как така? Нали го играеше Господ по едно време? Веднага да я съживи...

Прехвалената Америка! М.Ф.е блетящ актьор,наистина,но за морал да не говорим.С тази ли внучка/племенница или не знам каква се беше оженил? Или за още по-млада? Сигурно си мисли,че са влюбени в него,а не в това,че има над 1 милиард долара?!

Дир, наистина ли не му е внучка,а доведена дъщеря,а после любовница?! Т.е.е убили са бившето му гадже-доведеня дъщеря?! Холувуд е тотално деградирал.

Ако е така "Дързост и красота" или битието на Софи Маринова бледнеят пред неговата история!

....баси не мога да повярвам кадърните актиори си отидоха един по един...това беше любимият ми актор лека му пръс с пожелания да изиграе наи-добрата си роля там горе......

Ти чете ли въобще нещо от статията? Поне заглавието?

И аз нищо не разбрах. Доведена дъщеря ли му е, внучка ли, любовница ли?! Пълен хаос и особености на културата,от която принадлежат.

Имали са връзка дядо и внучка, ама сърцето не пита.Мир на праха и!!

Вари ги, печи ги...мургавите са си мургави. Само им дай да крадат и да убиват...да се чекнат и да раждат. С тази разлика,че на запад са с няколко идеи по-интегрирани и съответно има голям процент на успелите да излязат от гетото и да станат хора.

В същото време личният му живот обаче отново се срива. Морган се развежда с втората си съпруга Мирна, след като тя разбрала, че той има връзка с внучката на първата си жена Джанет Брадшоу - Идена Хайнс. Сексуалните им отношения не се смятат за кръвосмешение, тъй като между двамата не съществувала кръвна връзка. Въпреки това разкритието на клюкарското списание разбуни духовете в Холивуд. Връзката с 27-годишната му внучка продължила около десетилетие. Самата Идена придружавала Морган на много светски събития в Меката на киното

Заключвайте ги тези новини.

Никой, никъде не е защитен от човешката лошотия... Мир на праха и!

Винаги съм разглеждала лошотията, като форма на простотия и мисля, че имам право! Само един първосигнален простак може да убие от обида, ревност и т.н.

По-скоро им липсва емоционална интелигентност на тези за които говорите. Има и професори убийци. Даже според криминалните психолози колкото едно убийство е по-обмислено, толкова извършителя е по-зъл.