17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно скъпа, като спре да е кмет някой ден, никоя няма вече да го иска! :)

"Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла." Изпечен лъжец... Човека е кмет, политик... По специалността му е!

не разбра ли, че това е цената на короната

Отдавна не е кмет.

И тази русалка доказва максимата, че жените обичат с ушите! В моя живот досега съм рабрал, че ти вярват, когато ги лъжеш, а не когато им казваш истината. Каквото търсила, такова намерила.

Тази само за боклуци се омъжва. Един от предишните и мъже е боклука Вальо Топлото. Дали само в мъжете е причината, а тя дали пък не си пада само по боклуци. След толкова грешни избори още не е научила кои са грешните мъже.

Егати неграмотния кмет!

Ще я напълня като еклер тая баба.

Той па един убавец......

Пък да си кмет на Стрелча с население 4.000 души на кръст е нещо голямо... но явно пък за стрелченските “колежки” е все пак нещо.

и руса !

ми като си фригидна, не переш, не готвиш, не чистиш, в кревата си дърво ... какво искаш от него? мъжът е човек и той душа носи!

Дърво в леглото!!! Ха!!!

Отдавна хората изневеряват и ще продължат да изневеряват. Няма драма, освен ако не си про.ста пат.ка и не го направиш това публично достояние.

на дъщеря си че и е отворила очите. Не разбирам обаче тя ли е толкова наивна или той е тълкова добър в лъжите? Има една приказка която звучи така - Хайде да не се дебнем за да не се хванем. Тя си е затваряла очите пък сега е изненадана... И няма мъже - жени. Всичко е до човека, до възпитанието и ценностната му система.

Всички изневеряват, това че не знаеш, не означава, че не се е случило. И в асансьора могат да изчу.кат жена ти, както и за направят сви.рка на мъжа ти на стълбищата.

Кой го боли фара?

Много филми гледаш в късните часове.

жалка история. мисис баба с рога като на винторога антилопа, монтирани от "убавец", с който кифлите си лягат само заради това, че е кмет... :))) ма как го е изтипосала бабата! бабин сладък!

Да фашта следващия!

в асансьора викаш. и на стълбищата. ти да не живееш в кашон?

Селският петел оправял кокошките в курника. Къде е драмата!?

Не ми пречиш :). Казвам ти нещата от живота такива, каквито са.

Грозен Ник имаш

по селата ква ебън върви...

Отвратително

Какво значи дърво? Какво искате уроди?

Ами то предишният кмет Евстатиев го осъдиха за изнасилване на 16-17 годишна девственица. А на този дамите от селото сами му лягат. Развратът в селото е придобил формата на епидемия.

Да, така е във малкия град, този град старомоден и скучен, в който друго, освен да се влюбиш, просто няма какво да се случи.... (Тангра)

Щом човека търси чуждо , значи домашното нещо не е като хората. Или се гледа само в огледалото или е пълно дърво!

На 16, като всичко е хормони, може и по стълбищата, но възрастни хора е някак неестетично ;)))

Селска чест от Маскани! Впрочем в качените чатове не се види нищо пикантно. То кьораво семейство няма да остане в РБългария ако всички жени бяха с акъла на Мис Баба от Стрелча.:(

Зор да си чатите с нови и нови от противните мрежи

Добре е,че няма да се женя и раждам и повече няма да се занимавам с мъже!

Като ги гледам всички спечелили конкурса "Мис Баба" предлага конкурса да се прекръсти на "Мис стара чанта с намачкан лак"!

Изкуствени цици, демонстриране на висок стандарт... как се случват нещата с чиновническа заплата? Кмет, кмет ... ама на село. Едвали и 2 бона е заплатата.

Такъв е манталитена на селянките - гледат да хванат кмета за чепа. И са доволни, щото яздят кмета.

Не си много умна, сега дори може да те осъди за четене на лична кореспонденция. Въпреки, че едва ли ще има какво да ти вземе, след като си живяла на негов гръб.

Но това дето сте написали е пълна глупост!

За един танц са нужни двама, ако е имало проблеми виж и в себе си.

Какво да видя? Че съм твърде традиционна ли? Че съм наивна ли? Оставам си сама, да имаш човек е повече проблеми отколкото подкрепа!

Или просто този мъж не става за семейство и която и да е все няма да му е перфектна. Да лъжеш половинката си е тъпо и евала на жената, че се развежда и е решила да не търпи.

+++++++

Како,мъж ти не става за чеп за зеле,въпреки че е кмет ! А ,тези дето са били паралелно с него ,можеш само да ги ожалиш !

Може би не си търсила на правилното място или не си се хващала с правилните хора.

Не е само в това село. Да те уведомя. Не е само и в България.

Останах с впечатление, че според тая женица, само мъжете изневеряват.

Пък като помня около сватбата им какъв шум се вдигна... Освен това едва ли и тази е света вода ненапита - определено не изглежда такава - ама карай. Какво въобще ни занимават с личните си драми, не знам.

На тази това и се пада .Колко от париците на софиянци опука докато ходеше с Валио Топлото ?Има Господ !

Но къде има свестни хора?