17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Аз съм лесна а ти? "- аз съм още по лесен, ха ха ха

E па начи аз съм най-гуемия убавец! Където и каквото и да направя най-накрая ми искат телефон за бръзка...

Вече с пърхане на мигли и усмивки не става. Мъжете са станали капризни особено тези които изглеждат добре - имат прекалено голям избор и не полагат усилия. А и честно казано по-отблъскващо от нагъл и арогантен мъж, който ти се натяга няма.

Хем сърби, хем боли... :)

Май е вярно само последното изречение от статията.

'Искаш ли да се чукаме' - дали ще свърши работа ?

Аз съм лесна, а ти? Това не е ли насърчаване на безразборния секс и проституцията, а последствията понякога са доста сериозни за здравето.

Тоя промискуитет, на български като "вероятност да ти пусне" ли трябва да се тълкува?

Ясно, всичко вече ще е наобратно. Остава само да намерят начин мъже да забременяват. От жени.

Аз пък нямам против нещата малко да се наклонят в моя посока. Омръзна ми все аз да мисля как, да полагам усилията, да плащам, да се притеснявам ще се навие ли, или не. Да се постараят и жените малко, а не все тях да ги обгрижват като принцеси, докато те си избират на кого точно да пуснат.

Почти си преполовил пътя към отсрещния бряг...сладкия ми той..

Хаха, естествено, веднага се появи женска да ми внушава чувство за срам като разбра, че може да се наложи и тя да полага усилия, вместо да чака наготово!

така е откакто свят светува бе, сладък - питай мама!. Така е в природата - мъжът е създаден, за да дава, а жената да приема. Ако ти е по-лесно представи си го в чист сексуален план /физиологично/. Иначе верно си говов за .............. водно конче.

Другарки и другари, днес не е втори февруари.

Според мен, "Аз съм лесна!" или "Не съм толкова скьпа колкото изглеждам!" са най-добрите!

Извинете, ама е нето не е повод за запознанство!

Ей, голема работа са тия учени. Пак са намерили начин да отмъкнат проектче и парички. Според мене е трябвало просто да се попитат няколко проститутки или светски личности - хем имат личен "експеримент", хем го практикуват непрекъснато

Тия двете коври нямат никъв шанс... Момчето ми изглежда "свестно"

Това: "Аз съм лесна, а ти?", ми звучи като "Аз съм Мара Общата, а ти?".

Ми аз съм Митю Пищова.

но не върви да я пишем рано сутрин, пък и деца четат :)

Е, анджак, де - нали затова е всичко - да се учат децата на "култура". Щото ни сме "байганювци", "чугуни", "задръстени", "комундета", "рубладжии", "путенофили"...

Всичко се свежда до най-елементарни пролетни сърбежи. Към мъжете - бягайте от жена, която е като кола пета ръка и ви заговорва направо! Не подлежи на фейслифт, моторът и шенкелите са разбити, а и кои ли са я карали преди вас...Въпрос на хигиена.

Ша ма завтаргаш ли, или да са угащвам?

Само е нужно да се усмихне и тъпкачите ще се наредят. Няма по лесен живот от женския.

Ми има лесно - науката е напреднала.

Така е до 30-32. После мушмулите увяхват, и магариците свикнали на лесен живот от хой на хой, започват да реват "няма мъже"