Учени разгадаха тайната на вкуса на шоколада
Постижението им може да доведе до създаването на здравословен нискомаслен шоколад, който въпреки това е приятен за езика
Обратно в новинатаКоментари - Учени разгадаха тайната на вкуса на шоколада | Лайф.dir.bg
Коментари
Баси, аз досега си мислех, че е заради количеството захар в шоколада, па то било заради мазнините. Кат се замислиш има резон. Свинската пържолка също е мазничка и вкусна. Евала на британските учени! Направо утепаха Неси със стик за поло!
Аз когато искам да разбера вкусът на шоколада, купувам Линд. Другите са имитация за мен.
Боже, какви учени е раждала и ражда британска майка юнашка! Представям си колко бюджети са усвоили, докато направят това гениално откритие!
Да, не ми трябваше екип учени, за да разбера вкуса на шоколада. Достатъчно беше да купя един и да го опитам.
Те учените опитват да направят шоколад от лайна! Вече има напредък - новоизпеченият продукт вече е докаран на цвят, но все още понамирисва...
Да, яжте си го. Същата работа и с маргарина , обезмасленето 0.01% мляко, веган кашкавала и другите ултра преработени "здравословни" боклуци. То не, че в масово продавания шоколад има нещо общо с истински шоколад ама остава и още да го "подобрите"