Коментари - Учител, разработил собствена версия на шоуто, се пробва в "Стани богат" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стани богат - единственото нещо, което не го лови инфлацията. 20 години неградата е една и съща, а на всичкото отгоре даже не я и дават!

На фона на други предавания като семейни войни където дават по една вафла за участие си е екстра

Като гледам какви гении канят в играта си умирам от яд, че вече 4ти сезон си губя времето да им попълвам въпросника и продължават да си мислят, се съм прекалено умен за тях

Стани богат и ще си купиш гараж в София.

Когато шоуто започна преди около 20 години, 100 бона си бяха направо достатъчни за апартамент и кола. Сега тези пари са подигравка. Освен това въпросите след определена сума стават напълно невъзможни за отгатване. Всичко е направено с цел генериране на приходи от реклами . Горките участници, които ако не са от София не могат да си платят престоя и пътуването. Наградата трябва да стане поне 500 000 лева , за да има смисъл всичко.

Умряла циганката дето ви хвалеше, тс да се похвалите сами колко сте велики и какви са ви участниците. Искат да спечелят лесни пари - какво търсите под вола теле

За 20 години не пуснаха никой да спечели с невероятните си въпроси от рода на : Оперен певец от С. Корея живял в провинцията.

Е, те може и да са ви одобрили и да сме ви гледали, но ние няма как да го знаем това. Така че вие може да продължавате да се смятате за "гении", но дали е така... е друг въпрос. Всъщност за играта трябва ерудираност, интелигентност, начетеност, а не толкова гениалност.

С даването както и да е, все пак е игра за знания. Но пък навсякъде е "Стани милионер". Можеха поне да сложат сума от половин милион.