Уди Алън съди Amazon за разстрогнат договор заради обвинения в сексуално посегателство

Гигантът отказал да изплати 9 милиона долара на режисьора за филма му "Един дъждовен ден"

Обратно в новината

Коментари - Уди Алън съди Amazon за разстрогнат договор заради обвинения в сексуално посегателство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртия пърч, който в повечето си фирми насажда един явен антирусизъм е и на всичко отгоре сексуален дегенерат, което донякъде е обяснимо с оглед произхода му.

разСтрогнат? Това когато се разСтройваш от разтрогването ли е?

Просто си антисемит - нищо повече. Нито знаеш кой е Уди Алън, с изключение на клюките около него, досега недоказани, нито си гледал многобройните му уникални филми.

Уникалните му филми се въртят около сексуалните мераци на един дребен, грозен чифут. Хепиенда в тези филми е, че успява да си топне чушката...Толкова разбираш от кино, че по-добре си гледай Телетъбитс и си трай...

Всичките му филми на тоа са плод на чикиджийските му фантазии.

Потресаваща неграмотност ежедневно от журналистите, пишещи за сайта... направо не ми се чете вече

аз мисля че трябва да е "Уди Алънм съди Amazon за разстрогнът догувур зъради обвинения ф сексуалну пусигателству"

аз също не обичам евреите, но Уди Алън е интересен и има и добри филми. Наистина стана банално непрекъснато да обвиняват известни личности в сексуален тормоз по какъв ли не повод. Явно това е вид бизнес в глупавата Америка.

еми... това е - резултат на криворазбрана демокрация и евроатлантически ценности... може да си тъп като налъм но щом се чувстваш готин - супер си.. Златки, Преслави, Марии, Фикита щом са в центъра на вниманието - за какво говорим...

споделям мнението ти, но нямаш идея за какво посегателство върху деца се касае в тази държава - по официални данни 38% от момичетата са изнасилени в детството си от вторите бащи. Уди Алън е обвинен за едната дъщеря, а се жени за друга от осиновените. За какво ги осиновяват - да са им под ръка????

браво!!! да действат заради недоказани твърдения... - заслужават си съд!

е прекрасен режисьор...Но не е лъжица за всяка уста....Sorry....

допускате антисемитски коментари...Откога европейските директиви в тази насока не важат за България????

Всеки, който е гледал филми на Уди Алън е видял, че е един дърт перверзник. Нищо чудно и тези обвинения да са истина, само че са трудно доказуеми. Браво на Амазон, че не дават трибуна на подобни "артисти"

Който има милиони не прави секс, а насилва. Ние, скъсаните цървули, си действаме на воля, без оплаквания.

аз не вярвам да е насилвал. причините са много, едната от тях е именно, че е откровен във филмите си.

Това, че има посегателство, причина и повод ли е да се гонкат за пари няколко милионера? Това помага ли на пострадалите? не мислА. същото е и в БГ - статистиките от мангалските квартала и 'превенциите' на грантаджийските НПО не помагат на реално страдащите.

Докъде стигнахме разтрогват довор заради "посегателство срещу него"-)

А дали ще съди за дискриминация и колегите, които отказват да работят с него?!

Не, той не е дребнав и не му дреме за някакви слагачи. Просто си иска кинтите, защото има договор и е изпълнил своята част от него.

Къде пише, че е изпълнил своята част от договора? Пише, че договорът е бил разтрогнат само. Очевидно не по взаимно съгласие. Или казано с други думи - Амазон са го уволнили дисциплинарно, заради това, че започват да му излизат наяве все повече кирливи ризи, заради това, че колегите му (слагачи, явно добре ги познавате) отказват да работят с него и т.н. и т.н. и като истински евреин Луди Алън, се опитва да извади дивиденти от ситуацият, т.е. да ги рекетира. Луди Алън със сигурност няма да спечели делото, ако Амазон се притесняват от скандал, ще му дадат малко (за нас всъщност това са много) пари, за да му запушат лакомата уста, но е малко вероятно това да се случи. По-скоро времето на извратеното старче е минало. Всеки рано или късно си плаща масрафа. Дори да си най-силният и най-могъщият, рано или късно остаряваш и грохваш и тогава други хищници те хапват.

Уди Алън не е от семитски, а от хазарски произход. Просто се научи каква е разликата между семити и хазари преди да раздаваш присъди за антисемитизъм.

Другият му (осиновен) син, тогава на 14 г, а сега над 30 го защити в пресата. Бил е там, с Уди през цялото време на въпросната вечер, заедно с 2 бавачки и никакви посегателства не е имало - избирали са си подаръци от каталози в хола...После Мия го карала да лъжесвидетелства с безкрайни среднощни репетиции. Бавачката им напуснала - била карана да лъже от истерясалата Мия, другата май не издържала...

Напълно прав е, дано ги осъди. Два пъти е правено разследване по този случай от 1992 г. и двата пъти заключенията са (в единия случай - на прокурор, в другия - на съдия), че няма данни за престъпление. За незапознатите със случая, които бързат да го съдят, защото не харесвали филмите му, бил евреин и даже, според някакъв пълен ненормалник по-долу - бил "антирусист" (?!?!)..., Уди Алън е обвен в битката по време на развода си с бившата си съпруга Миа Фароу, от нея, че докато вече течало бракоразводното дело, той бил останал за 20 минути насаме с нейната (и негова доведена) дъщеря и блутсвал с нея в къщата на семейството на Миа Фароу, при все, че родителите ѝ били в съседната стая... Когато повдигнала обвинението, детето било прегледано от лекар и психолог, и двамата са изразили експертно мнение, че срещу детето не е извършено нищо подобно и, че всичко това му е внушено от майка му. Дори синът на Миа Фароу и брат на въпросното дете, казва, че в онзи период Миа Фароу умишлено ги е настройвала против Уди Алън и ги е карала да лъжат в процеса за различни неща по отношение на него, а самият той е на 100% сигурен, че това също е лъжа и Уди Алън със сигурност не е направил нищо подобно... Толкова за случая. Жалкото е, че Уди Алън е гениален режисьор в заника на кариерата си и вместо феновете му да можем да се порадваме на още няколко негови шедьовъра, заради този лов на вещици този случай пак излиза на дневен ред и го праща вместо на снимачната площадка, в съдебната зала...

А с другата му щерка, за която се ожени, когато стана на 18, имат морганичен брак.

Тя не му е щерка на него. Той не я е осиновявал. Тя е нейна осиновена щерка - на Миа Фароу.

Ами филмът е направен. А те не го разпространяват, както е по договор.