17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Evala!!!Vsichkite mu filmi sa unikalni!Umee da vnikne v otnosheniata megdu horata i bezpogreshno gi predstavia v tvorbite si.Goliam tvorech.

Нетърпението ми е огромно, както преди всеки нов филм на Уди!

Всички филми които съм гледал с Уди Алън са пълна боза.Може би аз не разбирам,но комедиите му с него са мъчение за сетивата ми...още повече за онези които трябва да създадат в мен усещането за хумор и забава!Цял живот се чудя откъде това внимание към него превърнато в култ ?Нека някой от артистичните среди ми обясни,кое да гледам ,как да го усещам и къде точно трябва да се смея в комедиите му?

Има много препратки към други неща, които ако не знаеш, няма как да усетиш хумора. В повечето случаи е свързано с нещо друго и това е смешното. Ако не е, то е от оня фин хумор, който не прилича на пиперлив виц, където дебелашкият хумор се вижда от пръв поглед. Аз не съм от артистични среди, но от друга страна съм голям читател и киноман, много видове хумор съм консумирал и филмите му, репликите и диалозите в тях са истински празник за сетивата ми.

Напълно съм сугласен с теб. Всяка реплика е точно на място. Това не са евтини комедии а доста добри продукции, които даже ако се замислиш малко повече над нещата може да ти стане и тъжно.

При този режисьор и този актьор очакванията са големи ! Валц е уникален !