17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Япония има данък наднормено тегло. Мотивиран е бил човека :)

Тия ги разправяйте на баба ми, ха, хаа.

Идеята е, че новите компютърни игри включват истинско физическо движение. И не говорим за мишка и клавиатура в седнало положение. Пробвах преди време Nintendo, играх тенис корт и си беше уморително. Много хубаво са се сетили как да раздвижат заклетите геймъри.

Епа койо си требе, оно си сака! Верно си е!!! Епа те я, играем 6 месеца на компютуро, и те го те - плочки не направих, ама пръститеми заякнаха на клавиатурата и мишката! И сега съм усъвършенствал всякакви удари като цуки, маваши, маваши гери и т.н. в цуки-фингър, маваши гери-фингър и прочие! Ударът на кобрата се изпълнява със заякнали пръсти, а за това си требе яки пръсти!!!

То може и само от напрежението да свалиш килограми или обратното, ако е с компенсация с ядене. Разни на рали, сваляли 10кг след състезание, според говорено. А при компютърните игри, азиатците мерят действия в минута - Actions Per Minute (APM). youtu.be/YbpCLqryN-Q От признатите рекорди бе над 800 действия в минута. А иначе с безсмислени докарват и хиляди.

Само един кълвач може да е дебел на 24 години. Като стане на 40 ще го питам какъв метаболизъм ще има.

Може и още как , зависи от начина на живот , Приятел имам самбист , на 22-23 седна зад бюро ,почна с ядене и пиене и спря с тренировките , стана 110 + кила , след няколко гоидни пак се върна в залата - 90 кг машина , после пак се размързелува и надебеля , и така я кара през някоко годни до 40 когато най -накрая се балансира и вече 5 години прави всичко умерно и е по-здрав физически от болшинството малдежи без да изпада в крайности и с храни и с тренировки

Спортистите много лесно се ошишкват, ако спрат напълно да тренират. Стават като варели. Цялото ядене при активния спорт продължава, а разхода на калории изчезва, резултатът е изглед като Делян Пеевски.

Няма човек , който да бачка зад бюро , да муа пръжки с лук и топло хлебче с л н - брой уискита и да не надебелее , А спортистите връщат форма много по-лесно

Казва се "Не яж след 18 часа, спортувай, и не пукай всяка вечер, а веднъж седмично". Малко е старомодна графиката - само дава тия надписи и мигат. Но помага. пп: Каква е разликата с видеотреньорите по аеробика, фитнес с гирички, йога, пилатес и вся остальная сволочь? Никаква.

Тва хубаво, ама що си е турил левкопласт на зърната?

Не си ли виждал по порно филмите с японци, че ги цензурират

Защото ги цензурират.

заради Инстаграм, сигурно е инфлуенцър с милиони фолоуъри. В инстаграм зърната и чурките са забранени.

Журналята, в опитите си да изсмучат отвсякъде някаква сензация или новина, се излагат страшно много. Човека правил упражнения редовно и влязъл във форма, кое му е удивителното, тъпаци?!?

И се хранил правилно :)

Реклама на Nintendo switch и аксесоарите му! Толкоз!