Ugly Dog Joe: Най-грозните кучета на света (снимки, видео)

"56-килограмово, лигаво, хъркащо, пърдящо, гръмогласно и глупаво"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

екарисаж

Не е извратено.Опитват се да покажат, че въпреки външния вид обичат животните си и се грижат за тях.Тук диванните специалисти са много, но кой се грижи ЕЖЕДНЕВНО за животно/и с подобен външен вид и го обича.

прилича на Джо Алцхаймера

Всеки нормален човек има ВРОДЕНО чувство за естетика и може да прецени кое животно е грозно.

Подсъзнателно намеква, че и грозните хора трябва да се толерират. Да не се обръща внимание на грозотата им. Не е така. Хубавите хора с възрастта остаряват като катедрали. Лошите остаряват като цървули.

Няма грозно куче-има грозни хора!

И най-грозното животинче е хубаво за някого. А и грозотата е качество на характера, а не просто външност. Сещам се за Екзюпери...

Има нещо нередно в ценностната система на човекът, сътворил това писание. "Тази година, уви, няма нови попълнения в залата на славата на най-отвратителните кучета, затова всички можем да се позабавляваме като разгледаме избрани кадри" Вие сериозно ли, да се "забавляваме", като гледаме животни с очевадни здравословни и генетични проблеми? Следващата стъпка е да си спретнем фрийк шоу с хора с увреждания?

Ами то всъщност допреди по малко от 100 години са си били напълно нормални версиите на тия "шоута" ама с хора

Да, точна така е било - болшинството циркове не са ползвали екзотични диви животни, а хора. Но идеята, е че сме надскочили този етап от цивилизационното си развитие.То, ако става на въпрос, са показвали и семейства аборигени, пигмеи, бушмени и тн, , в клетки в зоологическите градини из Европа...

Има тъпи и злобни хора! Особено наоколо...

Вашта маа зоофилска. Наритай тия пумяри...!

Нещо красиво предпочитам да ни покажете на фона на ежедневните лоши новини.

Приличат точно на нашите политици!...

браво на редактор десислава димитрова! тя достигна нов връх в професионализма! освен че ни поднася новини от 2015-2016г, тя е илюстрирала изключително добре матеряла, като между снимките на кечетата и пазположила и снимка на някакъв афронезнам какъв с дихателна маска, а малко по надоло е написала, че кучето квази модо е спечелило наградата през 2105г! няма грешка през 2105 наистина това куче ще спечели! трябва само да доживеем до тогава!

За мен най-грозните псета са Сашо Нереза,ДрагалЪфския Ай дук, Прероден Пастиркин,Бакъря,Краставия Петко,Батъря,Катъря и Цвъки Молитвата.Всичките все бивши комуняги.Пропуснах Ниновица и Кукуневица.

Те са Koyote ugly бе!

Вие па сте много убави!

Ох, много тъжно. Не са най-грозните, а най-болните кучета. Не е ли извратено да правят от това шоу?