Уил Смит получи 10-годишна забрана за присъствие на "Оскарите"

Ходът беше обявен след среща на Борда на управителите на организацията, на която беше обсъден отговорът на действията на актьора

Обратно в новината

Коментари - Уил Смит получи 10-годишна забрана за присъствие на "Оскарите" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маймуна ударила шамар на друга такава! Къде са организациите , защитаващи животни ????

ㅤ

Откакто защити жена си срещу словоблудствата на самозабравилия се наркоман, го харесвам като актьор и като човек още повече!

Както се казва никога не е късно човек да се орезили!

Има ли още идиоти които смятат че шамара е изциниран и е дело на филмовата академия на Оскарите и че са го направили да си вдигнат хонорара и Уил Смит е играл роля? Има ли още такива олигофрени???????????

Всъщност и си най- големия олигофрен тука.. Точно таргета на такива "новини"

Изциниран?! Това пък как избра да го напишеш така…

Ще има обвинения че са расисти като го спират

Значи е ОК да се подиграват с жена му, но не е ОК да получиш шамар за това. Уил Смит трябва да съжалява само , че не удари още няколко пъти клоуна, подиграващ се със съпругата му. Криворазбрана демокрация/ цивилизация

КРис Рок не се бъзика с някоя случайна леля, а с актриса с десетки филми, седнала на първи ред.

Като търсиш истината, поне се разрови из интернет и ще я прозреш до такава степен, че жал ще ти стане за господин Смит, за дето е с такава к*рва. Жена му гащите си е сваляла многократно, през последните години, а нашия заблуденяк е вярвал в любовта и прочие. За такива парцали като тази, това което си направиха като шега сценаристите на оскарите е малко дори!

ㅤ

Нечовешки си тъп, Саше!

Е ... и ... Хубави филми ... не обича клоуни ... решава - действа ... запазил инивидуалност ... Поне за момента, самият той е решавал ...

Байдън се обадил лично на Уил Смит и му казал: - Уил, а пък Путин говори лошо за жена ти.

Уил Смит не е необходим, вече има кой да шамари Путьо

Ами това си е добра новина - няма да се суети около тоалети, бижута, прически (уппссс, извинете исках да кажа мейк овър) за Джейда, нито за смокинги и прически за него и за многолюдната челяд. Знаете ли кви разходи и стрес са тва, докато убедиш благоверната , че изглежда неотразимо в някоя рокля , като с всичките, които пробва ти изглежда еднаква.

Чудно ми е ако гей и чернокож се сбият - кой ще съдят?

Тия, дето ги снимат.

То и в случая никой не е осъден и никой не е подал официална жалба в полицията. Решават си порблемите по между си , като на мешаре

Всичко е американски цирк за рейтинг.Ще го говорят и другата година като обзор за префната.Всеки си е взел хонорара и всички са квит.

ЪЪЪ, всъщност другият грозник трябваше да бъде наказан за уронване на достойнството на друг човек, еле пък на жена. Уил Смит направи правилното нещо!

Даже не го е докосна. Брилянтно изиграно и от двамата, за да има тъпанарите какво да говорят един месец.

Догодина, месец преди церемонията, от "Академията" ще се оплачат че са получили сума ти и писма с молба Смит да бъде реабилитиран... и след като гръмко поразиграят нерешителност пред публиката Смит отново ще бъде под прожекторите на Оскарите. Или с други думи ще ни разиграят поредният цирк за привличането на вниманието, така както сега цял месец ни занимават с "личните" дрязги между Смит и Рок.

Прекалено много е!аз ако съм на негово място,ще емигрирам в АФРИКА,нискобюджетни филми в ТИК-ТОК.

Ако беше бял, щяха да му дадат доживотна присъда.

Точно това си мислех,ако единият беше бял-какво ще стане!

За руско гражданство.

Щеше да бъде съден до дупка .Ризата щяха да му свалят.

Ами "бития" актьор, ако искаше можеше да го съди, никой не му пречи. Явно той не се почувства засегнат, иначе досега да си беше потърсил правата в съда, но виж бая актьори се припознаха в ситуацията и както е модерно в наше време я "осъдиха", отделно организаторите на "Оскарите".

Обратно по дърветата.........., и без това от тези същества полза никаква.

Това няма да ме накара да не го харесвам като актьор, за разлика от други неошамарени и шамарещи пишман актьори.

Много влажно! Дреме му на хея!

Влажен ли си? Искаш ли го вътре

Четох, че Уил Смит е обявен за почетен гражданин на Перник...

Дреме ми на малкия Смит.

Всички маймуни са еднакви. Реват за равни права, реват, че се са прецакани, искат целият свят да ги съжелява и да им е длъжен. Но маймуната си е маймуна и животинските инстинкти не могат да бъдат скрити. Това най-добре го демонстрира този негро. Когато нещо не му е ОК, скача да се бие. Абсолютен примат!

Малко го би.

Тея маймуну ми станаха противби вече. Само реват за равенство а са милиардери. Кат не им харесва да одат в Африка където всички са черни. Ама не искат...

прекалено е чак толкова

Toi pak edin aktjor… ! Edin ziganin po-malko

от славата