Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на церемонията на "Оскарите"

"Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително", написа актьорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятели пак холивудски циркове един негър зашлевил друг негър и нищо, обаче ако бел беше зашлевил негър, вервайте ми щеяха жив да го разкъсат, пълен фарс. Същата работа като Америка да започне война и Сичко подкрепя налагането на демокрацията със сила и унищожение, обаче ако Русия проведе кадето и да било защитна военна операция, целия запад оплаква ето агресор убиец и милион пропагандни лъжи. Западните правителства вече са в безизходица заради галопиращата инфлация и обедняването. А като имаме такова некадърно и неграмотно правителство жална ни майка.Мое мнение не желая да го налагам.

тъй като по неизвестни за мен причини вече около година съм блокирана в "политическите" раздели, ще помоля някой да ми отговори тук: Към настоящия момент КОЙ изисква от нас да изпращаме оръжие за Украйна? Украйна изрично благодари на България за помощта, която оказваме-хуманитарна...за бежанците и т.н. Не видях да иска от нас оръжия...военният м-ър на САЩ също не е споменал този въпрос /поне обществеността не знае за такова нещо/... Сега спорът дали да изпращаме или не военна техника от какво е провокиран или просто сами си се натискаме /всъщност-малък процент натегачи/.... Унгария, Гърция...те какво казаха...защото не сме единствените на това становище... Вярвам, че управниците ни все пак ще проявят достатъчно разум и няма да се повлияят от шепа продажници,апелиращи към включването ни във войната...защото именно до това ще доведе изпращането на оръжие... /Любопитно ми е тези шест бивши "отбранителни"министри имат ли синове, на каква възраст, къде са в момента....въпрос на справка/

За отговор се обърнете към регистратурата в Карлуково.

Давайте да пуснем черни на Оскарите. Трябва да има черни. Е добре. Пуснахме ги. И те се сбиха. От тук нататък изводи и разсъждения който иска да си ги направи сам.

разбирачите, които с лека ръка приемате подигравката към жена му с болест явно ще приемете с охота и да ви го начукат. не оправдавам действията на Смит , но да се смея на такава нелепа шега, след като съм сигурен че този комик знае за болеста на жената наистина си заслужава порицанието. не чухме и той да се извини на дамата. това вече е наистина за съд, както отбелязвате, но и двамата си го заслужават. и започвайте с миносите, защото явно се кефите на чуждото нещастие кухороги.

Самият Уил Смит се хилеше като свинска пача на смешката, дори плясна с ръце, докато Джейда се чудеше къде да погледне от неудобство. Самата Джейда от години говори открито за този проблем, който е доста често срещан при черните жени, За проблема допринасят модните и социалните тенденциите и съпътстващите ги интервенции , на които подлагат косите си - непрестанно опъване и изправяне с химикали, екстеншъни и тн. -естестваната афро коса се счита за ретроградно нещо и е подлагана на расистко отношение. Наоми Кембъл също страда от алопеция.

Ти си кретен, минОсе,,,,!

само дето минУс се пише с уууууууууу

Хич нямаше да си извиня, ако бях на негово място. Ама явно са го натиснали. Свободата на словото в щатите явно не прави разлика между провокация и свобода, между свобода и слободия. По същия начин започна ш войната в Украйна, дирижирана от САЩ. Принципите прозират и в малката ш в голямата случка.

Ако беше бял, щяха да го заклеймят като расист и да не снима повеча!

Кино, филм. Жанра е драма. Героя пада по стълбите - тишина , зрителите съучвстват на героя. Кино, филм. Жанра е комедия. Героя пада по стълбите - смях в залата, зрителите се заливат от смях на ''нещастието'' на героя. Да не описвам така наречените ''черни комедии'' ;)

Кат няма хляб, яжте пасти. Кат няма кино гледайте панаири.

Това, че е комик му дава право да се подиграва на всички без да му се сърдят, само трябва да му се радват и учудват на таланта и набитото око. Когато всички станем комици, тогава нещата ще се оправят и всички ще оздравеят физически и духовно.

Хората имат склонност да копират поведение. Когато някоя публична личност направи нещо, дори да е неприемливо и укоримо, това става модел на подражание. На практика Уил Смит допринася за това агресията да продължава да превзема нови територии в обществото. Ще стане мода, да се бият плесници, само гледайте.

И няма проблем да се подиграваш със здравето и това не е пак лош пример, така излиза.

Словесната агресия също се брои и се копира.

Не е трябвало да му се извинява. Онзи се подигра със здравето и психиката на жена му, без да се извини. Тръгвайки да обиждаш хора и словесно да агресираш, няма как да очакваш да не ти отвърнат. Какво? Да го беше дръпнал след оскарите ли? Или да му бяха взели хонорара на Крис Рок? Или друго? И как щеше да коменсира това жена му? Никак! Даже след като го удари продължи да се шегува. След като си се дефекирал така в такъв ефир, извиняваш се, казваш си репликите по сценарий, пак се извиняваш за простотията си и излизаш, същото трябваше да направи Уил Смит. Не вярвам да има мъж, чията жена да преминава през това, което тази жена преминава и да стои спокоен, ако някой я обиди и се шегува със здравето и. Разликата е, че това беше от такъв ефир, а не на улицата.

Ква е тая дума "агресираш", бе илитерат скапан...

Да не сме първи приятелки, че да се обръщате към мен на ти? Главата надолу и на опашката за олио.

Този Крис Рок го гледам от 90-те. Уникален комик, който само като го гледаш и се хилиш без причина. Така нареченото ''заболяване'' все пак не някоя тежка нелечима смъртоносна болест. И всичко погледнато в контекста на шоуто си беше ОК. Явно Уил Смит е с много опънати нерви, иначе съвсем спокойно би могъл да се засмее . Това не беше обида, в никакъв случай.

И как шамара компенсира жена му? Извинява се защото знае че ще го съдят.

Браво Уил, но мишока не се извини.

Оскарирте си направили собствена кеч - федерация

Чернилки ! Какво да очакваш от челнилки освен простотии ?

Нищо такова? Само мозъкът ти е пълен с кус кус. Не другото.

Възниква един въпрос - Уили виждал ли е епикризата на Джейда Общата, щото както е офъкана, не мяза много-много на алопеция, която е кръгово оплешивяване и е локализирана, пък тя не изглеждаше да е на петна. Ако просто й капе косата равномерно, да вземе да се замисли дали не е сифилис, което би било в унисон с разюзданото й поведение - ха, ха.

Ей ама голям експерт се извъди. За алопеция ареата и алопеция тоталис нещо? Медицинско образование нещо? Ганьо.

То се вижда с просто око, че нищо й няма, щото както е офъкана, косата й е набола и си е с нормална гъстота за расата й. Алопеция тоталис, пък веждите й си стоят и не са нарисувани...

Ами да представи си, веждите и могат да си стоят, а да няма мигли. И да де върна пак. Ганьо.

Всъщност като взе наградата се извини само на Академията и на присъстващите в залата.

С тоя шамар ! До гушата ни дойдохте!

Реално Крис Рок се бъзикаше с всички (то това е и интересното на този тип предавания). Това, което Уил Смит направи е все едно в някоя от старите "капки" Фънки да набие чумберите на Рачков, че се е бъзикал с него за теглото му. Отделно Уил омекна, след като се осъзна какво е направил и че това може да му коства оскара

По тия оскари, че не знаят какво говорят и се бият като в Българско училище

като деца си разказвахме виц - внимавай с този камък, ще ме удариш, какво ще правиш тогава?- ще ти се извиня!

Не искам да гледам и коментирам тези американски циркове. Това са гаменски изяви. И ние гледаме действията на психично болни люде. Нищо не може вече да се научи от Америка!!!

"В първия момент чак се разсмях защото не можех да повярвам, че от устата му излезе тази гнусна обида"

а дрисъка-негро, извини ли се на жената, дето обиди, че не е по нейна вина гологлавието ѝ? не говоря за празноглавието. това е нормално за "звездите" от холибът! не се извини, не спа? защото е педераст, спонсориран от евреите-антисемити!

Черна маймуна, какво друго да се очаква.. лицемерно извинение, видя, че е на път да го канцелират и се притесни за милионите, които взима за подобни глупави филми.. да връща Оскара и да ходи да се грижи за болната си съпруга. Като я опъва целия Холивуд няма проблем, а за една обикновена шега налита на бой..

само който не е бил на циганска сватба, той не е виждал подобни сценки. нювото на оскарите стигна до нювото на циганска сватба. е, то никога не е било по-високо. все пак евреи дърпат конците на това шоо. а от евреите до циганите няма и една крачка. крадци, чергари, манипулатори и самоизбиващи се кръвосмешенци. само размерите на кражбите им са различни!

Уил Смит - "Направих го за теб, скъпа." Джейда - "Не съм впечатлена, Тупак щеше да го застреля."

И всички знаем как завърши земния си път 2Pac.

Не се извинявай, в света на злото и агресията, каквато е държавата ти, това поведение е нормално. Даже повече от нормално. Добре, че се изтрепвате помежду си, че да видят хаир държавите от световния бандит.

Доброта…, любов…., ама му шибна шамар, а? Грозна сценка, падна в очите на много народ.

Трябва да му вземат Оскара заради това насилие,а и според мен Крис Рок трябва да подаде жалба... Уил Смитх не трябва да остане ненаказан!!!

И после били сме расисти,не просто мислим адекватно..

Тъп нигер.

Тази постъпка се заплаща с пари и мисля,че ударения точно това ще направи.

ако беше Смит бял щеше веднага да има ME TOO,да му вземат оскара и т.н.,но понеже бияча е черен-всичко му е позволено

Но и удареният е черен

Хайде,бе, не е болна кифлата на умиране,та чак такова престъпление да е ,,шегата,, на крис рок. Защо няма нищо за обидата на джуди денч,? Защото е бяла и възрастна

ВЗИМАНЕ НА ОСКАРА

Оскарите вече са една голяма пародия

Аз гледам само руските награди

Аз пък българските Икар.

Постановка или не, случилото се ощетява всички. На Оскарите се раздават обиди и следват шамари. Храмът е омърсен. Кво да ги гледам вече, кои са вече тия?

Оскарите отдавна са излишно губене на време и немалко пари. Реалността е все по-отдалечена от случващото се в главите на холивудските позьори.

Да се приключва с тоя скандал, не да го дъвчат цял месец

Като им казват че са изгубената брънка от еволюцията каято Дарвин е търсил, а именно как маймуната се е превърнала в човек се обиждат.

Комунист ли си? :)

Зомби ли си, че нощем сънуваш, че идват комунисти и ти вземат телефончето...

Шегата със здравословно състояние също е агресия. И Смит показа на олигофрена къде му е мястото.

При положение ,че се подиграва с болната жена,аз бих му изкъртил и ченето!!!

Хайде стига с тази болест - все пак не е рак!