Уил Смит за шамара на Оскарите: Бях наранен, затова и нараних

Разбирам ако не искате да ме гледате вече, но не наказвайте колегите ми от новия ни филм

Обратно в новината

Коментари - Уил Смит за шамара на Оскарите: Бях наранен, затова и нараних | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо ненормално . Спор между негри разрешен по негърски.

Не наказвайте колегите ми - разбирай гледайте филма, за да има приходи. От приходите Смит ще печели процент. А уж иска него да наказваме.

Уил Смит се смее когато е наранен.Първоначално се смя и после оная завъртя очите

Уил Смит има късмет, че не е бял полицай - щеше да е в затвора за това.

Даже само бял да беше - веднага шега да го пишат расист.

Отново уникални попадения на Гугъл -преводач.Нараняван,бутилиран,помрачени награди,случка новина....Не е изненада че 10% от българите са функционално ,а 4% напълно неграмотни.

Стават такива работи у сиганската махала.

Бедното негро, жертва, наранено, символ на смазаната от жестокост човешка душа, расло в гетото. Не стига че е безкрайно посредствен като всичко каквото се прави че е - актьор, водещ и певец, на всичкото отгоре е възпитал безкрайно тъпи и посредствени деца, и си показа негърския характер баш на най-популярния културен форум в света. Правилно доказателство, че има защо да има расизъм.

Уил Смит посредствен актьор и певец ли бе? МУХАХАХАХАХХАХАХА Може би ще ми дадеш някой по-успял, който да се занимава и с двете дейности? Да кажем Йосиф Кобзон? :D Смешник А това за расизма няма нищо общо с успеваемостта на уил смит, крис рок или майкъл джордан расиста просто ще ги мрази и ще им вика маймуни на расов принцип, не на някакъв друг

Абсолютно нормална постъпка на нормален човек! Аз ако бях, щях и да го наритам да падне от сцената! С шутовете така трябва да се отнасяш! Едно време са им резали и нахилините кратуни! Абсолютна отрепка е този Крис Рок! Знае си, че не става за нищо и се опитва да печели от можещите! Не знам кой тъпанар го е поканил да води Оскарите! Тоя не става и за шут на улицата!

Ако някой е докоснал някоя преди 30 години по задника и е казал нещо - дали ласкателно или неприлично предложение - сега го съдят на години затвор и на милиони плащане. А идиотът се подигра с жената на Уил Смит пред целия свят - и е потърпевш ! Отвратитрлрн сват с изкривени ценности. Да му мисли , който е болен, излъган, обран, пребит - той винаги е виновният и никой не го жали.

Хич да не ти пука , оня маймун да си беше мълчал ..