Уилям и Катрин показаха нови снимки с трите деца сред природата

Херцогинята призова да осигуряваме възможност на малките да играят по-често навън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просълзих се ,разчувстван и разплакан.Мили те ми принцове,принцеси и лордчета ,колко са сладки всичките и О о о о Боже ! Думи нямам вече.

сладури!

Това не са снимки от градината им или от природата .....това е изложение на цветя , при което Кейт Мидълтън съсздава този горски кът ! Всичко това се намира в центъра на Лондон!!!! То верно има паркове ама чак гора няма :))

Кога пораснаха и 3-те ей,еми всеки си е роден със своя звезда,не им е лесно и на известните,ние поне Нормалните можем да се разхождаме навсякъде,без да ни снимат папараци и непознати

Всички хора нямат техните възможности по... рождение.

На новите снимки на кралското семейство виждаме Кейт и Уилям да си играят с децата в градината, която заедно са отгледали. Кое са отгледали бе, авторке?! Градината ли, децата ли? Като я гледам тази градина, не ще да са отгледали Уилям и дамата на високите токчета.

Адриан ке, Много си неграмотна бе Чоджум да вземеш да се отдадеш на някоя друга професия по магистрал на някак си?

Бре, притесних се .... Сутринта си изпих кафето , без НИКАКВА вест за Кралският Британски двор.... Цял ден ме глождеше отвътре.... Сега се ввключвам и ....Ооооо, каква радост .... Кейт и УЙлям се ...появиха .... Слава на Нела и ...Андрияна за неуморният и самоотвержен труд ,който прилагат за да ни ...известят !

Обувки с ток на платформа в алпинеум-това само англичанките го могат. Да са живи и здрави децата, няма да е лек животът им, когато пораснат.

Айлякчии, какъв им е проблемът?

Много кално в тая градинка...

"Двойката и наследниците й прекарват ценно време сред природата, а херцогинята прекара и другите семейства да отдадат на такива занимания" Сигурно съм много тъпа, но не успявам да схвана някакъв смисъл тук. Херцогинята прекарала някакви семейства... ;)

Доста семейства са прецакани, за да може Търтеите да не правят нищо по цял ден.