Уилям и Кейт споделиха очарователни нови снимки на децата. Принц Луи вече тича свободно заедно с принцеса Шарлoт и принц Джордж.

Вижте снимки >>

На новите снимки на кралското семейство виждаме Кейт и Уилям да си играят с децата в градината, която заедно са отгледали.

Двойката и наследниците й прекарват ценно време сред природата, а херцогинята препоръча и другите семейства да се отдадат на такива занимания. Идеята зад тези кадри не е просто да надникнем в личния живот на кралското семейство. Всъщност Мидълтън прикачи видео, в което обяснява мисията си зад тези кадри.

Тя споделя, че според изследванията 90% от мозъчните способности на възрастните хора се развиват през първите 5 години от живота. Затова Кейт иска да подбуди родителите да обгрижват децата си през тези ранни години с особено внимание и да им позволяват да играят достатъчно време навън. Според нея това е от голямо значение за развитието на психиката и благосъстоянието на детето.

Снимка: БТА

И точно това изглежда правят Кейт и Уилям. На кадрите от градината им ги виждаме как люлеят децата си на ръчно направената люлка или пък ги приканват да тичат свободно.

От описанието под снимките разбираме и че Шарлот и Джордж също са помогнали в създаването и поддържането на градината, събирайки листа и клонки за декорация.

Източник: MissBloom