17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само чета коментарите за да се посмея от сърце. БЛАГОДАРЯ ВИ, СТРАХОТНИ СТЕ!

На пеленачета знам, че им дават бананова каша.

Между другото кралицата не е показала с нищо, че е забелезАла Арчи. Акта за раждане не е подписан от кралски лекари. Не е регистриран в кметството. Кралицата не е дала титли на бебето нито на ''майката''. Също, кралицата не се е появила на официални смимки и видео с поздравление, както за децата на Уилям. Дадаха колаж от неколко стари снимки, но самата кралица не е снимана нито с бебето, нито с хари, Колаж от стари снимки саму. Тука нещо е страшно гнило. Лъжите и постаноФките са твърде ноо. Целите цоциални меддии вервът, че не е показано истинско бебе, а силиконово. Има снимки на бебе което 1:1 се продава за $60 в ФАЩ. Нема кърмене. Криет се. Никаде не излизат. Кралицата също не прави изяления, Не беши тека с децата на Уилямчо.

https://www.youtube.com/watch?v=6UDytgyrpNY - 10 QUESTIONS re BABY SUSSEX BIRTH:MEGHAN &HARRY и ше видите оригиналните бърт сертификейтс на крале и кралици, и какво имъм претвиТ.

Божкеееее... каква новина! Осмисли деня ми и озари сивото ми ежедневие! Благодаря ви ДИР!

Браво на човека. Щастлив е. Така трябва.

Голям праз, че отишли! Въобще какво ни занимавате с глупости, дира да не са станали хронисти на английската корона? Колко ви плащат?

Уилям с годините все по заприлича на чукундура Чарлз

кейт е станала толкова с толкова груба физиономия

Тая сии готена мацка

тези пък кои са и защо ни информирате за тях?!? Платена публикация или от глупост!!

Това са едни от най-големите търтеи на Вселената!!!

А мед дали са му занесли...Оооо те търтеите на дават мед.