Коментари - Украинска актриса, колежка на Зеленски, е бежанка у нас | Лайф.dir.bg
назад

Украинска актриса, колежка на Зеленски, е бежанка у нас

Анастасия Карпенко е тв звезда, снимала се в "Слуга на народа"

Обратно в новината
| Редактор : Боряна Колчагова

Коментари - Украинска актриса, колежка на Зеленски, е бежанка у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за ебане е

ДА СЕ ВРЪЩА ТАМ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЛА ! НЕ НИ ТРЯБВАТ ТИЯ ШМАТКИ ! КОЙТО ГИ ПОДУЧИ НА ТИЯ ЛЪЖИ , ДА ГИ ПРИБИРА , НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ ! НА ВЛАКА И В УКРАЙНА !

Има ли кой да я приюти?

с тая крива прихваната от едната страна уста...няма що,голяма неэемна красота, не са по-красиви ит българките, но се предлагат эа да си осигурят хубав живот и по въэможност в САЩ или Европа, а са доста нагли и кичиэни, не са много обраэовани и работливи, дори са мърэеливи.

Българките са доста красиви жени, но украинките и рускините са по-нагли дашниэаради беднотията и желанието да се иэмъкнат от страната си о да живеят богато. Много власти и иэискващи, командващи мъжете си-те искат пари и ще те оставят эа по-богат мъж. Българките са също толкова хубави, хатесвани на

Българките били най-красивите жени Дааа...ама отзад напред в класацията

Украинска курветина ще я ритна и ще я плювна директно в лицето. Нация от самозабравили се олигофрени, напомпали милиарди в песнички и националистическо самосъзнание оправдаващо геноцид. Колкото и да са красиви, а те не са, колкото и да са ебливи и нахални, в България агресивни напомпани курветини не виреят. Такива обикновено свършват с разбити муцуни или ходят да забавляват арабите докато се чукат с добитък. Българина няма идея какво се е случило последните 8 години в Украйна. Никаква. Повече от две поколения са отгледани с национално самочувствие в стил арийска нация. Тая зараза се лекува само с огън. Западната Демокрация си подписа смъртната присъда като валидира такава идеология и псайопа на Нюланд, която си им го каза директно: Fuck the EU. Как под знака на Либерализма се толерира възможно най-публичната проява на расизъм от времето на робите в Америка?

Много добра стратегия да откажат да сменят корумпираното правителство и затвор за нацистите който години извършваха геноцид, зада си пръснат нацистите по света и да ни почнат овътре навънка, сорос ще ги спонсорира 100%

+1000

Ако тоя миндил е представителна извадка за красотата на Укринките, положението е трагедия. Явно вълната на мозъчни изкривявания в следствие на феминизъм и либерастия и там е погрозила "матряла". Нищо, поне са по-ебливи от Българските самовлюбени пачи с кученца. Ще разбият малкото останали семейства, ще побъркат Българските недоебани чикиджии и ще настане една трансджендер демокрация по естествен начин. Одобрявам. Време е да се затрием като геном тотално.

Бегай на автогарата да чакаш рейса от Киев да си избереш някоя дето по-става. Иначе как ще ти се сбъдне прогнозата :) че и 40 лв на ден ще ти плащат да я храниш. Оферта е, ко? Но първо през рамуса и после през банята

Скейтърката, готина си, имаш проблясъци, ма май не си схванала какво е казал автора. Простата и грозна истина. Хората в следствие на колективната програма на Глобалистите за унификация през премахване на традиционните модели успешно намалиха прираста на населението световно, разделиха хората на лагери, объркаха всички и си постигнаха целите за господство. Никой не е наясно каква заразна и унищожителна операция се проведе в Украйна. Нейната цел не е само да се вкара Русия във война към братски народ, нейната цел е да разпространи заразата на нацизма под формата на модерна идея за себеосъзнаване. И е доста успешна. За хората имащи умения да търсят в интернет няма как да се скрият клипове в които красавици като горната стрелят по мирни граждани. Ето ти "забавен клип" на такива "активисти" от 2015 та. Може да чуеш приятното подхилкване. https://www.youtube.com/watch?v=CdMsiRoRh-s

Много добре схванах какво има предвид. Тези укрокурви са изключително опасни троянски коне - буквално и преносно. Освен това е факт как се ползват със страхотни привилегии (хотели, вили, безвизов режим, държавно финансиране, ковидгратис)сравнено с истинските бежанци и на това съм обръщала внимание под други статии. А Баси го пратих на автогарата понеже той ме прати да копам марулките и така.

Виждали ли сте. Ай честито. https://www.youtube.com/watch?v=qPNeY7jF4_4

била е слуга на слугата и му лапала пишока

Мъжът й е симпатяга

насрать

Да идват, съгласни сме, ще приемем 300хил от Украйна, а ще изпратим 300хил от нашите роби и гъзолизци в Рашата им. България ще е рай!

Готино милфче, е! Егаси късмета ако са я настанили до моя апартамент в Поморие! Ще и нося кафе и захар всеки ден!

хахаха тя тъкмо такива лайнарковци като тебе чака.хаха

Ревете златки и плеймейтки, редовни бръмчалки, жужалки - укропришълките ви зеха пазара.

Лягай и почвай да окопаваш марулите стига дрънка по форумите !

То и ти сигурно имаш по-важна работа.

Slatka e nie hubafka. Kato aktrisa e posretsdtvena no nishto usobeno. Garantirano orgazma i idva na 30ta sekunda.

Посредствен президент...

https://afera.bg/%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%b9-%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%bd%d0%b5%d1%89%d0%be-%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%86%d0%b8-%d1%81-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba/

България не е приют за ФАШИЗЪМ !

Не е но нашите политици са ни продали също като нацистка украйна на запада https://m.youtube.com/watch?v=5nUZekJ3pfM

Ще има голям протест и изхвърляне на Кирил Петков през балкона, поради липса на боеприпаси от Снежни топки ! Всички фашисти от Хунатата на Зеленски, отрядоте "Азов" , прикрити , като Шоумени, или клети "бежанци" ще Бъдат изхвърлени от България по най Бруталния начин, само почакайте малко !

Хахаха Сори се бе боклук русоробски

Курваляка Анастасия била приютена от неин приятел, българин. ......ми супер, да я пори и не виждам къде е новината тук ....

Незабавно да й дадат българско гражданство е работа. На такива хора трябва да се помага да останат у нас!

Да допълним бaрдаците?

Пука ми на кура....баси новината

Дори и той знае ,че си баси путката

дирници,защо пишете само за украинци????????????Това тенденция ли е?????????????Само те ли са хора?????????????

За теб ли да пишат, бе, самовар ръждясал. Виж в секция "ИЗРОДИ". Там пишат за путин и подобни.

Затова ги спонсорират днешно време да пропагандират за глобалистката идеология не за безпристрастно отразяване на новините! https://m.youtube.com/watch?v=5nUZekJ3pfM Ukraine on fire/youtube

А как желая да плющя фашистка! Да и ги бутам в дупето и устата, а та да пищи- хайл, хайл, зиг хайл ...

За всички от сърце :)

Набирам русофилистици за източния фронт. Всеки желаещ ще получи значка на Путин, припикана лично от него, както и запазено място в общ гроб нейде в тайгата.

Глиги, жив ли си бе :)

Със съжаление за повода, но днес България е Свободния Запад, в който православните ни братя и сестри от Украйна намират надежда и подслон. Въпреки хибридната война срещу нас на кремълския изрод. Въпреки морално разложените русороби.

И русите са православни, хубави хора! Стига с тези укрофашаги!

Ако не е чифутка, дайте я насам ...

За какво, да ти се посмее на комплексите ли?

Намам комплекси, нямам и вазелин ...

Що бе? Ти да не си расист? Защо делиш украинките на чифутки и нечифутки. Да не си последовател на Бандера? Хич не ги деля по тази линия. Деля ги на дългокраки и късокраки. Ама повечето все пак са от първите.

Доскоро не подбирах, но сега има избор :)

Разбирате ли с колко МНОГО нацистки поклонници се сдоби България??? На всичко отгоре и ще ги ИЗДЪРЖАМЕ , като бежанци /по 1054 лв месечно/???????

Браво, научил си си урока! 5 рубли награда и право да целунеш портрета на Вожда. Седни си!

А ти бегай га изближеш на Херо мустака!

Търся инкасатор на толетна,предлагам дългосрочен договор.Работни дрехи осигурени,бакшиш ако заслужи.

Ако не е чифутка, дайте я насам ...

На вниманието на всички български моми. Която от вас се е омъжила, омъжила. Дойдоха украинките.

Която не свири, няма да яде :)

абе и те на са глупави, не искат при Ганьо Балкански, а да жИвеят в Германия, Франция, Испания.

Виждам в нейно лице следващия президент на Украйна

Мани лицето, дайте да видим дупето!

МАНЕКЕНКАТА, ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА БРЕМЕННА В БОМБАРДИРАНАТА БОЛНИЦА?! Е, ВСЕ ЕДНО, ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА! АКТРИСИ!!!

от онази бомбардирана болница, вече 2 родилки умряха, едната с бебето си. Тази "манекенката" оцеля и успя да роди. Ако смееш ходи ѝ кажи в лицето, че е правила театър да те видим дали ще доживееш да получиш черен печат.

Да не се е хванала да пасе овце ! Много и приляга !

Мани, овчиците ще я намразят ...

Нацистко същество!

Запопнаха да правят зулуми у нас тия бандити , държат се безобразно, не случайно в англия ги нещат

Че на нас кво ни дреме?

Кварталните бездарници и за магистралата не стават, виж Виктория Булитко бих приютил.

И аз искам на Поморие! Добър избор е направила

тя разпукана

е добре да има повечко приятели. ДА помагат като се наложи!

Харесва ми как разсъждавате :)

Най-важното е, че чуства ВИНА, че не е останала!!! А тука нашите русофилски гниди се радват, че хората умират…

Ама не чак толкова,че да остане,особено като има кой да я храни

Кой точно се радва че нормалните украйнци умират, за нацистките боклуци които избиват руските малцинства вече десетилетие става въпрос! А ти подметките ли им ближеш на тези западните корпорации които спонсорираха разрухата на украйна? Не може да подкрепяш украйнския народ и в същото време да подкрепяш нацистките партии и медии взели милиарди от америка да превърнат страната си в натовска колония! Едното противоречи на другото..

А за артистът с главната роля зеленски знаем ли къде се крие?

Искай се на женичката нещо българско,а не украинско ))Тук този приятел българин ще брани честа на булкйата по 3 пъти на вечер )))

иска българско/европейско гражданство и да бега на эапад, А не тук

Шефрантия, нещо тел да дадете, контакти.

Малееее, тя бежанка ли го дава или на модно ревю. Бре, веднага в хубаво хотелче, заслужава го.

Някакъв телефон за връзка!?!