Украински кинотворци поискаха в Кан руснаците да бъдат изключени изцяло

"Те не могат да претендират, че всичко е наред, и че няма за какво да се упрекват. В момента, когато украинските творци са принудени да престанат да снимат, защото трябва или да бягат, за да се спасят, или да вземат оръжие", каза украинският продуцент Андрю Фесиак

Обратно в новината

Коментари - Украински кинотворци поискаха в Кан руснаците да бъдат изключени изцяло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да бъде обяснено на укропитекскта сган, че светът не започва и не свършва с идиота зеленски!

Занимални баце.Бетер маймуни.Да ме извиняват занзибарците

Те пак изискват...

Идеята да забраниш цяла една култура, защото е от еди къде си не показва нищо друго освен тотална ти липса на култура! Ако беше така, то дайте да забраним немската култура, защото немците са в основата на Втората световна война и са избили 6 милиона евреи, белгийската култура, че каквото белгийците са направили в Белгийско Конго оставя безмълвни дори и пазачи в концлагери, американската култура, че едни 1,5 млн иракчани и не се знае колко афганистанци, сърби, сирийци, либийци,сомалийци си отидоха заради техните "мироопазващи и мироналагащи операции", японската култура заради кланетата през Втората Световна Война........ Всъщност май трябва да забраним всички.... Е, без Украйна, разбира се! Тя ще блести ярко на културния "небосклон"

Какви са Укрите че постоянно се изказват Дискримиционно към Русия , към Българите в България ! Налагат мнението си за Евровизия , като се видя че журито на Евровизията са Мошенници и са излъгали за това ! Дир. БГ се опитва да лъже и трие мнения на Хората -ДЕМОКРАЦИЯ е !

Украинските кинотворци да се сърдят на колегата си Зеленски, че не помисли за Украйна.. И стига с тия укронацистки призиви за дискриминация и открит фашизъм...по спортни събития и културни форуми.

Тартюф, по време на война е в Кан.

Кой ви пита какво искате, бе, наглеци такива !

Какъв Кан, какви награди? Тия нагли лицемери защо не са на фронта?

Шило

Айде, айде..Насрахте се.

да им дадът Палмата веднага.

Украинците нямат място в Кан. Да ходят да си защитават страната и да си харчат новите 40 милиарда помощи.

Тоя феста кара по,, не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле. Украинската култура цъфнала и върнала, то оскари, то сезари, то грамита.. разцвет. И сега Русия им пречела!? Сигурно иска да заеме мястото им в свет. Връх. То бива наглост, ама това е много

Самозабравилите се укри се прочуват с наглостта си. Искат и нареждат, правят провокации, много лъжат и са неблагодарни. Забравят, че Хохоландия съществува благодарение на Русия.

думкат отзад.

Всички русофоби от бившите съветски републики и от бившия соц лагер, за жалост са с непоправими психически увреждания. Тези хора като минимум са отраснали с руски филмчета и книжки, в които на преден план са добротата и благородството. Те са възпитавани в определени ценности и идеали (а самите украинци са изцяло откърмени и изградени в руска среда) От психологична гледна точка това да мразиш корените си, е равносилно на омраза към майката. Омраза към себе си. Което, отдавна е доказано, осакатява личността и я обрича на пълен провал в живота.

"в които на преден план са добротата и благородството." Дааа ...видяхме ги "добротата и блаженството" да нахлуеш в чужда държава и да избивашеш старци, жени и деца Айде нема нужда русороб, сляп за престъпленията на Путлер да ни дава акъл!

Много хора започнаха да симпатизират на Путин едва сега, когато направиха паралел между неговите "безчинства" и световните. Колкото повече истинска и доказана информация си пробива път, толкова повече хора застават срещу укро-евро-американските зверове, пък по случайност това е на страната на Путин :)

"добротата и благородството"

Това искане на хохлите е напълно естествено и нормално за тях - като всички нацисти, те са и ксенофоби и расисти.

Ма верно ли нацистите са в Украйна, те ли нападнаха Москва ? Или Москва нападна Украйна? Я малко си наплискай лицето със студена вода да се освестиш и не дрънкай глупости!

Харизаха им Гейровизията, хареса им, та сега мерак и на киноЦирк да се представят. Дайте им направо и олимпийските барабар със световните титли по всички дисциплини, да видим какво още ще поискат.

Омразата не е гориво за просперитет в живота. Ухраинците го доказват непрекъснато.

Ти като дойде някой скъсан руснак да граби дома ти, да стреля по майка ти, баща ти, жената и децата ти - го обичай, за да ти дава "гориво за просперитет в живота" Аман от сбърканяци под път и над път.

Тук сомо ти си сбърканяка.

За съжаление , не се сещам за нито един творец от Покрайнина. Явно са си некадърни , щом и един "филм" за Буча не можаха да направят. Поне можеха да кажат на статистите, да не стават веднага,след като е минала камерата.

"статисти" има само в РИА Новости и ТАСС, на което даже името е лъжливо.

Отвратиха хората с този непрекъснат изказ на омраза, а доскоро с такова съдържание беше трито, цензурирано, преследвано от закона по целия свят. Да не мислят, че като говорят на езика на омразата, ще цъфнат и вържат. Народа е казал, каквото посееш, това ще пожънеш.

Нормално. Милиони наливат в декори и продукция на пропаганда. Поне една палма да им дадат. Жалкари. Нагли.

Па и ако може и всичко да печелят навсякъде, най-добре. Значи да изключат руснаците , да не си милили че всичко е наред, затва па укропитеците си се разнасят по фестивали и всичко им е предобре.

Абе, дисидентите напускат с гръм и трясък Русия и след година - две се връщат тихомълком като бити педерасти.... Що, тъй бе, сър!

Далеч съм от мисълта, че тази война ще помири украинци и руснаци. Обаче тези искания "да се премахне всичко руско" не са от войната, те така си говорят открай време. Точно тази десетилетна антируска нагласа им докара днешното положение. Но те си продължават. А светът не желае да види истината и практически подкрепя една идеология на омразата. А в повечето страни има закони против това. И пак повтарям, омразата не е отсега, от войната, тя е на генетично ниво. Просто защото националното украинско чувство се основава само и единствено на мантрата "ние не сме руснаци". Да ви напомня на едни наши "братя"?

Така е да. Дори на микро ниво - понякога няма по-лоши оношения и по-брутална омраза от тези между роднини.

Е и в киното си показаха фашисткото тия укри. Интересно че еврогейовете под американски натиск си плюят и те в лицето. Ама какво да се прави, щом са срещу Русия хохлите са герой. Ами дайте им първата награда а на клоуна награда за най-добра мъжка роля. (ДНМ).

Не можете да настигнете руското кино с десетилетия, боклуци въшливи! Не забравяйте: Каквото повикало, това се обадило! Ще мрете в забрава!

Споко - с краят на Окраина - няма да има такива искания

Урклаинските боклуци да си творят у тях сценариите на Зеленото човече бучи мучи молове масови гробове и да не се занимават с други неща...

Направо да обявим Украйна за победител във всички културни и спортни мероприятия, дори и в тези, които ще се състоят в бъдеще. Всички администрации на ЕС автоматично да се преместят в Киев, главната квартира на НАТО също. Алчността и тщеславието край нямат.

Укро кинотворци са заети да снимат филми като в Буча. Били ултрадесни,, и после казвате че нямало нацисти.

укронацистки и прозападен цирк и гротеска е към края си.Да видим на кого ще се молят тези третополови либерални фашисти после и кой от тях ще бъде допуснат и кой оцелял.

Да им ЕПМ. Боклуци.

Разумно предложение.