Коментари - "Уорнър брос" се извини заради изображения на "Барбенхаймер", скандализирали Япония | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Все още не е обявена дата, на която филмът "Опенхаймер" ще излезе в киносалоните в Япония, отбелязва ВВС." АМИ ТО Е ЯСНО -най-добре да е 6 август! Хамерската наглост е световна! Най-вредната държава в света!

е изключително голяма гавра с нинджите :)))

Трябва яка БОМБА върху евреина Зеленски и другите Крадци и мошеници, заедно с него.... Тия Тормозят цяла Украйна... Ходят да ЛЪЖАТ по цял свят, да им ПОДАРЯВАТ пари и оръжия, за да могат крадци и евреи да ЗАВЗЕМАТ части от Русия..

Япончугите сега ли се сетиха да се обиждат? Когато Деменцията пристигна в Япония да им заповяда да плащат на Зеленски, премиерът им лично хукна да му се кланя и го заведе в Хирошима (където Зеленски не участва в поклонението пред жертвите на американсерската ядрена бомбардировка), а сега филмовото изображение им пречи? Като у нас, където паметникът на съветската антифашистка армия много им пречи на центаджиите, но не и паметника на американсерските бомбардировчици, сринали София?

тес па не носат на майтаб...

Що? Не се ли кефят? Хаха.

е па сигурно и ти имаш някой от родословното дърво, участвал във войните, който са го нацелили в корема, така че да му се разтекат червата . кефиш ли се ?

Японците да продължават да лижат задните части на САЩ, пък после да видят какво е демокрация! Всеки има право да плюе по националната им памет и паметта на половин милион мирни граждани, защото САЩ водят така войни - хуманно.

какво си напиздил, блядь.

Какво си се оитал да напишеш и на какъв език?