17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Blackpink in your area !! Чалгари и хейтъри мрете

Китайски звезди от порн хъб

Господине, това, че вашият живот не струва, не ви дава право да обиждате чуждестранни изпълнители на които дори не им знаете страната от която идват. Какво Ви накара да ги обидите по такъв начин?

А на тебе какво ти дава право да пишеш тук като си неграмотен и едно изречение не можеш да напишеш правилно? Обидените чужди изпълнители?! Леке.

кои са тея и кой ги знае че чак и градовете ще оцветяват в розово? или пак някой гей "ивент"?

Blackpink, най-известната момичета група вмомента. Можете да потърсите информация за тях в Интернет. Тази титла им е дадена от vmas, Grammy, и много други. Целия проект за тяхната песен е струвал над 10 милиона долара, и не, това не е било напразно, защото те самите са си изкарали тези пари.

Ти да не си им счетоводител, та знаеш? Всъщност може и да са ги изкарали. Зависи как и с какво . Научихме в последно време и от тях как стават нещата.

еййй, в розово хубу, добре, че не са ги осветили в черно!

Все почитатели на Панйот Панайотов гледам се изказват :D

Е, има и ЧАЛГАРИ като тебе.,вие сте неизтребими

Мангата няма нищо общо с Корея, личи си колко си начетен. Слушам рок от как се помня, дъщеря ми е фен на K-pop. Но това не значи, че не мога да се възхитя на таланта на тези момичета... Blackpink is a revolution! Който разбрал, разбрал :)

И аз слушам К-рор , но женските им групи "не струват", особено пък тези. Опитах се да ги слушам, не изтърпях и една песен. Те всичките от тази група ,произхождат от много богати семейства, едва ли е случаен този "рекламен шум" около тях.

Всяка една от момичетата в тази група е отделила над 5 години, за да се тренират и да могат да дебютират. Не това не е случайно, те го заслужават.

И кой казва, че мангата има общо с Корея, бе , функционален неграмотнико? То и чалгата няма...Защо не си написал и за нея? Страшно е когсто масовата неграмотност и простотия започнат да се изказват. А щеркати не е критерий за нищо, за нищо дори че е теов

Я си карай таксито бе, капут lol

В тяхна чест по целия свят осветили паметници и забележителности в розово???? Че кои са те! Какви времена!!

....розови очила срещу черногледство....

Какъв е въглеродният отпечатък на тия дрисли

Постоянно се конкурираха с BTS, но сега пътят им е свободен.Няма казарма за тях и момичетата са супер ефектни,трудолюбиви и танцуват страхотно.

така е, при тези групи водещото са танците, е, има и някакво пеене там...