17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постоянно се конкурираха с BTS, но сега пътят им е свободен.Няма казарма за тях и момичетата са супер ефектни,трудолюбиви и танцуват страхотно.

Какъв е въглеродният отпечатък на тия дрисли

....розови очила срещу черногледство....

В тяхна чест по целия свят осветили паметници и забележителности в розово???? Че кои са те! Какви времена!!

така е, при тези групи водещото са танците, е, има и някакво пеене там...

Все почитатели на Панйот Панайотов гледам се изказват :D

еййй, в розово хубу, добре, че не са ги осветили в черно!

Е, има и ЧАЛГАРИ като тебе.,вие сте неизтребими

Мангата няма нищо общо с Корея, личи си колко си начетен. Слушам рок от как се помня, дъщеря ми е фен на K-pop. Но това не значи, че не мога да се възхитя на таланта на тези момичета... Blackpink is a revolution! Който разбрал, разбрал :)

кои са тея и кой ги знае че чак и градовете ще оцветяват в розово? или пак някой гей "ивент"?

Китайски звезди от порн хъб

И аз слушам К-рор , но женските им групи "не струват", особено пък тези. Опитах се да ги слушам, не изтърпях и една песен. Те всичките от тази група ,произхождат от много богати семейства, едва ли е случаен този "рекламен шум" около тях.

Господине, това, че вашият живот не струва, не ви дава право да обиждате чуждестранни изпълнители на които дори не им знаете страната от която идват. Какво Ви накара да ги обидите по такъв начин?

Blackpink, най-известната момичета група вмомента. Можете да потърсите информация за тях в Интернет. Тази титла им е дадена от vmas, Grammy, и много други. Целия проект за тяхната песен е струвал над 10 милиона долара, и не, това не е било напразно, защото те самите са си изкарали тези пари.

Всяка една от момичетата в тази група е отделила над 5 години, за да се тренират и да могат да дебютират. Не това не е случайно, те го заслужават.

А на тебе какво ти дава право да пишеш тук като си неграмотен и едно изречение не можеш да напишеш правилно? Обидените чужди изпълнители?! Леке.

Ти да не си им счетоводител, та знаеш? Всъщност може и да са ги изкарали. Зависи как и с какво . Научихме в последно време и от тях как стават нещата.

И кой казва, че мангата има общо с Корея, бе , функционален неграмотнико? То и чалгата няма...Защо не си написал и за нея? Страшно е когсто масовата неграмотност и простотия започнат да се изказват. А щеркати не е критерий за нищо, за нищо дори че е теов

Я си карай таксито бе, капут lol

Blackpink in your area !! Чалгари и хейтъри мрете