17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз както всички тук не мога да разбера какъв е замисълът и какво послание изпраща България с избора си на изпълнители за тазгодишната Евровизия. По какъв начин точно Жана Бергендорф ще представи България. От всички конкурси за пеещи става ясно, че у нас половината население пее изумително. Как не се избра някой по-свеж изпълнител, с по-българска визия.

Като гледаш Евровизия, разбираш защо Европа е обречена да изчезне....

За разлика от расия, те поне, умеят да пеят.

Дано да не е прекалено чалгаджийско....

тези от снимката българи ли са? Толкова ли няма млади и скромни да видим нещо ново и позитивно

Новинарката нещо се е възбудила за да пише такива простотии.....

Не спряха да ни я пробутват тая тъпа, грозна и бездарна наркоманка! Аре фора от тука бе кавали!!!!!

Тая Евровизия е нищо повече от едно фрийк-шоу и еврогей ценности

дебилна държавица харчи пари за бездарни наркомани.

stankow

По скоро "наркомани харчат парите на нещастната ни държава"

stankow

То деколтето добре, нека си го показва. Но защо в същото време трябва да държи българското знаме ? Кой и го е дал ? Изобщо, Законът за държавния печат и българското знаме предвижда ли го ? Да се демонстрира заедно с деколтета на гражданки на чужди държави ? Иначе нямам нищо против деколтетата.

Порно на пълни обороти !

говеда за 2 лева защитават всякакви изроди...

Добре, че не е джендърка! Напоследък само за това се моля...

stankow

Не е джендърка, не обиждайте ! Съвсем нормална наркоманка си е !

chekur

Тая си мисли, че е на някаква чалготека! На главата една торба трябва да сложи, да са не плашат ората!

Защо ми изтрихте коментара от преди 4 часа

И какво толкова - два хляба добруджа!!!

На франзели по ми приличат на мен ….

Колега,франзели мога ям цяла седмица,на тая циците след 3 дена са ми омръзнали

Песните не са важни. Важното е да има наркотици (вижте й усмивката) и голи цици.

да видим Джендървизия този път с кого ще бъде политически коректен.

Нашмъркана ли е? Така де, за тонус.....

ще изглежда някой мъж в смокинг, но панталона отпред да е с мрежичка и пакета да се вижда...клюмнал....?Само питам от любопитство?Може пък скоро да излезе и такава мода?!

Деколтето ѝ е на гърдите, а не на гениталиите. Има огромна разлика.

Само за тая "красива гледка" трябва да ни изхвърлят от конкурса!

Гледат между 100 и 600 милиона през последните години ... През 2017-та са били 180 милиона, преди това има пикова година до 200 милиона, а в началото са били към 60 милиона. Та ... така де, автора ПРОСТ ли е или просто го мързи?

Жалко. Изпусна добра възможност да пусне деколтето много под пъпа. Тогава статията щеше да похвали не само хубавите и гърди, но и други части от тялото и.

Всяка година от джендър по джендър ни представя. Не гледам евровизия защото и там играе яко шуробаджанащината.

Мислех си че случаят Кончита Вурст е върхът на евровизия ... но явно много съм се лъгал! Кончита вече няма никакъв шанс ...

Малииииииииииииииии:)

Икуинокс бе, откъде го взехте това Екуинокс...

Защо не провериш какво значи и как се пише?

правописна грешка? Това не е ЖЕНА, а ЖАНА! Пак ли всички по магистралата, само нашите кривнали в страничния коловоз? Докога ще ни възприемат като екзотични животни, от които може да се очаква всичко?Остава само /не дай си боже/ да се нафирка и да се разкрещи, излагацията ще е пълна. Това ли точно трябваше да изпратите да ни представлява? Ах, вие, сладури такива, само си плямпате бла-бла-бла за някаква си култура, имидж и т.н., а си я карате както си знаете по старо му още от село.

Супер е песента, на живо е още по-въздействащо! Браво и успех!

Преди изтървахме и да пратим Мария Илиева с песента стоп. Сто процента щеше да е победител. Сами се прецакваме, както сега с тази Жана Бергендорф. Скапана държава сме. Песента ни за евровизия беше супер хита на 4Magic - Together (Vecherai, Rado) (Official Video) , която също щеше да спечели.

Първо се запознай с правилата на конкурса. Няма как да пратим вече съществуваща народна песен ''Вечерай Радо'', трябва да е нова песен създадена специално за конкурса. Мария Илиева и 4Magic са добри предложения като изпълнители, не пречи през следващите години да ни представят. А иначе всички в класациите ни харесват песента и я слагат на първите места, няма нужда да обиждаш държавата ни, скапано е да хейтиш без причина.

Първо се запознай ти с правилата. Това не е старата песен вечеряй Радо. Това е изцяло нова песен, хаус-че, български фолклор примесен с модерно звучене, само са използвани мотиви от народната песен „Вечерай, Радо“. Тази песен е хит в сумата и държави вече. А ние да не я пратим на евровизия тази песен е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

''само са използвани мотиви от народната песен „Вечерай, Радо“ '' Тук сам си противоречиш ;) Мотиви от автентичен фолклор, а условието е песента да е създадена специално за конкурса, 100% авторска и в определени срокове. Песента е прекрасна, но не отговаря на условията. Момичетата са наистина талантливи и трябва да ни представят следващите години, за това сме на едно мнение.

Откога са тези правила? Питам от любопитство, понеже "Вода" на Елиза и Стунджи определено имаше заемки от фолклорната ни музика. Интересно как са ги пуснали на конкурса?

''Вода'' е авторска фолклорна песен, която е създадена специално за конкурса. ''Вечерай Радо'' е родопска народна песен, по обработка на Филип Кутев я има записана още през 1970 година. Не пречи да се участва с фолклорна музика, напротив, само би било в наш плюс, но трябва да е АВТОРСКА. Прочети условието: ''Песните не бива да са били публично изпълнявани или разпространявани преди 1 септември 2017. ''. Дано сега да ме разбереш :)

с проблем с тревата, пребила мъжо си, с прозрачно деколте, та за да оплете некой нов да пребива

На евровизия трябваше да ни представя 4Magic - Together (Vecherai, Rado) (Official Lyric Video), а не тази имала проблеми с наркотици Жанна Бергендорф. Тя не става, не може да пее. Скапана държава сме и това е, сами се прецакваме! Както се прецакахме и на първото ни участие с тоя Орлин Павлов и някаква английска песен, вместо да бяхме пратили песента Единствени на Слави Трифонов и Софи Маринова.

Няма как да ги допуснат с автентична народна песен, все едно да пишеш да ги пратим с "Хубава си моя горо"... Може да участват ако създадат АВТОРСКА народна песен за тях в определените срокове. Излишно е да критикуваш и да правиш генерални изводи за цялата държава, без да си запознат с основните правила.

харесват ми българската и италианската-другите не стават за слушане .желая успех на Екуинокс . с вас сме !

Има ли смисъл да се гледа, след като победителят се знае преди конкурса да е започнал.

поне може да чуем няколко хубави песни може и да е само една но :Д

И кой е победителят?