В "НЕ!": Погледнеш ли нагоре - изчезваш

Майсторът на макабреното Джордан Пийл държи всички в напрежение в новия си филм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мангаваааа туууууу

ОТ НЕГРИ

пак пълно с маймуняци

Какво му е новото на трейлъра, той е отпреди две седмици.

Само да попитам дали филма е коректен по новите холивудски правили? Виждам, че черни има бол , ама за гейове и т.н. нищо не се споменава ?

Може ли да мине ден без пак да се посереш от напънато врякане бе, толкова ли не те бива да си намериш почтена работа за прехрана.

Аз си имам работа, но ако ми паднеш ще ти разбия муцуната съвсем безплатно!

Ненаврещял се врекалник такъв. Пак врещиш врекалнико

Друго си е да гледаме руски филм с танкисти, които прегазват цялата немска армия.

Много бляк бе. Много миетъл. Мое ги видите на живо днес пред Капитолията. И пак са им подготвили тухлите, все пак с нещо трябва да имат повод "демонократите" да праснат военен режим в УСА.

трябва да се гледа нагоре... ако гледаш само надолу, само надолу си.... кой разбрал, разбрал...

. епа не гле нагор, депм тъпото, мързеливо и неграмотно негро третополово! Бог с нас

бнедните негри много тлъстосери станали от глад и безработие педалско! Бог с нас

Тоя филм е Китайско- Негърска ПРОПАГАНДА.. Трябва да го ЗАБРАНЯТ за показване в България !!! И да показват филми, САМО как сме убивали китайци и негри, за да имаме държава- България !!

Този филм е най-големия ужас правен последно време. Филмът е ужасен. Само Негерси

Поредната дебилщина, изсрана от някакъв с болен мозък, прояден от ГМО. Като повечето бълвочи, родени от наглосаксонската школа. Фентъзи, Ментъзи ... МЕНЗИС отвсякъде!

Да, друго е, защото е факт, мръсна фашистка измет!

и в същто време тъпия българин вика "Ама аз не съм расист" ПО ГОЛЕМИ МАЛОУМНИЦИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМА!!!

Толкова е дразнеща тая .... Главна героиня. И пак белите ги показват като лоши.

а и какво се опитваш да кажеш…че бели лоши хора няма? Тед Бънди, Сталин, Хитлер, Зеленски, Путин, Байдън, Буш, Рокфелер, Дж.П. Морган…. Да продължавам ли да изброявам?

Българите не са, те са като куче което само лае

Псалми 123:1 Издигам очите си към Тебе, Който обитаваш на небесата. Псалми 25:1-3 1. Давидов псалом. Към Тебе, Господи, издигам душата си. 2. Боже мой, на Тебе съм уповал; Да се не посрамя, Да не тържествуват неприятелите ми над мене. 3. Наистина, никой, който чака Тебе, няма да се посрами; Ония ще се посрамят, които, без причина, постъпват коварно.

Незнам.... преди 30 години вярвахме, че сме достатъчно силни за да прескочим от социализма в демокрацията, още с нашето поколение.... Днес гледам, чета ви, и само един въпрос си задавам, господи - къде сбъркахме.... Как от нашето поколение, дерзаещо да се отскубнне от лапите на Москва, които понесохме перестройка, хиперинфлация, и 2-3 кризи за разкош, се пръкна вашето поколение на безродници, лелеящи руския ботуш. И защо по дяволите нивото и образователното и умственото ви е толкова ниско, че чак се гордеете с това....... Ще трябва да изчакаме да измрете и вие явно...... Поне физически... щото умствено и емоциаонално вие сте си мъртво-родени... био маса....