В Париж "Dior" показа колекция висша мода, вдъхновена от древен Рим

Мария Грация Киури изследва стилове, свързвани с класическата античност

Обратно в новината

Коментари - В Париж "Dior" показа колекция висша мода, вдъхновена от древен Рим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ва тез дългити скумрии многу кльощави ве...

Много ми харесва!

Явно от Диор са на мнение, че съвсем скоро Европа, ще приключи така, както е приключил древния Рим, и са решили да пресъздадат и костюмите! Между впрочем и аз съм на тяхното мнение!

Айде стига сте си измисляли и интерпретирали по собствено мнение! Разсъжденията и мнението си е ваше, а не на Диор! Те си говорят за платове, цветове... вие им вкарвате думички за завъшек! Нормални ли сте!!!!

На принципа - всяко ново е добре забравено старо!

в древен Рим е имало само 1 сезон и дрехите са били само летни. Съвсем друго е положението в Тракия, където има 4 сезона и няколко типа дрехи според сезона. Казанлъшката гробница е прекрасен оригинал на модни тенденции....стига да има кой да се вгледа в Единствената смъртна жена на Света седнала на трона на самата Богиня Майка, превръщайки се в Богиня. Невероятно излъчване, невероятна рокля завършваща на самите глезените с разкошни дипли, невероятен мъж, Единственият цар в Света, седящ на обекновенно столче по-ниско от царицата си, държащ ръката на любимата жена и гледащ я с искрящи очи. От царицата, снаха на Великият Севт Трети и жена на синът му Родос, струи целомъдрие и свенливост. Това никой съвременен моделиер не може да пресъздаде....

О, може разбира се, стига да има кой да им го покаже.