Коментари - В знак на протест: Хомосексуални жени вдигнаха неофициална сватба в Албания (снимки) | Лайф.dir.bg
назад

В знак на протест: Хомосексуални жени вдигнаха неофициална сватба в Албания (снимки)

Алба Ахметай и Едлира Мара правят този символичен акт с надежда да насърчат правата на ЛГБТ+ общността в консервативната балканска страна

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - В знак на протест: Хомосексуални жени вдигнаха неофициална сватба в Албания (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо всеки ден се демонстрира колко онеправдани са сбърканите...

И ас това са чудя! Като гледам хормалните как си изневеряват и се развеждат, за чий хой им е да искат легализиране на браковете?

за съжаление, готините лесбийки са само по филмите за възрастни!

Евала, точно така започва настройването . Ами просто е - легализират се защото Господ така е наредил , и за мюсюлмани и за християни !

като се започне с тази политическа пропаганда и на човек да му се отще Гали ба исляма не задължава праведния мюсулманин да има 3 жени? Справка Чечения. Нещо повече: в последната редакция на КУРана, от 12-ти век, Мохамед е олицитворение на мъжкия рязан идеал: ПЕТНАДЕСЕТ жени. Модел за фанатично достигане. И какво правят жените в харема, докато мъжът им граби в чужди земи, както Пу Тан? Стоят на хляб и вода и ронят сълзи? В Близкия изток мъжете си ходят по улиците хванати за ръчички. Но тежко и на сама жена на улицата. През Суцъализъмът беше пълно с нудистки плажове на черноморието. И бе нормално за осъзнатият Пролетарий. Мъжката взаимност бе срамежливо "скрита" между дюните. Елита, воден от Доайена акад. чл.кор. д-р Чавдар Драгойчев, се радваше на Пролетарска мъжка взаимност в сепаретата на гей-клуба за култутуртрегери Централна баня(Музея на София днес). Там лорд Минчев въртеше "манивелите" и растеше в йерархията на социалистическото общество.

Имате в предвид Кай Паркър?

Уважаемый, Свещеността на брака е само в християнството. И не е от евреите Ицко или Савел. Чак през 6-ти век, ТРАКИЕЦА Св.имп. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА издава имперски Закон, който закон задължава бракът между мъж и жена да е Свещен. Дотогава е не е черковно обвързан съюз. По образ и подобие на родната му ТРАКИЙСКА ВЯРА. Вярата на пра-прадядо му и най-голям български светец Св. Цар Константин Велики. Основателя на Имперската Черква по образ и подобие на родната Тракийска Вяра - българските народни вярвания.