Валери Божинов влезе в ”Къртицата”

Нападателят от националния ни отбор по футбол и играч на Виченца (Италия) изненада изгората си, появявайки се в предаването.

Обратно в новината

Коментари - Валери Божинов влезе в ”Къртицата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалки БГ "звезди"... Къртичин аршин в нискокултурен Булгаристан, уви!

Николетка без грим е гола вода, голема примадона и много преиграва неразбирам с кой акъл си е оставила детето и се набутала в това предаване, направете си сметка каква майка е.

Хубаво, че Валери се излъга и я взе, че доста й се порадваха, но никой не я поиска за нещо сериозно.Иначе чисто визуално момата е доста по-хубава, незнам какво го превъзнасят Валери, но си има типично селска мутра, доста се е посбръчкал, прост, май тя е по-умната!

Не мисля, че има операции,освен бюста, в лицето е красива наистина, за тялото съм съгласна, ниска е и като цяло няма перфектни пропорции, а и много е отслабнала, преди ми харесваше повече, но не красотата е най-важното, а примерът който дава, защото всички знаем как се стига до богат мъж, като минеш през безброй легла и ако имаш повече късмет може накрая да уцелиш десетката. Кое нормално момиче би се подложило на това, трябва да си абсолютно деградирала, без ценностна система и липса на родителски контрол. Нека е красива, нека се обичат, но да не я натрапват постоянно като някакъв пример за младите момичета, защото е пагубно за децата ни.

Да, лошото е че у нас "известните" жени и мъже не са пример за подражание, а точно обратното. И все пак не мога да се съглася, че Николета е красива, но може би това е и въпрос на вкус :)

Има любов, спор няма! Валери е луд по Николета, нормално, тя е много красива, а и предполагам с впечатляващи умения в леглото, а за повечето мъже това е достатъчно да си загубят акъла. Дали тя обаче щеше да го обича, ако беше нормално и обикновено момче на заплата, съмнявам се! Тя и Мара Отварачката много обичаше мъжа си, докара го до фалит и спря да го обича, сега е луда по онова прасе.Не им вярвам, те обичат парите и живота, който тези мъже им осигуряват, в истинската любов няма място за сметки, тя е искрена и чиста, обичаш човека и в добро и лошо. Николета е много красива, наистина рядка хубост, но с нищо друго не блесва, нито интелект, нито образование, нито ценностна система, красотата е до време и като няма покритие-много жалко,но за съжаление има много последователки в младото поколение. Всички те развалят мнението за хубавите жени, защото има и такива, които учат, развиват се и са самостоятелни, жени с ценности и възпитание, но общо взето веднага ги причисляват към категорията меркантилни, точно заради момичета като Николета.

Кое пък й толкова красиво на Николета!? 4те кофи грим, изкуствените цици, изкуствените скули, устни и кой зне още колко операции има по себе си! На всичкото отгоре е с къси крака! Айде няма нужда от такава красота!

не съм им фенка, но мисля че наистина се обичат, не го играеха

Чудя се , сега ли да повърна или малко по-късно......

Че това малоумното нещо някой гледа ли го?!

долна курволета&некадърен измислен ритни топк овец егати елита

каков нападател е тоя В.Б???? на резервната скамеика ли е нападател??? явно му е висока заплатата та влезе и тои залкия да припечели малко защото от игра видя,че не мозе ......то да седиш на пеиката маи малко дават

не е първоаприлска - това са хората-плакат,защото нямат нищо стойностно в себе си,което да задържат вкъщи.

В този форум коментарите винаги са повече от идейни, заклевам се! Винаги когато чета се смея сама с глас :D

Курветина и слабоумник заедно!

Оф присра ми съ и ша пусна една КЪРТИЦА у кенефо. Пишети новина ку искати :D

Без коментар за влизането на В. Б. в "Къртицата"...

с толкова известни порнозвезди, "картицата" претендира да баде парвия легален телевизионен публичен дом на балгария.липсват само златките и зара за да баде пален комплекта. черния вагабонтин денис (пенис) ще си падне на оная си работа от кеф, а валери ще го вкарва гол след гол.

Aбе този футбалер по регламента ли влиза.Че и аз да вляза.Ама той влезе да варди Николета да не изяде черния х.й на Родман.

Кадето и да влезеш Божиновтази изтрита Николита ще смърди защото е влачена влачена

Простаци!

дкми

Валерия Лозанова видя, че на терена никаква я няма, пробва се като чалгаджийка - кучка на Азис & Бахко 1, там нищо не стана /защо ли?/, сега се пробва като "тиви звиздъ", ама пак няма да и мине номера :) Иначе за провал е Номер 1: показа как може само за 2 години да стигнеш от Ман Сити до селски италиански отбор :) Добре, че Ботев Пловдив не го взеха, че щеше да ги провали.

Г-н Пенев, изхвърли тъпия некадърник от националния и никога повече не го викай!

ОБИЧАТ СЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

Явно нуждата от пари и високия хонорар е принудила Божинови да участват в"Къртицата".А това им дава възможност да демонстрират любовта си и колко любящи родители са пред бившите Алисия и Николай М.и пред зрителите.Дамата Жени в старанието си да покаже как всичко може и знае се излага с шумните скандали ,които спретва с повод к без повод.Много комплексирана е милата.

Чакаме отговора на Алисия и Ники! Ха-ха-ха! СмЕЕЕх!

Божинов ....сега има кой да засенчи Родман.....

Влязъл е да варди "любимата" си да не му изневери пред зрителите? То се разбра че от него футболист не става...

Nina

ако има единица-мярка за просташка суета, то тя ще бъде 1 "никовал". но понеже все пак е великден и трябва да бъдем добронамерени, може да се каже, че сме благодарни на семеиство божинови за тяхното съществуване; иначе как ще обясним на децата ни как с парите можеш да си купиш всичко, само не и ум!!!

тъпанар какво да очакваш.

Още малко и ще повърна. Лигава работа.

Злобари

Вие, Милена, сте неадекватна! Зле, много зле. Къде живеете? На Марс ли? Какви са ценностите ви, имате ли изобщо такива, защото явно слепотата ви пречи да видите грозотията и пошлостта!

пенев за това ли го повика

измислен футболист

Мухаха. Като не може да играе гледа от къде да вземе някой друг хонорар.

Футболистите тренират играят мачове събота и неделя , а тои се занимава с глупосити нищо няма да излезе от това момче