Божинов забрани да се говори за него в ”Горещо”

Страстите около предстоящия брой на предаването "Горещо", в което Венета Райкова е взела интервю от набедената за любовница на Валери Божинов Моника Валериева, се нажежиха.

Обратно в новината

Коментари - Божинов забрани да се говори за него в ”Горещо” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИДИОТЪТ СИ Е ИДИОТ

Валери,престанете с жена ти да се показвате навсякъде и да давате интервюта.хората ще престанат да се занимават с вас.то неможеш да запушиш устата на целия всят и да забраниш на хората да говорят каквото си искат.все пак има свобода на словото.просто трябва да си над всичко.

До Мимс - ама за тебе никой не пише, защото си НИКОЙ. А тази водеща май много й се искаше да се навре в леглото му като при Азис и да го хване за ...я. Предаването и е просто отврат.Намери един будала да се ожени за нея. Да си гледа детенцето и да са живи и здрави.

Наистина е така. Никоя, но със собствен живот и прекрасно семейство. Никой не ми се бърка в отношенията с приятели или спътникът в живота.

Валери има право. Аман от дребни душички, които ровят във всяка спалня, и мислят че си вдигат рейтинга. Аман от душички на които живота им минава в интерес какво прави съседа им. Егати долните душици.

Ма кой му евиновен ? Защо не идват да се ровят в моя, твоя или на някой простосмъртен. Сами се навират после що ги търсели. Аман от семплички хора.

Баси...как аз нямам едно предаване за да го спуквам от бъзик този Нещастник. Същото бих правил и с Петко, Яна и другите БГ "звезди".

Да би било прекрасно докато не ти счупат краката и почнеш да ги каниш като гости. Тия тиняци не им трябва друго освен трудов лагер. Ще им излъчим по един ВИП да ги пердаши по цял ден

Най-накрая ще се окаже, че комунистите са правили точно това което трябва!

Валери първо трябва да забрани на себе си да говори... за себе си.

Е не! Спрете да ме занимавате с тоя господин Никой! Ако трябва да дам пример на детето ми за това как дори да имаш талант може от глупост да си опропастиш живота, то примерът ще е непременно точно този човек.

Сами си се занимавате. Що цъкаш върху заглавието и КОМЕНТАРИТЕ. Все някой друг ви сере в гащите.

Коментар пиша, за да кажа, това което съм казал. Новината не съм я чел. И не са ми насрани гащите, още по-малко от друг....

ооо ама той не бил съгласен...!а защо не изпрати такова писмо, когато имаше материал за Алисия? или тогава беше готино да се излива помия върху нея?

Абе, палячо, ти съвсем се оля. Кой те караше да се забъркваш с всякакви к..ви, да се правиш на звезда, да твориш тъпотии и сам да се проваляш и в спорта, и в живота. Очевадно беше от самото начало на изявите ти по чалготеки, по медии (ти сам си плащаше сериозни пари на журналята да те има на първите страници), по измислени интервюта за твои "геройски" постъпки, (е вървиш стремглаво към дъното на общественото търпение към теб. И сега, когато си станал ненавистен за всеки, се правиш на ощипана госпожица. Най-добре е да се скриеш някъде и завинаги да престанеш с изявите си - в спорта вече си една голяма нула, в живота също пропадна. Не ни натрапвай повече присъствието си, омръзнал си ни и ти, и твоите подвизи...

Като не иска да пишат и говорят за него медиите да спре собствената си съпруга която е на всяка манджа меродия ,да спрат да се показват за щяло и нещяло ,жена му му изхарчи паричките ,съсипа му кариерата ,показват се с жена му /особено тя/ непрекъснато за всичко и навсякъде и тои ще се възмущава .От две години си плащат на журналисти за да ги коментират ,сега пък много му дошло и му се бъркали в личният живот.НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТЕ И ДВАМАТА !

Валери не се коси и без това никой няма да го гледа особено щом пак ще ни занимават с теб и твойте изискани "дами". Но в едно е прав. Свободата на словото отстъпва когато става дума за личен живот. Свободата на словото е закон позволяващ разобличаване на политически и криминални афери, а не с цел кифли да клюкарят. Това ако са журналисти Божинов е кандидат за златната топка

Сега с още по голям интерес ще гледам предаването на Венета. Голям кеф ще е,щом Валери го е страх от него:-)))

в тази държава може да се случи всичко! Т.н. свободни медии могат да излъчват каквото си искат, само и само да им носи пари!

Прав е като казва, че му нарушават правото на личен живот. Жълтите предавания и вестници винаги роптаят за свобода на словото, когато някой ги изобличи. Наричат се "журналисти", а са елементарни клюкари, които не правят друго, освен да надничат под юргана на т. нар. "звезди". А в същото време телевизиите уволняват истински журналисти, когато задават неудобни въпроси на когото не трябва. Това ли е свободата на словото? Мафията си управлява държавата, а свобода на словото е да кажеш кой от известните на кого е любовник?!

Принципно, Валери, както и всеки гражданин на р. България може да се позове на това изконно и неоспоримо право. Въпроса е , че доста късно се е сетил. Като имаме предвид, че личният живот му е на показ още от 2003/4, когато тръгна с чалгарката. И макар и русата водеща да разбира добре това негово право, предвид и юридическото и образование, по-важна за нея остава войната с ефирната й конкурентка. Валерко, е между чука и наковалнята.

Нищо лично, но съкращението "р. България" е некоректно. Трябва да бъде "Р. България", защото така излиза, че иде реч за река България.

Приемам забележката :)

Правилното съкращение е Р (без точка) България.

Тоз пък кой беше?

то едно предаване на тази венета, клуки и простотии. много е грозна и проста

Първо Венета няма право да се нарича журналистка у да обижда професията.Тя е махленска клюкарка.А пък господин Лозанов да спре да се води по -полата на жена ну.Стана за смях! И не ние се интересуваме от техният живот ами жена ни го натрапва навсякъде .Отарвете не от вашето присъствие господин чехльо със голям кеф сте се събуждаме без да знаем със кой е проспал жена ви!!!!

Не му е добре на Валерката, вече няма спор! Тва да те пишат всеки ден в най-жълтите рубрики означава само едно за мен: "Май съм се наакал..."

Закъсня Божинов с опазването на личното си пространство... с няколко години. Oще когато се хвана с Hиколета Oбщата.

Ебати държавата ебати и измислените звезди!!!!

а у асковско му викаме, бахта и държaвата.

Тия пък тъпанари, свободата на словото им отнели. Само за това мрънкате журналята, за свободата да си пишете и приказвате лъжи безсмислици.

тая нло за каква се е взела папарашки снимки ще пави на Ани Цолова и Виктор кога яли кога се прибрали в дома,,,ама колко е проста!!!

С години ни занимава той и жените му с личния си живот,сега реве като магарица,аре покажете нещо по в професионален план,само с тьпотия сте известни.

Докога ще ни занимавате с тия кьдето освен с простотията си с нищо друго не са известни.

Nina

дано скоро му се намери отбор на това момче, че съвсем ще изпростее и оглупее. ако може да му се помогне малко - сигурно вече и претенциите му не са чак толкова големи! няма ли някои български отбор, които да му подаде ръка?!?

Супер яка телевизия имаме включваш и гледаш Петко и Яна журналист Ванко1. Не ти харесва сменяш канала Венетка журналист, за разнообразие се мъдри Жени Калканджиева, да не забравим Николетка и Азисчо, Добре че има много канали че да не го гледаме ама то и да не искаш те са навсякъде, Но Венетка и Николетка ми напомнят за СКАТ , 7дни евроком по времето на прехода професионализма им е на същото ниво

Яки времена бяха ей. Доларът удари 3 бона, нямаше какво да се яд(б)е, а тв студията бяха стая със син чаршаф за фон, и се чуваше как рейсовете минават по улицита. Пуста носталгия.

Разликата е там, че Венета е учила журналистика,а маман Калканджиева и Николета я са завършили гимназия я не. По вероятно - не, съдейки по манталитета и речника им. Тези двете не са си губили времето. От ранна възраст са се цанили за играчка на мутрити и така са "напредвали" в живота.

Денонощно кьдето и да влезеш в нета все тия бяха,Николета как прьднала,Божинов как оригнал,сега други им пречат.

Да им забранят и на Божинов и Николета и Алисия и....да не занимават обществито с тях,суртин сьм с тая вечер с оная,заедно сме ,не сме айде сиктер бе отрепки.

А махнето го тоя лигльо бе ДИРаааа.

с какво право тази уруспия венета се рови в интимния живот на хората? няма ли някои да и размаже лигавата физиономия за да престане да се показва на екран?

такова й е предаването и това й е работата

Интересно, Жена му на Божинов- Николета Лозанова е учила до 5 клас, а иска да води предаване по телевизията. Тая знае само как да се съблича. Ако и депутатите ни са такива, съвсем ще изпростеем. До къде я докарахме.... А сега Божинов иска само в предаването на Николета Лозанова да приказват за него.

еи шибани журналя, стига клюки, не ви ли омръзнаха, нямате ли нещо по смислено, с което да се занимавате, а вадите мръсното белио от спалните на хората и го развявате на воля? има наистина етика, която вие газите непрекъснато с миризливите си крака. самите вие сте непочтени и гнусни като хора, а търсите точно такива черти за заклеимяване. стига двуличност, стига манипулации и наи добре си ете мамата.

Много хубава реклама си направи Венета за предаването си, дори не пропуска да спомене датата и времето на въпросния брой. Сега чак аз дето никога не съм гледала тая боза, ще гледам точно този брой. Бе и двамата са хвани единия па удари другия. Много чувствителен е станал наш Валерко сега без работа, без жена, без пари (сигурно). Преди като беше семеен много ни се хвалеше, нямаше нищо против да е първа новина в клю клю рубриките, па и снимки показваха за да ни докажат простащината си (пардон щастието си), aма винаги идва Видов ден. За това трябва да стоим здраво стъпили на краката си, че не се знае утре как ще сме.

Сега Валери да осъди Венета, задето не му е скрила егн-то и номера на личната карта във фейсбука.Време е някой да й посочи мястото на Венета.

Kalin

Прав е.Никой няма право да разпространява такова нещо без съгласието на даденото лице.Изключение се прави с някои категории публични личности ,а Божинов не спада след тях.Че има трикове това да се заобиколи има но искрено се надявам в случая Венета да и се натрие носа че си позволява какви ли не клюки верни не верни да ги тиражира наляво на дясно.Така и така това предаване отдавна си е изпяло песента и формата.

Прав е човекът.Не желае в това предаване да говорят за него и го казва,какво толкова.Това е неговото свободно слово и не трябва да му се оспорва. Да,той е говорил на тази тема в друго предаване - ами това пак е неговото право на свободно слово. А медиите тълкуват нещата винаги от своя гледна точка.Ако държат на почтеността даже не трябваше да разгласяват този случай. В случая не защитатавам Божинови,а принципа.

Онзи травестит Моника щеше да ни убеждава, че е любовница на Божито.Много си повярваха тези к...и.Той може да е тъп, но не би позволил на всяка сополана да търси слава на негов гръб.И тая Венета и тя със селското си предаване къде е тръгнала да се прави на журналист?

ПРОСТОТИЯТА захапа здраво телевизията!!!!!

Прав е. И тази Венетка гледа само как да прави зрелища за сметка на личния живот на хората. В България няма медии, има зрелища и клюки на махленско ниво. Жълта преса- само датата й е вярна. манипулации и клевети- похват от тота.

...понеже жена му на този измислен футболист, в интелектуалното си предаване прави нещо по-различно...,....:))) че чак и Конституцията цитирал:))) голям майтап- взе се на много сериозно...

Правт се на дупета вадат го наляво надясно после наистина само циврят като някой жени, омразна ми да гледам азис, валери, жена му и тн.

Прав е!Аман от проститутки и нимфетки, които искат да станат известни.Николета поне му е жена, а те с какво искат да пробият "Божинов ме бодна веднъж, нека ви разкажа как,кога,какво...".АМАН!

Nina

ми тя и николета така започна...

Извинете, кой са тези? - Валери Божинов; - Николета; - Венета Райкова

Тия ни ги налагат за елит. И народа им вярва, че са звезди. Народа гледа реалити, праща смс-и, купува жълти вестиниц, вечерно време чака-рака по кръчмите. Прост народ - слаба държава.

напълно вярно и точно

kokobrais

Не коЙ, а коИ! Преди да пишеш се ограмоти! И ти си като тях!

Глупак,ти не спря да ни занимаваш със себе си,да цивриш,да бършиш сълзи,медиите ти криви.Скрий се някъде и не ни напомняй за себе си,омръзнал си ни до втръсване.

Няма ден без Николери и другите випаджии... Напоследък и Боко не изостава. И естествено дир.бг не пропуска да пожълтява. Вива!

Аман от тези,бе!

Какво е това тълкуване на свободата на словото - да каниш някакви кифли да нищят клюките от Фейсбук - кой с кого и кога си чатил.Ако това се нарича журналистика, аз съм прима-балерината в Большой театър.Ами тогава ние да каним разни познати на Райкова, та да ни снесат по някоя пикантерия и за нея.Не за друго, ми то такова, свобода на словото.

понеже знам , че Венета Райкова ще прочете коментарите - не знам , с какво самочувствие говори за рейтинг и журналистика - по тази логика всички пред блока и в кафенетата са журналисти - абе четох някъде , казаха ми , ти спала ли си с него , абе така разбрах , и той кво - това е журналистиката на Венета Райкова .

а дали няма точка от закона, с която да им забранят ДА НИ ЗАНИМАВАТ СЪС СЕБЕ СИ??!!!

Да я потърсим тази точка заедно!