Ванеса Паради и Уинона Райдър няма да свидетелстват на процеса на Джони Деп в Лондон

Не се налага появата на бившите партньорки на актьора, заради промяна в позицията на "Сън"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според първия закон на съвременния феминизъм, мъжът винаги е виновен. К'ви са тия некомпетентни съдилища в UK?! Ако беше САЩ, до сега да са му смъкнали

десетина милиона...

не десетина милиона. Всичко, вкл кариерата, имиджа, всичко.Ю Сега същите лесбонавти се опитват да осъдят една иконична порно звезда, за това, че дама, която ги е търсила в бар, била, видите ли, изнасилена по-късно. Човекът е световно известен 'бай уй'.

Тя и армията на САЩ е като Джони Деп.

Да..готина и непобедима

Хърд е баси миндила.... да и изсъхне сливата.

Тази изродка има късмет, че е хванала толкова свестен и мил мъж; ако беше попаднала на по-решителен (като мен), щеше да е изхвърлена и "уволнена" на първия месец - или безследно изчезнала на втория.

Тази изродка има късмет, ч

Някой пак е бил с уй в устата, докато е ,,работил" по този объркан текст... Мъжкото млЕко е вкусно нещо... Нали?

каквони занимавате с наркоман и мурва..

Каква е тая статия и за какво? Пишете в подзаглавието, че "сън" променя позицията си, но в самата статия няма и дума за това как по-точно е променена?!? На всичкото отгоре, статията не е подписана от никого. Вие ставате все по жълти и жълти. Даже отивате към кафяво вече! Ама какво да очакваш от дирници...

"...Ванеса Паради и Уинона Райдър трябваше да свидетелстват пред съда в полза на Джони Деп по делото, гледано от Върховния съд в Лондон. Но адвокатът на актьора Дейвид Шърборн заяви, че това не се налагало, тъй като "Сън" вече не оспорват твърденията на Деп, че никога не е удрял бившата си съпруга...."

V4Vendetta

Или да се добави набързо в статийката... Когато писах коментара си, това го нямаше.

Единственото, което и досега ме изумява е как може Илон Мъск да я вземе тая за гадже...

А мен ме изуми как Илон ходил в къщата на Джони при Амбър, докато Джони го нямало там. Змиите са били две, едната мъжка.

Покрай пиенето и други неща се случват. Илончо обаче си отигра картите по-умно, а Джонката още се влачи по съдилища.

Илончо има повече камери в къщата си.

Няма нищо изумително според мен. Мъск е безспорно ексцентрична и неконвенционална личност. Може би това се проектира и в това, което търси от една жена в една връзка. Настоящата жена в живота му - Граймс, също не би била конвенционален избор на един средностатистически мъж. А Хърд поне е по-привлекателна н външен вид по критериите на повечето мъже.

Илон може да е гений, но от жени нищо не разбира! Да, и Граймс е кошмарен избор, а и преди това с първите му две съпруги бяха грозни публични скандали, тийнейджърско поведение и неувереност от негова страна, и изтъркани женски номера от тяхна страна...

Ибесъ страшно у дупето!!! И гълта всичко до капка....

Щото Мъск е много стока? Деп е сто пъти повече мъж и свестен човек от него.

да ви еба пичката лелина, мръсни ДИРници

Кофти е да си кофти човек.