Коментари - Ваня надви Милена в дуела във „Фермата“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Фермата е невероятна, даде ми уникален шанс да се развия като човек". Малко обидно става , значи ние сме слаборазвити човеци защото живеем в фермата наречена България ?!

Милена, найстина фермата ти даде "уникален шанс да се развиеш", но ти заради твоята посредственост и некадърност пропиля този "уникален шанс"! След като загуби първия път от Антоанета, за да не изпаднеш в депресия продуцентите И. и А. ти дадоха "уникален шанс" , но ти отново неуспя да надскочиш себе си! Сама се натресе на Ванчето, която бе доказан боец от миналите двубои в които участва! Точно и за това ти се чудя на акъла? Да си помислиш, че можеш да победиш Ванчето? Ванчето, ти показа от къде изгрвя слънцето и колко далече свети луната. Не е малко и ти Милена, трябва за тази лекция да си благодарна на Ванчето завинаги!

Ха ха ха! Някой се вживяват на измисления и планиран сценарий.Това са само артисти,платени да правят това,което им кажат.Любов,секс,изневери,интриги за лапни шарани. Важно е банковата сметка на Иван и Андрей да набъбва.

ЗАЩО ДА Е ПРОСТОТИЯ,НАЛИ ТАЗИ ИЗВАДКА СМЕ НИЕ.ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ МНОГО СА СЕ РАЗПОЗНАЛИ.

Пълна боза. То не бяха любовни четириъглници. Пълна простотия. Напъните на продуцентите да покажат родолюбие се равнява на нула. Сапунена.

за зомбиране на дебилите които са 80%

Честито на победителката , създателката на танца "Чок банана" ! Много въодушевено го изтанцува Боби . Останаха за финала най- сивите кардинали и кардиналки , които с интригите, злобата и агресията си спечелиха зрителските любов и възхищение. За победител е достоен най- работния в този сезон Боби ! Здраве , сили и успехи на Милена ,на децата и близките и !

Марш оттук с тая Милена, не ви ли омръзна да се самовъзхвалявате. Долно, просто, манипулиращо, егоистично, лъжливо същество е Милена.

Ванчето е велика!

Ферма за идиоти стига с тази чалга-боза!

Един и същ екип,един и същ Мирон,едни и същи простотии,хайде сменяйте ги вече,издънихте се тоя сезон

Поета е казал- ...свестните у нас смятат за луди... така че пошлостта във фермата е пословична , а Милена е Достойна за подражание

Ха ха ха ха ха... Жив и здрав да си - разсмя ме !

Милено, стига се възхвалява де, спри се, разбрахме че си ти още миналата седмица на статията за Митко!

В какво точно Милена е достоина за подражание? Че загуби втори двубой ли?

знае отдавна, че двубоите са режисирани. Просто ония двамата определят кой да вземе парите. Фалшификатори и манипулатори са Иван и Андрей, пък и тази година направиха реклама на Кустев, чичо Митко, на Боби за фирмата, на пчеларката за бизнеса й.

и честито на всички простаци, простакесата спечели.

Що бе, аз не го гледах, ама ми казаха че Милена си е тръгнала...

"Простакесата" Милена си я избра сама! А сега ви боли, че загуби още един двубой! Сега Ванчето била "простакеса", ами първия път Милена като загуби "оная" каква беше? Ако я върнат още един път ще загуби за трети път двубой! Ванчето е велика, защото е Хепи и затова победи Милена!

Ай стига с тава "Хепи Ванче".Не е нормално това същество на тези години,да се държи по този начин.Била истинса....ами добре,ама е супер досадна мрънкачка и мече взе записва. Най-голямото зло във фермата е Надя.Тази усойница е толкова хитра,чак се чудя другите сас не го забелязват.Толково добре се е подготвила за формата,че няма да се учудя ако спечели.Интригантка,ходи и бута фитили и като стане напечено,става и се изнася. Неможах само даразбера уж Петър вече нехаресва Ваня а пък я подкрепи на двубоя.Калоян уж викаше..."тая Ваня много тъпа",а пък застана зад нея...нещо не ми са ясни ...

Какво не ти е ясно? Милена е най-отвратителното същество там, следователно срещу който и да застане всички са срещу нея. Просто избират по-малкото зло

Вземи и си свери часовника ,човече.Ако ,разбира се не си от кръвната група на "всичките".

А твоя идеал за жена е 37 годишна олигофренка. Възрастта им с Милена е близка, виж кой какво е постигнал.

Ай стига с тава "Хепи Ванче".Не е нормално това същество на тези години,да се държи по този начин.Била истинса....ами добре,ама е супер досадна мрънкачка и мече взе записва. Най-голямото зло във фермата е Надя.Тази усойница е толкова хитра,чак се чудя другите сас не го забелязват.Толково добре се е подготвила за формата,че няма да се учудя ако спечели.Интригантка,ходи и бута фитили и като стане напечено,става и се изнася. Неможах само даразбера уж Петър вече нехаресва Ваня а пък я подкрепи на двубоя.Калоян уж викаше..."тая Ваня много тъпа",а пък застана зад нея...нещо не ми са ясни ...

Това, че Надя е противна комплексарка, не прави Милена по-добра и достойна

Супер Ванче

Супер ванче! "Супер в простотията.

Е в какво точно Ванчето е "супер в простотията си"? Че Милена за втори път загуби двубой ли? Когато Милена загуби първия път "оная" каква беше? Още три пъти да играят една срещу друга Ванчето пак ще победи Милена!

Защо това е новина?!

Вчера прочетох във ФБ, че Милена отпада преди да е излъчен записът от двубоя. От къде се е знаело?

Ти си мислиш, че това предаване го дават на живо ли???? Преди около месец, дори и малко повече, са свършили снимките изцяло и сега остава само финалът, който ще е вече на живо. В една такава продукция участват много хора и просто от някъде е изтекла информация

Аз лично зняех още миналата седмица, когато някой започна да нарича Милена "стойностна" в коментарите на дира. Още тогава беше

Аз лично зняех още миналата седмица, когато някой започна да нарича Милена "стойностна" в коментарите на дира. Още тогава беше ясно, че са я изритали и сега сама се възхвалява в дира... Няма нормален човек, който да хареса това същество

Родната политическа сцена много прилича на Фермата - хората са принудени да избират от много ограничен ресурс, да решават кое е по-малкото зло - Надя или Милена?!

Добре че тази проста адвокатка отпадна. Как е учила право не знам един имунитет не можа да вземе. Дано не ми се налага да ходя при нея. Ванчето незнам как иска да има семейство като е пълен кукумицин. Надя е като демон на външен вид и като поведение. Мария е проста но поне има някакво достойнство. Дая комплексирана неуспяла актриса и разпоретина. Данчо тъпото или лапни шарана. Въобще тази ферма е пълна тъпотия.

ТОЧНО ПРИ НЕЯ ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА ХОДИШ.

Хейти Ванче победи. Победи посредствеността. Победи простотията. Победи лицемерието. Победи глупостта. Победиха комплексите. Победи омразата. С помощта на опосумите разбира се.

О да победи злобната и нахална адвокатка.

ти ли си го писала това за себе си? Ванчето може да има много недостатъци, но нима всички в тази ферма са перфектни?! Точно Милена е олицетворение на фалш и прикритост, човек, който говори едно, а мисли съвсем друго, който дори сам не вярва на собствените си думи и подсмихва под мустак. Говори със заучени клишета, в които няма никакъв смисъл, единствено с портрета на Надя уцели, но не посмя да я избере. Човек без достойнство.

верно ли си толкова " умничка"!

Проблема не че Ванчето победи, а че Милена загуби за втори път двубой! Сама си е виновна, защото тя сама си избра Хепито, а Ванчето е велик играч и това си пролича в двубоя! Велико Хепи Ванче!

Добре е, че Милена си тръгна. Фермата не е място за интелигентни, образовани, успели хора. Милена няма какво да доказва на никой. Тя в живота се е доказала - със семейството си, с работата си, с положението си в обществото. Фермата е за тъпаци и комплексари, да плетат интриги, да се свиват по кьошетата да се подслушват от едната в другата спалня, кой кого коментира и после да лицемерничат и да се правят, че се обичат. Лигави и прости елементи останаха само вътре. Няма да се гледа повече това предаване!

Представям си на това Ванче някой да се жертва деца да му направи, как ще ги възпитава, на какво ще ги учи. То в тоя живот с глава пълна с банани, за къде. Абсолютно резонно е, че Ванче е сама и по-добре така да си остане. Няма какво да даде просто.

Дали имаш семейство или не това не те прави по- достоен или не достоен човек във "Фермата"! Ако на Милена големият коз й беше семейството за да победи във "Фермата", то тогава е объркала формата! Да беше отишла да участва в "Женени с деца"! Уж е адвокатка?

Ти направо си запали телевизора. Тя ,само Милена има семейство и деца. Ехааа. И това я прави успешна???? Та , нали самото предаване е направено ,за да се доказват участниците. И когато се говори за даден човек,нищо лошо няма да се подслушва от самия човек. И не сме длъжни да знаем,че няма да го гледаш. Никой не го интересува бичез.

Милено, стига писа тука, от миналата седмица си почнала...

Милена, това ти ли си го написа за себе си или някой твой роднина?

"Добре, че Милена си тръгна"? Само, че не уточняваш, че "_Милена си тръгна", ама за втори път, защото не спечели за втори път двубой и за пореден път го загуби и то от противник който тя сама си избра! "Милена не си тръгна", а бе шутирана от Ванчето!

НАПРОТИВ,СЕИРА ТЕ ПЪРВА ПРЕДСТОИ-ГЛЕДАЙ.

Хепи Ванче - подозирам, че тя сама си е измислила този прякор, макар много пъти усмивката и да прилича на озъбване и изключително нисък контрол на емоциите. Мрънкаща непрекъснато, вечно недоволна, емоционално нестабилна......... От чок банана и умопомрачителни поскачания и кълчения преминаваме в сълзи за Петър и тяхната въображаема любов, подозирам, че Ванчето на сън поне три деца му е родила вече. Не мисля, че е добър човек, още по-зле, тя е един много объркан човек, като цяло акъла и е на 14-годишна. И не случайно е сама на тези години. И не случайно Петър 10 пъти и обяснява, че нищо няма между тях, а тя не може да го осмисли и приеме. Тя ако беше нещо свястно до сега да я е харесал някой и да се е случило нещо сериозно. Старите хора казват : На луда крава, Господ рога не дава!

Всеки, който е способен да излее такава злоба като теб по човек, когото не познава лично (предполагам) не само не е добър човек, но и не е щастлив човек. Концентрирай се върху себе си и твоя живот

Тушеее, ужс-@ да ходи да си ляга направо.

само ти я виждаш тази злоба, но такава няма. Човека е описал много конкретно и точно нещата както са.

Милена ли е объркала формата, а нали е адвокатка? "Фермата" не е "Женени с деца"! Ако семейството й е толкова успешно колкото претендира, защо не се записа в "_Женени с деца" Хепи Ванче е велика! Милена ти защо не се възхити на Ванчето в ефир?

Сезона е уникален с подбор на различни типове хора, нелишени от качества, а напротив. Хора като Милена за съжаление са често срещани.Уникално зло и интригантка. Хепи Ванче е едно позитивно, честно и добро същество. Дай боже повече на нашата изстрадала територия и по- малко отвъртителни хейтъри като тези изходили се по-горе.

отвъртителни? и най-горе си се изходил ти всъщност, ама наистина си се изходил, защото и слепите видяха, и глухите чуха и разбраха, че дуелът беше предварително нагласен, за да победи това простовато елементарно хейти ванче (нарочно с малка буква).

Първият дуел дето Милена също го загуби и той ли беше нагласен?

Сезонът е отвратителен. По му приляга Биг брадърс.

Не се моли,някой вече е чул молитвите ти и вие "позитивните" посредствени вече преобладавате на "нашата изстрадала територия"

Вече втори сезон не гледам. Още трети вонеше, в четвърти нещата се влошиха и баста! След като няма вече биг брадър, всичката му аудитория се пренесе към фермата. Сега и Игри на волята се опитват да развалят.

Но все още "Игри на волята " са по-стойностни.

наева ли е?

от поне 5 битки на арената нещата се подреждат и нагаждат от продукцията. То цялата ферма тази година е една лоша сапунка.

Фермите са най-различни, и понякога не са това което са, уж е за овци, а отглеждат кученца. И при хората уж е за граждани и селяни, а отглеждат кучки.

Жалко за Милена.Исках я на финала за да размаже отвратителната Нада,рядко подъл и двуличен човек.

Имаше тази възможност, но пловдивската черноглава умбрела е СТРАХЛИВКА!

Хванш идната и удари другата, а после политиците ни виновни

Това, че Надя е противна, не прави Милена по-добра

PARROT

Това момиче му клопат дъските!Трябва някой да й забие 2-3 пирона!Не е нормално, жена на 40 години да подскача и вика “Ихуууу.Това нейно поведение е привидно за едно 12-13 годишно девойче.Милена трябваше да си остане.Надка пък е най-отвратителната и Долна женица.Отврат!

О вземи си я за адвокатка, достатъчно манипулативна и страхлива е, а това че си вре носа на всякъде е без коментар.

Ванчето победи Милена и триумфира над нея! Колко трябва още да остане Милена? Още един път по милост ли да я реабилитират? Един път загуби, втори път? А дали иработата й като адвокатка е такава?

И двата в адвоката!!! Евала Ванче!!!!

Кажете си честно---имаше ли нещо по-отвратително живот.о от тази непрокопсала адвокатка---интригантка,клюкарка,обиждаща пък и грозна---вероятно взета от някое циганско МИС.

Милена една интелигетна и достойна жена, с пъти над останалите. Надя е интриганката, мария дето режи вени, крещи , говори неразбираемо, . . абе Анго го каза, глуповата е. А "Ихуу"то е едно плямпло се чудя как я търпят, то затова и неможе си намери мъж, кой ще я изтрае.

Милена достойна? Може би е интилигентна .....за интриги?

Сатаната в лицето на Надя.

Незнам защо се мръщите на ванчето.аз бих я порнал.

Mного лошотия и омраза в този сезон на фермата . Собственика да освети и с народните традицци от новия Алманах да прочисти сградите и животните . Здраве и късмет на смелата Милена и семейството и !

"Ние сме се погрижили за всичко" - това казаха водещите Иван и Андрей на Ваня и всички разбрахме предварително кой им е нагласения победител. Променяха регламента в хода на събитията, изгониха публиката и Милена игра без публика, за да не и подсказват, като преди това Ваня игра с публика и и подсказваха прекалено много. За капак времената на участничките не бяха показвани. И до тук с това измислено предаване - всичко е нагласено не си струва човек да си хаби здравето и нервите с глупостите на опосумите.

И аз мисля че всичко е предопределено. Мисля че мария е избраната, не да победи.

Нещо не си разбрал - нямаше публика за да не й кажат да не се мори да бърза и да събаря всичките букви. Същото се случи педи няколко седмици на друг дуел.

Поглеждаш "Игри на волята" и виждаш същите битки,които си гледал във 'Фермата",виждаш и щит на SDI при имунитет.Кой от кого копира те си знаят,но когато едни и същи екипи имат достъп до екрана на националните телевизии резултатът за зрителите е скука и неудовлетворение.Особено Фермата ,тоя сезон е обида за зрителите.Е да, ще ни посочат "невероятния рейтинг"и "милионния зрителски интерес".Ами когато няма избор...... и "цацата е риба"!

Няма такава злоба като Надя, направо не е истина. Жалко, че продължава кукуто, но това е сценарияt

И защо да гледам вече Фермата, гледах я заради Милена. Беше интересна, умна и казваше за всеки какво мисли за него. Не като оная "добра" женица Надежда, която много преди Милена говореше и настройваше хората срещу нея. И накрая таз злобна жена Надежда обяви Милена за това, че настройвала жените срещу мъжете.

Тонка ако си гледал началото на Фермата, си беше точно така. А и последните 2 седмици Милена ходеше след Стоян и го настройваше срещу всички други. Милена е кофти човек,питайте хората, които я познават в реалния живот. Не казвам,че Надя не е,но определено Милена е по-големият дзвер. И двете ако са ми в къщата ще играе правата лопата. Един юрист ,който не знае за 3 по история,не е никакъв юрист.

Човече,не можеш да си представиш колко си точен! Браво! Аз се съмнявам ,че изобщо можеше да вземе имунитет по исторически теми.За мен е изкукал вакуум.

го подкрепяше Стоян емоционално и морално. Каква злоба имаше в очите на Андрей, като му каза, да напусне фермата. Тъй като Стоян им объркват далаверите. А най-злобното и проклето същество, което е в комбина с Андрей, е тази интригантка Надя.

Ти ако знаеш как с лапане си вземаше изпитите тая,то не е само история.

Мисля, че ако заснемат един лесбосеанс ще станат по-интересни и по-известни. То и без това "Фермата" и подобните му бълвочи са си живо порно, само че без секс. Поне не пряко предаван.

на тези дуели е продукцията. Милена спечели битката с четири точки, но пак ни излъгаха с десет секунди. Просто правилата им са опорочени. Не избра Надя, защото онези двамата казват кой кого. Просто развалиха фермата. Миналата година поне доиха, и имаше селскостопанска работа. Тази, не знаем нищо за тези овце. А това не строителство си е за къща за гости, а не за ферма. Много лукс.

Тези два опосума ще вземат по 100 000лв. всеки,,от шестака -вино,от фермата мляко,сирене,кашкавал & (вече си взеха под формата на задачки към фермерите---да се направи ...кг. кашкавал,...кг кисело мляко,...кг. извара..............................),отвратителни хора,на които ти идва да им счупиш ...

и досега не разбрах тия каракачански овце мляко дават ли? И кой го дои ?

Много ме хвана яд.Силите им бяха на кантар,но Ваня имаше повече късмет.Трябваше Милена да избере злобната Надя за дуелист да я видим пчеличката и нея.

Хейти Ванчето продължава ...

Kамък ми падна от сърцето!