Коментари - Ваня надви Милена в дуела във „Фермата“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kамък ми падна от сърцето!

Хейти Ванчето продължава ...

Много ме хвана яд.Силите им бяха на кантар,но Ваня имаше повече късмет.Трябваше Милена да избере злобната Надя за дуелист да я видим пчеличката и нея.

на тези дуели е продукцията. Милена спечели битката с четири точки, но пак ни излъгаха с десет секунди. Просто правилата им са опорочени. Не избра Надя, защото онези двамата казват кой кого. Просто развалиха фермата. Миналата година поне доиха, и имаше селскостопанска работа. Тази, не знаем нищо за тези овце. А това не строителство си е за къща за гости, а не за ферма. Много лукс.

Мисля, че ако заснемат един лесбосеанс ще станат по-интересни и по-известни. То и без това "Фермата" и подобните му бълвочи са си живо порно, само че без секс. Поне не пряко предаван.

И защо да гледам вече Фермата, гледах я заради Милена. Беше интересна, умна и казваше за всеки какво мисли за него. Не като оная "добра" женица Надежда, която много преди Милена говореше и настройваше хората срещу нея. И накрая таз злобна жена Надежда обяви Милена за това, че настройвала жените срещу мъжете.

Няма такава злоба като Надя, направо не е истина. Жалко, че продължава кукуто, но това е сценарияt

Поглеждаш "Игри на волята" и виждаш същите битки,които си гледал във 'Фермата",виждаш и щит на SDI при имунитет.Кой от кого копира те си знаят,но когато едни и същи екипи имат достъп до екрана на националните телевизии резултатът за зрителите е скука и неудовлетворение.Особено Фермата ,тоя сезон е обида за зрителите.Е да, ще ни посочат "невероятния рейтинг"и "милионния зрителски интерес".Ами когато няма избор...... и "цацата е риба"!

"Ние сме се погрижили за всичко" - това казаха водещите Иван и Андрей на Ваня и всички разбрахме предварително кой им е нагласения победител. Променяха регламента в хода на събитията, изгониха публиката и Милена игра без публика, за да не и подсказват, като преди това Ваня игра с публика и и подсказваха прекалено много. За капак времената на участничките не бяха показвани. И до тук с това измислено предаване - всичко е нагласено не си струва човек да си хаби здравето и нервите с глупостите на опосумите.

Mного лошотия и омраза в този сезон на фермата . Собственика да освети и с народните традицци от новия Алманах да прочисти сградите и животните . Здраве и късмет на смелата Милена и семейството и !

Тонка ако си гледал началото на Фермата, си беше точно така. А и последните 2 седмици Милена ходеше след Стоян и го настройваше срещу всички други. Милена е кофти човек,питайте хората, които я познават в реалния живот. Не казвам,че Надя не е,но определено Милена е по-големият дзвер. И двете ако са ми в къщата ще играе правата лопата. Един юрист ,който не знае за 3 по история,не е никакъв юрист.

Незнам защо се мръщите на ванчето.аз бих я порнал.

Кажете си честно---имаше ли нещо по-отвратително живот.о от тази непрокопсала адвокатка---интригантка,клюкарка,обиждаща пък и грозна---вероятно взета от някое циганско МИС.

И двата в адвоката!!! Евала Ванче!!!!

PARROT

Това момиче му клопат дъските!Трябва някой да й забие 2-3 пирона!Не е нормално, жена на 40 години да подскача и вика “Ихуууу.Това нейно поведение е привидно за едно 12-13 годишно девойче.Милена трябваше да си остане.Надка пък е най-отвратителната и Долна женица.Отврат!

Човече,не можеш да си представиш колко си точен! Браво! Аз се съмнявам ,че изобщо можеше да вземе имунитет по исторически теми.За мен е изкукал вакуум.

Милена една интелигетна и достойна жена, с пъти над останалите. Надя е интриганката, мария дето режи вени, крещи , говори неразбираемо, . . абе Анго го каза, глуповата е. А "Ихуу"то е едно плямпло се чудя как я търпят, то затова и неможе си намери мъж, кой ще я изтрае.

Тези два опосума ще вземат по 100 000лв. всеки,,от шестака -вино,от фермата мляко,сирене,кашкавал & (вече си взеха под формата на задачки към фермерите---да се направи ...кг. кашкавал,...кг кисело мляко,...кг. извара..............................),отвратителни хора,на които ти идва да им счупиш ...

И аз мисля че всичко е предопределено. Мисля че мария е избраната, не да победи.

Ти пък да не би да можеш? Това,което се предоставя на зрителя,всъщност незнаем дали е така. Аз ,това което виждам е ,че Надя е толерирана от продукцията по някакъв начин.А тя е най -големия интригант и играч в този сезон.Надя знаеалманаха на изуст,изгледала е всички сезони на фермата и знае игрите на изуст.Освен това ги е практикувала достатъчно,за да е сигурна толково в себе си(освен новите игри).Знае много добре как трябва да стигне до финал,успя да изгони всички жени от фермата.И имаше наглостта да каже на Стоян,че той тъпчел и мачкал,за да стигне до финала.Сега загрява Йордан срещу Даяна,само бута фитили на тоя и оня и като стане нагор2щено,става и се изнася.Такова гадно същество,трудно се изтърпява.

Жалко за Милена.Исках я на финала за да размаже отвратителната Нада,рядко подъл и двуличен човек.

Имаше тази възможност, но пловдивската черноглава умбрела е СТРАХЛИВКА!

от поне 5 битки на арената нещата се подреждат и нагаждат от продукцията. То цялата ферма тази година е една лоша сапунка.

наева ли е?

Фермите са най-различни, и понякога не са това което са, уж е за овци, а отглеждат кученца. И при хората уж е за граждани и селяни, а отглеждат кучки.

Вече втори сезон не гледам. Още трети вонеше, в четвърти нещата се влошиха и баста! След като няма вече биг брадър, всичката му аудитория се пренесе към фермата. Сега и Игри на волята се опитват да развалят.

Сезона е уникален с подбор на различни типове хора, нелишени от качества, а напротив. Хора като Милена за съжаление са често срещани.Уникално зло и интригантка. Хепи Ванче е едно позитивно, честно и добро същество. Дай боже повече на нашата изстрадала територия и по- малко отвъртителни хейтъри като тези изходили се по-горе.

отвъртителни? и най-горе си се изходил ти всъщност, ама наистина си се изходил, защото и слепите видяха, и глухите чуха и разбраха, че дуелът беше предварително нагласен, за да победи това простовато елементарно хейти ванче (нарочно с малка буква).

Хепи Ванче - подозирам, че тя сама си е измислила този прякор, макар много пъти усмивката и да прилича на озъбване и изключително нисък контрол на емоциите. Мрънкаща непрекъснато, вечно недоволна, емоционално нестабилна......... От чок банана и умопомрачителни поскачания и кълчения преминаваме в сълзи за Петър и тяхната въображаема любов, подозирам, че Ванчето на сън поне три деца му е родила вече. Не мисля, че е добър човек, още по-зле, тя е един много объркан човек, като цяло акъла и е на 14-годишна. И не случайно е сама на тези години. И не случайно Петър 10 пъти и обяснява, че нищо няма между тях, а тя не може да го осмисли и приеме. Тя ако беше нещо свястно до сега да я е харесал някой и да се е случило нещо сериозно. Старите хора казват : На луда крава, Господ рога не дава!

Добре е, че Милена си тръгна. Фермата не е място за интелигентни, образовани, успели хора. Милена няма какво да доказва на никой. Тя в живота се е доказала - със семейството си, с работата си, с положението си в обществото. Фермата е за тъпаци и комплексари, да плетат интриги, да се свиват по кьошетата да се подслушват от едната в другата спалня, кой кого коментира и после да лицемерничат и да се правят, че се обичат. Лигави и прости елементи останаха само вътре. Няма да се гледа повече това предаване!

Хейти Ванче победи. Победи посредствеността. Победи простотията. Победи лицемерието. Победи глупостта. Победиха комплексите. Победи омразата. С помощта на опосумите разбира се.

Представям си на това Ванче някой да се жертва деца да му направи, как ще ги възпитава, на какво ще ги учи. То в тоя живот с глава пълна с банани, за къде. Абсолютно резонно е, че Ванче е сама и по-добре така да си остане. Няма какво да даде просто.

го подкрепяше Стоян емоционално и морално. Каква злоба имаше в очите на Андрей, като му каза, да напусне фермата. Тъй като Стоян им объркват далаверите. А най-злобното и проклето същество, което е в комбина с Андрей, е тази интригантка Надя.

Сатаната в лицето на Надя.

О да победи злобната и нахална адвокатка.

О вземи си я за адвокатка, достатъчно манипулативна и страхлива е, а това че си вре носа на всякъде е без коментар.

Добре че тази проста адвокатка отпадна. Как е учила право не знам един имунитет не можа да вземе. Дано не ми се налага да ходя при нея. Ванчето незнам как иска да има семейство като е пълен кукумицин. Надя е като демон на външен вид и като поведение. Мария е проста но поне има някакво достойнство. Дая комплексирана неуспяла актриса и разпоретина. Данчо тъпото или лапни шарана. Въобще тази ферма е пълна тъпотия.

ти ли си го писала това за себе си? Ванчето може да има много недостатъци, но нима всички в тази ферма са перфектни?! Точно Милена е олицетворение на фалш и прикритост, човек, който говори едно, а мисли съвсем друго, който дори сам не вярва на собствените си думи и подсмихва под мустак. Говори със заучени клишета, в които няма никакъв смисъл, единствено с портрета на Надя уцели, но не посмя да я избере. Човек без достойнство.

Всеки, който е способен да излее такава злоба като теб по човек, когото не познава лично (предполагам) не само не е добър човек, но и не е щастлив човек. Концентрирай се върху себе си и твоя живот

Хванш идната и удари другата, а после политиците ни виновни

Родната политическа сцена много прилича на Фермата - хората са принудени да избират от много ограничен ресурс, да решават кое е по-малкото зло - Надя или Милена?!

Вчера прочетох във ФБ, че Милена отпада преди да е излъчен записът от двубоя. От къде се е знаело?

Сезонът е отвратителен. По му приляга Биг брадърс.

Ти си мислиш, че това предаване го дават на живо ли???? Преди около месец, дори и малко повече, са свършили снимките изцяло и сега остава само финалът, който ще е вече на живо. В една такава продукция участват много хора и просто от някъде е изтекла информация

Защо това е новина?!

Ти ако знаеш как с лапане си вземаше изпитите тая,то не е само история.

Супер Ванче

Това, че Надя е противна, не прави Милена по-добра

Това, че Надя е противна комплексарка, не прави Милена по-добра и достойна

Тушеее, ужс-@ да ходи да си ляга направо.