Коментари - Ваня Щерева с трогателна изповед | Лайф.dir.bg
назад

Ваня Щерева с трогателна изповед

Певицата засне видео на новата си песен "Благодаря" в Залцбург, на същите места, на които е снимала и Никол Кидман

Обратно в новината

Коментари - Ваня Щерева с трогателна изповед | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, опитала е. Трябва да се опитва и твори - понякога се получава, а понякога - не. Времето ще отсъди.

Гонили се били с Никол, ми не просто тия дето са ви осигурявали локациите са нямали никакво въобръжение и са ви мъкнали на обичайните лоации за инстаграм снимки:)))) Жалко, че в България нещата в творческите среди все още стават на база приятели и роднини - приятелка режисьорка, приятелка продуцентка(тая с локаците), дъщеря певица , подава реплики за текст...Абе да сте живи и здрави, ама то Иво Димчев добре ти го каза в подкаста ти , тва за вдъхновението - или таваш, тоест идва ти натурално от отвътре, или не ставаш и се мъчиш и изпадаш в творчески депресии..

Абсолютно е така. Тази жена се мъчи да е нещо си, опитва се да е оригинална и различна, но не ѝ се получава вече 20+ години.

тази дърта чанта умира да си показва краката и да се дупи. в предишния й клип, който мернах някъде - същата работа. оставамс впечатлението, че се "твори" музика, за да може да заголи крака в клипа

Е па за 50 годишна има хубав крак ..и ние дрътите си сакаме туй в онуй..

А със сигурност във видеоклипа на Моцарт има същите места като на Никол Кидман и Ваня Щерева и как не са се засякли? Та той е бил там през деня и ноща само преди няколко века. Как не се е засякала и бай Тоше от пенсионерската ексурзия, той също е бил там и е гледал да вземе банбони Моцарт и шампанско със златни люспи изгодно за внучетата.

Разплаках СА

Малиии, чудела се "дали ще се запее"... Аз не знам нещо на тая кака да се е запявало някога. Ванчето явно живее на друга планета.

От Мелмак е

тая друсаше до козирката едно време

Колко мила реклама на българска песен. Дори не е платено съобщение.