17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно Пилаф е куче, придружаващо човек с мозъчни увреждания. Всичко е спазено

Бе вие какво очаквате от жена, която е кръстена на шампоан и кръщава кучето си на арабска манджа с ориз?! Че и ке хвали. Постъпката й е от ранга на оня многоженец дето си писал името на колизеума.

Много тъпа овца. Тръгни оттам ,че кръстила кучето си Пилаф , което е ориенталско ястие с ориз. И какво повече да чакаш от това недоразумение.

Типична американска простотия, селяния и наглост!!! Какво разбират пастири на крави от изкуство и музей, от културна Европа, от родината на съвременната европейска култура - Франция??? Работил съм с америконци , да тжчно токива са наглш, прости и незачитащи правила освен ако са американски. Говорят простотии, държат се просташки, пърдят и се уригват. Абе жив отпадък...

Тъпо. Да а глобят !!! Дава лош пример!

В еврогеското,демокартично и неолиберално общество ,всички са равни ,но някои са по-равни.В това се убеждаваме всеки ден.

Първо си викам, абе много е дребно това куче, за да я оправя тази кучка. Ама като прочетох, че си гледа 9 се успокоих. Сигурно си има от по-едра порода за тая работа.

От снимките личи, че явно е на частно посещение. Пред картината “МонаЛиза” винаги има тълпи и е невъзможно да си направи свободно такава снимка, без а има хора наоколо.даже и да е кинозвезда. На такова място никой не дава предимство, ако си посетител “ на общо основание”

Защо тия патки популярни си мислят че им е позволено всичко, а тая има един хубав филм и две връзки.

Утре съм там с биволицата Кюнефе.

Интересно,какво разбра кучето от цялата тази парвенющина?!

Скууукааа! Стелияне, Боряна, до Деми и лаещия ѝ плъх ли опряхте? :)) Дайте нещо по-така за Джизъса и новия му инкубатор, кво става с Джулиана Гани, ми с Александра и Петканов , нямат ли разкикерчени снимки от някой плаж , нови джуки, ц..ции , ми оная другата ко прави съвсем я завряхте в килера Мегз ?

Въпроса е дали умишлено не е пусната вътре с кучето.

Навремето частни посещения в Лувъра правеше и българската комунистическа принцеса Людмила Живкова!

Американци. Не правят разлика между мол и всичко останало.

Прочетох новината за Ивана Тръмп... Тая Ивана е просто ИЗКЛЮЧЕНИЕ.. Сама ЖЕНА , НИКОГА НЕ трябва да ходи в чужда държава !!! Обикновено попадат на араб ии негри, които им дават НАРКОТИЦИ и ги рават проститутки. Така, вместо да намерят някакъв богат мъж, стават просякини- проститутки при някакви ДЯВОЛ маймуни... И така е ставало НЕ само в САЩ... А също и в Холандия, Германия, са ги правел ина проститутки.... От АЛЧНОСТ за пари и от гледане на ВРЕДНИ филми с богати чужденци, ставаш за ПОСМЕШИЩЕ и смях... А САЩ е пълен боклук....

Викаш, в Русия е друго. Там в баровете няма наркотици и проститутки. Само скромни комсомолски, пиещи квас.

... и котката.

Идиотията не прощава никому!

Ами сега в унисон със славата й на голяма актриса и голямо безочие... една подобаваща 6 цифрата глоба, пък било и : Бълха я ухапала

Овца и куче гледат Мона.

Нейният любимец спокойно влиза вече в графата на "кучета-асистенти, придружаващи хора с умствени увреждания", затова са ги пуснали.

Циците и, са вече само набръчкани торби от кожа и вместо да си слага силикон си е набутала кучето в блузата "Практично и Ефтино " така правят "Пенсионерките" с ниските си пенсии !!?;) хахахахаха

И твоя израстък ще прилича на една сбръчкана и овиснала кожа един ден.

За сега, е ОТЛИЧЕН ...1 цол ...22 см ...стърчи,... като на... "Бенковски сабята" като дойде времето което му "предричаш" ...ще си сложа и аз кученце в гащите за да съм със "Модата"!!;) хахахаха

Овиснала, с О? Имате моето съчувствие.

Аз никога не съм разбирал "любителите" на животни. На мене ми се струва извратено да вземеш едно животно и да го отделиш от природата, да му резнеш комбълите, да му вържеш едно въже за врата и да ходи по нужда и да яде по твоя воля. Цялото му съществувание е за усоволствие и компания.

Прав си, и аз не го разбирам. И ние си имаме домашен котарак, сиамец. Не го пускаме навън, щото не е куче. Котки има и на улицата. Гледам ги уличните котки - мърляви, мършави, опърпани, с рани и следи от битки за територия.... Докато нашият - загладил косъма, охранен, глезен. Държи се като господар в къщи - иска да му отваряме всички врати и се ядосва ако не го правим. И копира нашите действия - като се окъпем, и той после ходи под душа да си мокри главата с капките които капят от него! А иначе когато го къпем наистина, не му харесва, пищи, врещи... Затова го правим рядко.

Само потвърждаваш думите на горния! Даже не се и усещаш!

Абе ти да не си от породата на "кучелюбителите", а? Познах, нали?! Като споменах бездомните котки, приличат досущ на клошари - ровят по кофите, търсят отпадъци, щото търсят да ядат нещо. Каквото и да е! Нашият само котешка храна яде - на гранули, от котешкия магазин! Даваме му кебапчета, кюфтета, не яде! Само ги помирише и завърти опашка! Не се шегувам! Самата истина!

Някой ден хората ще станат достатъчно осъзнати и ще престанат да развъждат, продават и купуват животните като роби, както са се отказали и от робовладелството над хора.

Чудо голямо е станало! Людмила Живкова ги беше накарала французите да и отворят Лувъра в почивен ден, само за нея!

Кученце и застаряваща кучка..

Без коментар!