Коментари - Въпрос на гледна точка: 37 удивителни фотографии, показващи света от различен ъгъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е дете Хюго? "Изобретението на Хюго" бе филм, нали.

повечето са тъпизми..впечатли ме само тази с щипката за коса като пръсти изглежда естествено

Част от снимките е въпрос на композиция, други са доооооста кофти фотошоп, който бие на очи. Да си хареса един стил и да кара с него.

Не знам кой е писал статията, но ако не знаете -да ви кажа, че работата на графичния дизайнер е точно тов- да прави креативни изображения с послания чрез смесване на техники, така че да казвате, че той не е професионален фотограф, ама е дизайнер звучи абсолютно тъпо. А пък и не виждам чак толкова креативност в изображенията му. От 37 неща, поне в половината идеите му се повтарят...

А и ако отвориш някой стар форум като дата.бг, раздел фотография (или някой чуждестранен от онова време) - същите неща ги има и преди 20 години. Просто явно са позабравени и ей го сега - откриват топлата вода.

_stankow

Оригинално, забавно. Но без стойност. Щракаш и забравяш предишната снимка още преди да се е показала следващата ... :(

Ганьо е прост и злобен. От малцината коментари, всички са хейт. На едни им е тъпо, други се съмняват, а трети се справят по-добре, видиш ли! Общо взето всички олицетворяват българина.

_stankow

А вие сте ? Юберменш ?

Така е Ганьо, на Запад никога никой не критикува, не хейтва - това сме го измисли ние. Даже думата "хейтване" е българска.

Тъпо.

И аз правя такива, че даже имам и много по-добри попадения, но никога няма да си помисля да досаждам с тях на широка публика, че и да се опитвам да изкарам някой лев от тези "арт-инсталации". Няма нищо удивително в нито една от снимките му.

креативността тук е сведена до фотошоп!

Тъпо, Седларов!