Рачков и Зуека ще водят ”Като две капки вода”

Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов - син бяха специалните поръчители в първия епизод на „Имаш поща“.

Обратно в новината

Коментари - Рачков и Зуека ще водят ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесва ми предаването"Имаш поща",но не винаги успявам да го гледам.Може ли някой да ми каже има ли повторение то,кога и по кой канал.Друг е въпроса че водещата Гала е непоносима вече с позьорството си, крайно време е продуцентите да се огледат за по свежи и млади водещи.

Харесва ми предаването"Имаш поща",но не винаги успявам да го гледам.Може ли някой да ми каже има ли повторение то,кога и по кой канал.Друг е въпроса че водещата Гала е непоносима вече с позьорството си, крайно време е продуцентите да се огледат за по свежи и млади водещи.

По времето на комунизма, се намърдваха с връзки всякакви надарени и не толкова надарени артисти. След 10.10. 1990 в момента на преразпределение на държавата, едни взеха заводи, други куфари а трети се пребориха за киното и телевизията. Някой-безспорно таланти. Сега както са хванали всички телевизии и предавания, вместо да покажат, че са талантливи, като използват таланта си да откриват нови, млади лица и таланти, за да дават шанс и на младото поколение, те показват, че всичко се е превърнало в бащиния и ето аз на тебе ти на мене и така... до края на света.

И Рачков и Зуека,и Донков,и другите артисти водещи по всички телевизии,и особено Андрей Слабаков трябва да се поспрат от медийни изяви,за да са интересни на публиката! Много ги харесвам,но вече ми се повръща от физио им!

Много харесвам Андрей Слабаков,като мъж.НО наистина прекали с присъствието си на тел.екран.Добре,че онзи глъв(той е от Сопот и знае какво означава)Юлиян не го виждаме вече.А,забравих,повтарят го като капитан.Е,не можа да се примири за това в Вип Брадър,там беше никой!

Няма отърване от тези двамата.Не оспорвам таланта им,но човек трябва да знае къде да спре и да не досажда с физиономията си безкрайно.

не е лизепрятно, но ще го кая: от тези двамата, особено от рачков ми се драифа!!!

Харесвам ги и двамата.Понякога малко преиграват.

далеч по-хубово и по-интересно щеше да е - с новото шоу и новите млади водещи ......иначе.. ново със старите, ами нищо ново под небето................

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеей, човешката завист няма край! Каква е тази злоба бе хора?!? Ми купете си и Вие къща до Халваджиян! Никой не се сеща, че това са едни от Мнооого малкото останали водещи, които знаят български език и могат да кажат цялата азбука, така че всеки да я разбере. Желая им успех в новото начинание и дано наистина е забавно!

Има ли нещо, което тия двамата да не водят?

Преекспонирането най- често води до занемаряване, изхабяване и ниско качество.Но лакомията е велика сила в ,,изкуството"!

Направо са ми противни вече, особено Рачков. Овъртяли са се двете семейства - той и оная златотърсачка от Втори тото шанс, Мария, дето мина през леглата на сума ти народ, докато се докопа до водеща в Господарите и семейство Халваджиян, като свински черва. Чак си купиха къща до Халваджиянови, че да са си вечно под ръка и да не се разсъхне случайно приятелството им. А че Марчето удари джакпота като омота тиквата на Рачков си е шанса на живота и. Все пак преди само по чалготеките киснеше, Петко, бившият и мъж нали е баш чалгаря на България, а сега вече Марчето дама го раздава - първа приятелка с Кремена Х. и вече чалга не слуша :-)

Едни и същи лица омръзват , нека има хляб и за нови хора. Вместо да открият нови хора, залагат на сигурното за да приберат своето. Хилда замества ресторантьорството с нов по-печеливш бизнес. За Любен Дилов да не говорим,"публична личност"

Който е талантлив - никога не омръзва като например Тодор Колев , Чарли Чаплин...А двамата-Рачков и Зуека да помислят върху това,защото те го имат потенциала!

Предаването на Гала беше ужасно прозрачно. Уж се изненадаха, ха-ха!

Ауууу страхотно съм изненадан но сигурно съм единствения ;) Прекалено прозрачни сте господа продуценти с Любе Дилов Син-а в две конкуриращи се телевизии ;)

много добри артисти , позитивни момчета, ще ми е приятно да ги гледам

пр пр пр пръц...

Преекспонирането на едни и същи лица, не е хич добра идея!

Много хубаво. С тях ще е забавно.