Коментари - Във "Фермата" не знаят кои са Кристо, Григор Вачков и Георги Марков | Лайф.dir.bg
назад

Във "Фермата" не знаят кои са Кристо, Григор Вачков и Георги Марков

Липсата на елементарни знания лъсва при всеки тест с въпроси за България

Обратно в новината

Коментари - Във "Фермата" не знаят кои са Кристо, Григор Вачков и Георги Марков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предаване за малоумници, гледани от плиткоумници

Ми те затова гласуват за Възраждане.

Яко изтъпя предаването! Отдавна не го гледам. Кой определя какво е обща култура ? Не гледам театър, не обичам опера, мразя история. За мен обща култура е едно, за други друго. Кой решава ?

така е, в БТВ освен тъпоъгълни идиоти, друго не вирее...

ТОЧНО ... даже и с малоумни участници :)))

Те не знаят кои са, къде са и за чий х са, пък вие търсите елементарни знания

Те затова са в това предаване. Ако знаеха - нямаше да бъдат там

Едни тъпаци не били чували за други тъпаци. И това било новина.

Във "Фермата" не знаят кои са Кристо, Григор Вачков и Георги Марков Спокойно. Във външния свят не знаят кои са във фермата. Вселенското равновесие не е нарушено.

Виж ся, мешаната скара не е обща култура.

Аз имам чувството, че главан и зъбей правят това предаване не толкова да изкарат пари, а да си създадат фон, на който те двамата да изглеждат като капацитети и ерудити.

Опростачването на народа върви с пълна сила. Най-вече със съдействието и на тази телевизия. Всичко е шОО и фън. Но е прав по-горе коментиращия - ако знаеха тези неща, нямаше да са там. И то по няколко пъти в различни предавания. Абе, чалга в душата...

Прав сте. По принип средното образование би трябвало да задава тези общи параметри влизащи под поняието "обща култура" , поне българското образование все още е ориентирано главно в тази посока, да ти пълнят главата с факти за обща култура:)) От там нататък всеки си набавя допълнителни знания в сферите, и за нещата , които го интересуват

И защо трябва да знаем имената на родоотстъпници като Кристо и предатели като Марков? Това са хора чиято памет трябва да бъде забравена и никога да не бъдат споменавани!!!

другарю не думай , ми ти си готов участник за фермата :)

Лошото е , че интересите се ограничават до силикона и колата!

и плиткоумни водещи :)

Питайте ги кой е Азис, Криско, Мара Отварачката и подобни.

Абсолютно, чудно ми е не как има хора, които го гледат, а защо въобще телевизиите излъчват подобни кафевини ?

Защото тези българи са оставили след себе си ветовна следа, а ти си оставил само лайна. Ако ме разбираш какво казвам?

Направо си е чист свинар...

За един приятел питам а ти освен лайна какво друго си оставил зад себе си.

Аз иЗкам да лъсват по-често г- зовете на на ерудираните, пардон - татуираните каки от свинеФермата.

И в "Стани богат", "Последният печели" и др.

Кристо е един родоотсъпник, мразещ и презиращ България!

:))))) Този коментар е добър!

Бил роден еди кога си. Тия си мислят, че светоброенето започва от деня на тяхното раждане, дебили нешастни, Но ги отразяват всички телевизии и всички са звезди

Не е само във Фермата, а в голямата ферама България, където 75 % от младите не знаят това.

При тази концентрация на медийна собственост и застаналите начело на медиите неграмотни хора , не трябва да се учудваме за това какъв подбор на участниците в такива шоуто е направен/или по-скоро не е направен/. А и трудно би се намерил нормален и интелигентен човек , който би се съгласил да участва в подобни предавания.

А ти си такова нищожество и шушумига, че дори и следа от тебе няма да остане - все питаш за един приятел и си мислиш, че си кой знае колко интересен.

И защо само във Фермата не знаят... аз съм сигурна че над 75-80% от младите хора между 20 и 35 години... също никога не са чували за тези хора. Но може пък да знаят и умеят други неща, който хората над 40-50 не умеят. Нашите медии не правят нищо за да напомнят за значими българи допринесли много за българската култура, спорт, развитие от по-далечни времена. Аз съм на 50 и също не съм запозната с много от спортистите донесли световна слава на България преди 85г, когато съм била дете.

защо пък трябва да ги знаят вдички 7 000 000 Българи?!?!?! знаят историците !! или да ги питам тях за някое пиле дет го има само в България или мравка и да правим трагедии...сумати подобни примери мога да дам...тъпа работа

защо пък да знаят кои е Кристо ? шумнал дядо с малоумни идеи даопакова в чершафи даде а забележителност и даседи омотана с пърьали месец ?!?! е какво ще виждат хората пърцашите или забележителността ??!

защо пък да знаят кои е Кристо ? шумнал дядо с малоумни идеи даопакова в чершафи даде а забележителност и даседи омотана с пърьали месец ?!?! е какво ще виждат хората пърцашите или забележителността ??!

Уникални тъпаци са фермерите !

Новите евроатлантически ценности изискват да си забравим историята и героите и да бъдем прости и послушни. Иначе Кристо е един пръдльо.

на батьовците не желаеш да лъсват задни части, защо само на каките? Имаш комплекси от каки или от батьовци. Евентиуално знаеш ли какво е да имаш комплекси ?

, че всичко е от неграмотност, простотия и его! Фермата е представителна извадка от населението в България, която показва, че са важни мускулите , а познанията и ума нямат никаква стойност в днешна България!

ако беше преживял поне една творба на Христо Явашев - Кристо, едва ли щеше да изречеш това. Лично много съжалявам, че не можах да премина по Плаващите кейове на езерото Лаго д’Изео през 2016. Имах обаче шанса да вляза в "Катедралата" на опакования Газометър в Оберхаузен, Германия. Не знаеш какво говориш Каспар ....

Задниците на реднеците от спФермата са за комплексирани педали като теб.

Къде да ги чуят или прочетат,...в чалга песните не ги споменават, във видео игрите също, или пък в бг исторически филми и сериали, които "всеки месец бълват". А за книги няма и да споменавам, защото едва ли знаят какво е. "Демокрацията" създаде умствени лентяи. Интелектуалното ниво е толкова ниско, колкото е било след освобождението от турците. Или чак толкова да не обиждам пра, пра бабите и дядовците ни!

Обсолютно вярно, а и Кристо не ми допадаше с това опаковане на вече исторически културни паметници.

И на мен не ми харесваше неговото така наречено "изкуство", но все пак знам кой е!

Ако само тава не знаеха, щеше да е добре. То човек не може всичко да знае. А сега, всъщност те не знаят нищо, освен пари, коли, чалга, наркатици, алкохол, клюки за този или онзи, да се бият заради глупости, и още куп глупости.

Мразеше България, защото го бяха отсвирили институциите, творците, заклеймен като западен некадърник. Все пак не е кой знае какъв генийзъм да омотаваш с чаршафи сгради! Но пък е било достатъчно въображението му да се прочуе.

Я не грухти от червения свинарни бе !

Защо трябва да знам кое е Кристо? Всъщност го знам от едно негово интервю, че се срамува, че е българин. Нищо повече. Защо трябва да знам кой е Григор Вачков? Имам под върха на пръстите си цялото световно филмово изкуство. Кой пък точно е Георги Марков? И защо трябва да ми е известен? Доколкото разбирам става дума за ренегат, получил образование в България, дабра или лоша, в България е било и после е започнал да храчи върху нея.

Народа трябва да се профанизира с просташки предавания!

Доста си прост, но това защо трябва да ме интересува!

Е, нали това искахте. Неграмотни хора без минало, какво ги интересува бъдещето, важното е да има хляб и вино днес. Съгласна съм, и аз не понасям тъй нар. авангардист Кристо. Ако знаете колко съм добра в опаковането.... И аз не понасям предателя Марков. Но ги знам, за да предам моята омраза нататък. Ето за това ги знам.