"Възвишение" влиза в програмата на HBO

Лентата на Виктор Божинов с поредно признание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бих отделил нито байт дисково пространство нито секунда време да гледам подобна шитня сътворена от нечии болен мозък.

Филмът не съм гледала, но книгата е прекрасна. Казва много истини, прикрити от ирония и сарказъм. И да, не е за всеки, в което няма нищо лошо. Но не мога да приема критика от човек, който даже не е успял да я прочете.

Книгата е невъзможна за четене. За съжаление!

Очаквам рейтинг от 1.5/5

stankow

Къде пък го видяха "един от най-популярните филми". Излезе с многомесечна реклама, а изведнъж - тишина. Никой не каза и една дума за него. Никой не каза колко души са го гледали, колко дни са го прожектирали. Една критика не излезе за него. Май беше провал, а ?

Това не е филм, а някакъв нелеп филмов продукт, популярен единствено и само заради огромния си рекламен бюджет. Филмът е толкова тъп, че хората излизаха от залата още по средата му, а останалите чакахме с нетърпение края на това мъчение. Подобни филми се правят единствено за пари и отвращават хората от новото българско кино. От филма се впечатляват само невежи, непознаващи българската история, смятайки го за исторически и пълни профани забавляващи се с малоумни смешки в стил Рачков.

stankow

Подобни филми се правят не за пари, никой не си прави илюзия, че те могат да си върнат парите. Тези филми се правят с пари, за да се води с тях антибългарска пропаганда. Да се осмива принизява българската история.

Колкото и да се опитват да изкоренят Българщината и да изкривят изторията, като принизят турските зверства, няма да успеят!

Няма ли някой интелектуалец да направи изсказваниту, че България е родината на турците и циганите, и може би че тяхното родно място?!