Коментари - Вдъхновяващата Мерил Стрийп - от грозното пате до рекордьорка на Оскарите | Лайф.dir.bg

Коментари - Вдъхновяващата Мерил Стрийп - от грозното пате до рекордьорка на Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре беше да си остане звезда, вместо политически манипулатор !

И Цветана Манева и Мерил Стрийп са велики актриси!

А какво ще кажете за '"Дяволът носи Прада'"??? Върховна е!

Обожавам я! Гледала съм я почти във всичките й роли. Изключителна актриса!

Това е най-прекрасната актриса на нашето време! Във филма "Мостовете на Медисън" направи блестяща роля и остава ненадмината в професионализма си! Всъщност няма роля, която да не е спечелила сърцата на милиони зрители. Великолепна е!!!

Невероятна и неповторима актирса. Нейната история ми напомня за тази на Жизел Бюндхен. В началото на кариерата често са й казвали, че има голям нос и малки очи и никога няма да се пребори да бъде корица на модно списание. Но дори това не отказва амбициозното 14 год. момиче. Резултатът е шеметна кариера, обхващаща две десетилетия. Била е лице на над 7000 корици на световноизвестни списания. Единствено принцеса Даяна я изпреварва по този показател. Държи световен рекорд в книгата на Гинес като най-богат супермодел в света със състояние, оценено на 360 млн. долара. 14 поредни години, преди да се оттегли от активно дефилиране оглавява класацията на Форбс за най-високоплатените модели в света. Както се казва само една гола хубост не е достатъчна. За да си най-добър в професията си се иска талант, качества, характер, амбиция и висок професионализъм.

И Цветана и Мерил са ГОЛЕМИ актриси. Но едната е имала шанса да изгрее я Холивуд. Но и не е било лесно, защото се е сблъскала с чудовищна конкуренция, а заигравката с демократите е повече за избягване на спънки. И при нас е така.

Абсолютно тъпо е да се говори, че Мерил не е добра актриса. От когото и когато и да е била лансирана, тя Е прекрасна актриса! Дори да са я лансирали демократите, браво на тях, лансирали са истински кадърен човек. И не мога да разбера също, като се говори за някой, че е грозен, само защото не е красив колкото Елизабет Тейлър или Бриджит Бардо. Какво й е грозното, една жена с одухотворено излъчване, с красива и чиста кожа - не мисля, че повечето хора могат да се похвалят с това.

Напълно вярно, винаги съм я намирала за много чаровна и харизматична жена. Има одухотворено излъчване, женственост и класа. Дори с годините става по-хубава. В по-зрелите й години я намирам за по-чаровна, отколкото в много млада възраст. За таланта няма какво да коментирам - безспорен.

Тая е лансирана цял живот от демократите ...

Тръмпанарите нямат място тук. Говорим за изкуство и интелект.

Мерил има няколко много добри роли, но тя си знае, че е преекспонирана. И без да й го иска някой, тя реши да го покаже. Повече от смешна беше с активната съпротива срещу Тръмп - законно избран президент, със заигравките, че била и били щипани като млади от режисьори и други. На това хората му казват: лани пръднала баба, чак сега замирисало. Замислените черни тоалети на едно събитие. Превземки, преигравания от една еврейка, която не може да излезе от кожата си и която смята, че ВСИЧКО й е разрешено. Отгоре на всичко излъчването й не е добро, а с годините стана противно.

От дете я помня и винаги съм й се възхищавала. Правеше всеки диалог с лекота, придружен с очарователната си усмивка. Велика е, много Велика!

Нейната "Маргарет Татчър" беше по-добра и от оригинала! Днес е даже по-добра и от младините си, като старото отлежало вино е, все по-качествено,скъпо и рядко срещано, само за колекционери и разбиращи.

Ми не, не е велика! Част от кариерата си дължи на връзки с Демократическата партия! Все едно да твърдиш, че Цветана Манева е изключителна актриса ...

Гаргамел

Цветана Манева е изкл актриса

Манева поне беше красива...

Тръмп така ли казва?

Както и Цветана Манева - член на ЦК на БКП и депутат. Но инерцията и внушенията, които идват от Холивуд и със силата на демократите е зомбирала мнозина и у нас. По повод на щипането им като млади, дали е било без тяхното съгласия? си спомням руския виц за баба, която викала около мостовете на Нева - помогнете ми, обезчестяват ме. Притичали хора и я питат - кога, как стана? Тя отговаря - стана преди 40 години и ми е приятно да си го спомня.